Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

ben de çok korkuyorum günler yaklaştıkça aklıma gelmeyen olumsuz şeyler gelmeye başladı. idrar testi için hala kararsızım negatşf çıkarsa umudumu kaybetmek istemiyorum.
bugun bende biraz dışarı çıkacağım çok sıkıldım. bakalım benimde ağrım olacak mı? inşallah hayra alamettir canım. bak ağlayıp da kendini helak etme, şansın çok yüksek 3 embriyo ile. bebişlerini de üzmeee

merhaba canım sayfalar hiç ilerlemiyo bende farkettim inş. Hamilesin canım

negatif alan arkadaşlarımız toparlanamamış olabilirler,hamile arkadaşlarımızda radyasyon var diye uzak duruyolar pc den sanırım ondan giren yok...akşam çok girdm baktım kmse yoktu Belirtilerim hamilelik belirtisi gibi mi geldi taze anne :) Durumun nasıl iyisindr inşallah meleğinle bize dua et ne olur ismen benim adım yeşim diğer arkadaşım mimozanın ismi ne bilmiyorum sırada biz varız sonuç alıcak :18:

allah herkese şans versin kmsenin çektiği acılar boşa gitmesin çünkü çok zor bir tedavi süreci ömrümden 10 sene gitti valla

rüya yorumundan çok anlamam ama bence güzel bir rüya görmüşsün. inşallah senin ikiz anneliğine çıksın bu rüya:)

bende dün sürekli girip durdum ama kimse yoktu bende pek belirti yoktu canım herkeste değişebiliyor inş. pozitif sonuçalıcaksınız dua ediyorum sürekli hepimiz için ismende ederim senin adına

bende dün sürekli girip durdum ama kimse yoktu bende pek belirti yoktu canım herkeste değişebiliyor inş. pozitif sonuçalıcaksınız dua ediyorum sürekli hepimiz için ismende ederim senin adına

TşK ederim cnmmmmmmmmm

canım rüyan çok güzel hayra yoralım hyır olsun inş. rabbim meleğine biran önce kavuşturur seni

canım rüyan çok güzel hayra yoralım hyır olsun inş. rabbim meleğine biran önce kavuşturur seni

3-4 arkadaşımız kaldı test sonucu belli olmayan, negatif 6 pozitif 12, allah test sonucu bekleyen arkadaşlarımıza pozitifi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh negatif olanlara da bir daha ki denemede yaşatsın ve aratmasın

:)) evet doğru söylüyorsun. kimyasal gebelikte döllenme oluyor ama bebek ilerleyemiyor, bazı durumlarda gebelik kesesi de oluşmuyor... Ama Allah'tan hormon değerlerim yükseldi, darısı Çarşamba günü keseyi görmeye inşallah :)

Emeklerin için teşekkür ederiz :)

Ayrıca attabebek hamile yazan o ellerini de yirim :))) arkadaşlara yol göstermesi açısından ankara tıp değil de medicana olarak düzeltirsen iyi olur, belki gitmek isteyen olur, ben de tavsiye ediyorum özellikle...

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh cnm sıradaki hamiş ben ve mimozadır.... hamiş kızlar dua edin bize nolur

Hayatimizin tamami radyasyon.pc girmemek cok minicik kaliyor,diger tehlikelerin yaninda.benim hamile arkadaslara bir sorum olacak.ben 6+2 gunlugum ve ayak bileklerimde inanilmaz agrilar oluyor.dr.gebeligin herkeste farkli etkiler yaptigin soyledi.bir cozum olmadi.bu sikayeti yasayan var mi?isim geregi ayakta duruyorum.zayifim.kilolu olsam anlarim.cevaplarinizi bekliyorum.Forumumuzun tum hamilelerine

kızlarrrr (bekleme süresi dha kötü son 1 hafta kaldı we ben 2 gndr sürekli ağlıyorum yüzümde renk nede gülcük kalmadı...gözlerim ağlamaktan şiş kıpkırmızı bi halde korkuyorum tutmadığından çünkü zor durumdayken bu tedaviyi oldum eşim bebek odalarına bakmaya başladı plnlar yapıyo maafolucaz tutmazsa ben çok perişan haldeym umudumu kaybettim rabbimin yüreği acısın bizlere çok zor kelimeler anlatmaya yetmez bir umuttur işte başlıyoruz beklerkende o umut bitiyor.her sbh acaba bende artık anne miyim bu defa kavuşacak mıyım diyosun...ne yapıcağımı bilmiyorum

canım skin olbakalım kurtul kötü düşüncelerden tedavi old. yerde psikolog varsa görüşsene birazcık olsun rahhatalrsın en azından böyle yaparak hem kendine hemde bebeğine zarar veriyosun

ys canım sen nıe bu kadar karamsarsın canım ya olmazsada dunyanın sonu degıl sızın saglıgınız yerınde olsun canınıza bısey olmasın aklına kotu seyler getrme bıtanem yaa..anlıyorum ama ınan stres cok etklıyor mumkun oldugu kadar stressız atlatmaya calıs bu surecı..kendını hırpalama lutfen hep ıyı dusunmeye calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…