Hg güzelimmmmm...öf ne tuhaf bi duygu ağrı duyup canımız yandğında seviniyoruz...dediğim gibi sağ kasığım belimin sağ tarafı we sağ bacağım muhteşem 3 lü oldu ağrım var...kaç gndr dışarı çıkmıyodum eşimle pazara gittim biraz dolaştım arada kasılma şeklinde sağ tarafımda batma oluyo geçiyo...inş hayra alamettir test gününden çok korkuyorum ya geceden beri ağlamaktan geberdim....idrar testi yapmayı düşünüyormusun önümzdeki hafta?negatif duygu zaman yaklaştıça eminim herkeste oluyodur çünkü bugüne kdr hep yıkıldık yine yıkılacağız sanıyoruz...allah dedesi korusun bebeklerimizi we sıkıca tutunmuş olsunlar...
geldiim:)) benim bugun hiçbir belirtim yok canım. ne bir ağrı, ne sızı. zaten bugun ilk kez içimde negatif hisler belirdi. hayırlısı artık ne diyelim..
merhaba canım sayfalar hiç ilerlemiyo bende farkettim inş. Hamilesin canım
canım olumsuz düşünmemeye çalış biliyosun bizdede öyle belirtiler olmamıştı
ben de çok korkuyorum günler yaklaştıkça aklıma gelmeyen olumsuz şeyler gelmeye başladı. Idrar testi için hala kararsızım negatşf çıkarsa umudumu kaybetmek istemiyorum.
Bugun bende biraz dışarı çıkacağım çok sıkıldım. Bakalım benimde ağrım olacak mı? Inşallah hayra alamettir canım. Bak ağlayıp da kendini helak etme, şansın çok yüksek 3 embriyo ile. Bebişlerini de üzmeee
kıZLAR BU GECE RÜYAMDA ÇOK TUHAF AMA KEK YEDİM İKİZ ANNESİ OLAN BİR ARKADAŞIM VAR ONLA BİR DİLİM KEKİ PAYLŞTIK,YEDİK VE SIPA(EŞEK YAVRUSU)GÖRDÜM...BEBEK EMZİĞİ,AYAKKABISI GÖRÜYORUM Bİ MAĞAZADA BEBEĞİM BELLİ OLUNCA ALICAM DİİYORUM KENDİ KENDİME AMA ELİM HEP PEMBE RENK OLANLARINA VARDI RÜYAMDA...RÜYAM NASIL ACABA İNANIRMISINZ RÜYALAR ?
rüya yorumundan çok anlamam ama bence güzel bir rüya görmüşsün. Inşallah senin ikiz anneliğine çıksın bu rüya:)
negatif alan arkadaşlarımız toparlanamamış olabilirler,hamile arkadaşlarımızda radyasyon var diye uzak duruyolar pc den sanırım ondan giren yok...akşam çok girdm baktım kmse yoktuBelirtilerim hamilelik belirtisi gibi mi geldi taze anne :) Durumun nasıl iyisindr inşallah meleğinle bize dua et ne olur ismen benim adım yeşim diğer arkadaşım mimozanın ismi ne bilmiyorum sırada biz varız sonuç alıcak :18:
bende dün sürekli girip durdum ama kimse yoktu bende pek belirti yoktu canım herkeste değişebiliyor inş. pozitif sonuçalıcaksınız dua ediyorum sürekli hepimiz için ismende ederim senin adına
canım rüyan çok güzel hayra yoralım hyır olsun inş. rabbim meleğine biran önce kavuşturur seni
sağol cnm benim ne demek o ya kimyasal falanbebeğin var işte delitme beni...hemen herşey birden olmuyo herşeyin zamanı var...zamanla yükseliyo hormonların...ya sanki belirtiler kesildikçe bebek tutunmadı gibi geliyo korkuyorum ya çok sakindim ama uykularım kaçmaya başladı
GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız uzun zamandr giremedim net yoktu bugün 11. günüm hala bir belirtim yok 8.ve 9. günde idrar testi yaptım ama malesef negatifti acaba erkenmi diye kendimi avuttum ama kısmet pazartesi günü kan testi yapılıcak inşallah kanda çıkar diye umut ediyorum.
kızlar bu arada bir sürü hamişimiz olmuş teker teker hepinizi tebrik ediyorum darısı bizlerin başına.
esraersoy cnm senin için çok üzüldüm cnm ama yapıcak bişey yok dondurulmuşlarında varmış en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğine.allah hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin bizlere inşallah.
kızlar uzun zamandır listeyi düzenleyememiştim hatırladıgım kadar düzenlemeye çalıştım eger yanlışlıkla değişik bi düzenleme yaptıysam kusura bakmayın hatırlatın tekrar düzenliyim olurmu?
hepinizi çok öpüyorum.dua edin olurmu güzel haberlerle döneyim pazartesi günü?
3-4 arkadaşımız kaldı test sonucu belli olmayan, negatif 6 pozitif 12, allah test sonucu bekleyen arkadaşlarımıza pozitifi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh negatif olanlara da bir daha ki denemede yaşatsın ve aratmasın
negatif alan arkadaşlarımız toparlanamamış olabilirler,hamile arkadaşlarımızda radyasyon var diye uzak duruyolar pc den sanırım ondan giren yok...akşam çok girdm baktım kmse yoktuBelirtilerim hamilelik belirtisi gibi mi geldi taze anne :) Durumun nasıl iyisindr inşallah meleğinle bize dua et ne olur ismen benim adım yeşim diğer arkadaşım mimozanın ismi ne bilmiyorum sırada biz varız sonuç alıcak :18:
kızlarrrr(bekleme süresi dha kötü son 1 hafta kaldı we ben 2 gndr sürekli ağlıyorum yüzümde renk nede gülcük kalmadı...gözlerim ağlamaktan şiş kıpkırmızı bi halde korkuyorum tutmadığından çünkü zor durumdayken bu tedaviyi oldum eşim bebek odalarına bakmaya başladı plnlar yapıyo maafolucaz tutmazsa ben çok perişan haldeym umudumu kaybettim rabbimin yüreği acısın bizlere çok zor kelimeler anlatmaya yetmez bir umuttur işte başlıyoruz beklerkende o umut bitiyor.her sbh acaba bende artık anne miyim bu defa kavuşacak mıyım diyosun...ne yapıcağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?