kızlar bu arada benım kasık agrılarım dewam edıyo dayanamdım doktru aradım kanaman olmadı surece korkma ıstırahat et dedı rahım buyumesındende kaynaklanıymus..veee ben cok ktu bısey yapyrm bebegeme cok buyuk zarar veryrm malesef sgarayı bırakmdım 4,5 tane ıcyrm gunde ıctıkten sonrada vıcdan azabından geberyrm resmen..nasıl kurtulcam ben bu ılleten yarın hıc ıcmemeye calıscam umarm basarırım..
kızlar bu arada benım kasık agrılarım dewam edıyo dayanamdım doktru aradım kanaman olmadı surece korkma ıstırahat et dedı rahım buyumesındende kaynaklanıymus..veee ben cok ktu bısey yapyrm bebegeme cok buyuk zarar veryrm malesef sgarayı bırakmdım 4,5 tane ıcyrm gunde ıctıkten sonrada vıcdan azabından geberyrm resmen..nasıl kurtulcam ben bu ılleten yarın hıc ıcmemeye calıscam umarm basarırım..
kızlarrrr(bekleme süresi dha kötü son 1 hafta kaldı we ben 2 gndr sürekli ağlıyorum yüzümde renk nede gülcük kalmadı...gözlerim ağlamaktan şiş kıpkırmızı bi halde korkuyorum tutmadığından çünkü zor durumdayken bu tedaviyi oldum eşim bebek odalarına bakmaya başladı plnlar yapıyo maafolucaz tutmazsa ben çok perişan haldeym umudumu kaybettim rabbimin yüreği acısın bizlere çok zor kelimeler anlatmaya yetmez bir umuttur işte başlıyoruz beklerkende o umut bitiyor.her sbh acaba bende artık anne miyim bu defa kavuşacak mıyım diyosun...ne yapıcağımı bilmiyorum
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh cnm sıradaki hamiş ben ve mimozadır....hamiş kızlar dua edin bize nolur
kızlarrrr(bekleme süresi dha kötü son 1 hafta kaldı we ben 2 gndr sürekli ağlıyorum yüzümde renk nede gülcük kalmadı...gözlerim ağlamaktan şiş kıpkırmızı bi halde korkuyorum tutmadığından çünkü zor durumdayken bu tedaviyi oldum eşim bebek odalarına bakmaya başladı plnlar yapıyo maafolucaz tutmazsa ben çok perişan haldeym umudumu kaybettim rabbimin yüreği acısın bizlere çok zor kelimeler anlatmaya yetmez bir umuttur işte başlıyoruz beklerkende o umut bitiyor.her sbh acaba bende artık anne miyim bu defa kavuşacak mıyım diyosun...ne yapıcağımı bilmiyorum
canımm beniimm ben de dün aynı durumdaydım. dün eşim şu 7.günde yapılan erken gebelik testlerinden almış, negatif çıktı. ben bütün gün ağladım. biliyorum daha idrarda çıkması için erken ama zaten dün psikolojim bozuktu, bi yerden patladım işte. durup durup ağladım. testi çöpe atmıştık, bi kaç saat sonra eşim merak edip tekrar bakmış. bu sefer çook silik 2. bir çizgi vardı. ben hala güvenmiyorum teste tabiki cünkü çok silik, ve ilaçların vs etkisiyle çıkmış olabilir.perşembeyi bekleyeceğiz artık napalım. sanırım hepimiz aynı evrelerden geçiyoruz, aynı duyguları yaşıyoruz. bu korkuları yaşamamız çok normal ama bizi de bizden başka kimse anlamıyor. benim dünden beri hiç ağrım vs yok. bugun de moralim iyi kendimi topladım. herşey Allahtan, dua ediyoruz vs biyere kadar o isterse zaten verecektir, hayırlısı değilse ne yapsak boş. ben senden iyi haber alacağımıza yürekten inanıyorum, sen de inan kader arkadaşım:))
Selam kızlar, dualarıniza cok ihtiyacım var...zor zamanlar geçiriyorum psikolojik olarak...progynex iğnelere yeniden başladım...uç gündür kahverengi lekelenmelerim var, doktorum hic moral vermiyo,elim kolum ona bağlı 3 yıldır vücudumu otaniyor ama beni bazen deneme tahtası gibi görüyor gibi hissediyorum, dün geceden beri belim cok ağrıyor...sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum cok korkuyorum, biliyorum olacaklar ölenin çaresi yok,peki bu korkunun bir çaresi var mı acaba? Bebek büyüyor icimde ama risk te başladı gene,olumlu düşünmek istiyorum ama korkularım ağır basıyor bu seferde büyür büyür sonra gider şe nasil dayanicam? Yaticakmisim hep,mümkün mertebe oturmayacakmisimda,bunlara eywallah, ama bugün aradım diyorum şimdi ben 2 aylık oldum neredeyse clexan iğnesini göbekten vurmaya devam edeyim mı diyorum oda kanaman var mı hala diyor ben Dr biraz dedim o zaman clexani coraspirin i kes dıyo eee dün yanindaydim ben seni aramasam 10 gun daha devam edicem bu clexana coraspirine,bu nasıl bir yaklaşım ben anlayamadım...sinirlerim harap oluyo,Rabbim yine beni doktor kurbanı yapma ne olur,kalbi atan sağlıklı bebeğimi doktorlar yüzü den kaybettirmr ne olur...
Canım, lütfen karamsar olma. Belki de her şey yolunda gidecek ve eşinin heveslendiği şeyleri yapacaksınız, olumlu düşün. Ben sık sık dua ediyorum, rahatlıyorum, sana da tavsiye ederim. Yasak masak dayanamayacağım, bir kötülük yok, ettiğim birkaç dua daha var, onları yazacağım:
"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır."
"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir."
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."
Bunlar Ayet, Allah'ın sözleri, onun sözleriyle ona ettiğimiz duaları Allah kabul etsin, amin.
Selam kızlar, dualarıniza cok ihtiyacım var...zor zamanlar geçiriyorum psikolojik olarak...progynex iğnelere yeniden başladım...uç gündür kahverengi lekelenmelerim var, doktorum hic moral vermiyo,elim kolum ona bağlı 3 yıldır vücudumu otaniyor ama beni bazen deneme tahtası gibi görüyor gibi hissediyorum, dün geceden beri belim cok ağrıyor...sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum cok korkuyorum, biliyorum olacaklar ölenin çaresi yok,peki bu korkunun bir çaresi var mı acaba? Bebek büyüyor icimde ama risk te başladı gene,olumlu düşünmek istiyorum ama korkularım ağır basıyor bu seferde büyür büyür sonra gider şe nasil dayanicam? Yaticakmisim hep,mümkün mertebe oturmayacakmisimda,bunlara eywallah, ama bugün aradım diyorum şimdi ben 2 aylık oldum neredeyse clexan iğnesini göbekten vurmaya devam edeyim mı diyorum oda kanaman var mı hala diyor ben Dr biraz dedim o zaman clexani coraspirin i kes dıyo eee dün yanindaydim ben seni aramasam 10 gun daha devam edicem bu clexana coraspirine,bu nasıl bir yaklaşım ben anlayamadım...sinirlerim harap oluyo,Rabbim yine beni doktor kurbanı yapma ne olur,kalbi atan sağlıklı bebeğimi doktorlar yüzü den kaybettirmr ne olur...
kızlar ya bu jel benı mahvettı benı 2 gundur topak topak gelıyo acık kahve seklınde netten okumustum jel yapıyomus lekelenme jele yorumluyorum inş.jelden kaynaklanyrduk hamıle kalması bı dert hamıle kaldıktan sonra korkular kaygılar baslıyor kucagımıza alana kadar rahat yok bunu anladım kasık agrılarım dewam edıyo ve ben cok korkmaya basladımm cumaya kadar rahat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?