Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Cok sagol...baska bir doktora gitmem bu saatten sonra,gecen gebeliğimde 3 doktor arasında kalmaktan kafayı yemek uzereydim...zaten hic bir doktora tam anlamıyla güvenim yok...Florence nightingale iyi bir hastane doktorumda bilindik bir isim,ona güvenmekten baska çarem yok...evime uzak ve bize göre pahalı bir hastahane ama gerçekçi bir doktor sadece moral vermeyi bilmiyor...

Canım, dualarımız seninle. Yaşadıklarından sonra böyle hissetmen normal elbette, ama senin de söylediğin gibi ne görmemiz gerekiyorsa onu göreceğiz. Benim içime güzel güzel şeyler doğuyor, yattığın yerde bol dua et. Sen mi demiştin bilmiyorum, 1000 ihlas oku, ben çok ferahladım. Ben kimseyle konuşmadan bir seferde okumuştum, arkasından dua ettim, sen de yap. Sevgilerimiz, dualarımız seninle, sen bizim uğurumuzsun, bişeycik olamaz sana ve bebişine inşallah :) Doktorlar da bazen ne yapacağını bilemiyor, o da muhtemelen endişeleniyordur, en iyisini yapmak istiyordur, ama kanama benim anladığım kadarıyla şiddetli bir kanama değil, doktorla belki tekrar konuşsan mı?

cnm hiç korkmam iiçini ferah tut allah bu kadarını nasip ettiyse devamı gelir güzelim dualarımz seninle...

İnsAllah dediğin gibi olur gecen bes aylikti doğurdum ve gitti,aynen boyle bu aylarda kahve lekeyle başlamıştı benzetmek gibi olmasın,4 aydan sonra korkma dediler,dikiş atmayada gerek yok dediler ama beşinci ayda gitti...sagol canım duaların icin...

canımcığım takma kafana psikolojini bozma gerginlik belirtileri artırıyo geçen hafta ben de yaşadım iğneler işe yarıyacaktır. bol bolda dinlenrsen eminim bişeyin kalmaz....

Âmin canım,sanada gecmis olsun,Rabbim ne sana ne bana kimseye bu korkuyu yaşatmasın...belim kiyiliyo sanki dün geceden beri,hep yatıyorum ama geçmiyor...

Ettim iyice tarif ettim oda clexanida coraspirine kes bide boyle deneyelim dedi ama şimdi korkudan kalkmıyorum kan dolaşımı olmazsa dediğin gibi bu seferde o dert, yarın yine arayacaz doktoru...Dediğin gibi o cümleyi kuruyorum butun gun,cok sagol canım...

Sagol canım...İnan hep dua okuyorum ama korkular gitmiyor iste elde değil...evet benim doktor cok pimpirik dün sabah kanamam var diye koşa koşa nefes nefese geldi evinden sabahın köründe...ama su var gecen hafta proyhnexi iğneyi kesti şimdi devam,şimdi nokta seklinde kahverengi lekelenmem oda sadece içimdeki ilaçla geliyo ama hemen korkuyor doktorum ve benide korkutuyor,simdide clexani kesiyor ee hep yatiyom ya bu sefer kanda pihtilama olursa diyom...yarın konuşucaz tekrar...destegin icin cooook coook teşekkür ederim...uğurlu topigimin guzel anneleri :)

Canım benim Allah yardımcı olsun bol bol dua et aklına kötü bişey getirme dualarimiz seninle...

bende varım kızlar adetımı beklıyorum buyuk ıhtımal salı yada carsamba baslarım tedavıme..24 yasındayım erkek ınfertılesı sorun
bırbırımıze destek olalım

merhaba kızlar ben 34 yaşındayım 4 aşılama ve bu ayın sonunda ilk kez tüp bebek transferim 31de yapıldı,sayılı gunler kaldı bu cuma gıdıcem carşamba gel denılmışti ama ben bir aksılık cıkmaz ise cuma giderım.hic heycan yok nedense bel agrılarım var ama.

hemen bırakmalısın..bunu bebeğine yapma..

canım geçmiş olsun.dualarım seninle ve bebeğinle

tatlımmmm bence umut cok dogru merkez ulun beyı onerırım ben ılk denememde hamıle kaldım..

canım senın yasın kackı? yas sınırı derken 2 embrıyo koyma durumunumu bahsedıyosun 35 yasın altındakılere ve ılk denemesı olanlara genelde tek embrıyo koyuyolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…