canım benim seni rahatlatacak yegane şey dua etmek. benim sadece dua ederken içim rahatlıyor, nefes alabiliyorum sanki. Allah'ım inşallah evladını sana bağışlasın. başka bi doktora gitmeyi hiç düşünmedin mi? gerçi 3 senedir senin tüm geçmişini bilen bir doktoru da bırakmak kolay değil dimi. hepimiz yanındayız canım
Selam kızlar, dualarıniza cok ihtiyacım var...zor zamanlar geçiriyorum psikolojik olarak...progynex iğnelere yeniden başladım...uç gündür kahverengi lekelenmelerim var, doktorum hic moral vermiyo,elim kolum ona bağlı 3 yıldır vücudumu otaniyor ama beni bazen deneme tahtası gibi görüyor gibi hissediyorum, dün geceden beri belim cok ağrıyor...sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum cok korkuyorum, biliyorum olacaklar ölenin çaresi yok,peki bu korkunun bir çaresi var mı acaba? Bebek büyüyor icimde ama risk te başladı gene,olumlu düşünmek istiyorum ama korkularım ağır basıyor bu seferde büyür büyür sonra gider şe nasil dayanicam? Yaticakmisim hep,mümkün mertebe oturmayacakmisimda,bunlara eywallah, ama bugün aradım diyorum şimdi ben 2 aylık oldum neredeyse clexan iğnesini göbekten vurmaya devam edeyim mı diyorum oda kanaman var mı hala diyor ben Dr biraz dedim o zaman clexani coraspirin i kes dıyo eee dün yanindaydim ben seni aramasam 10 gun daha devam edicem bu clexana coraspirine,bu nasıl bir yaklaşım ben anlayamadım...sinirlerim harap oluyo,Rabbim yine beni doktor kurbanı yapma ne olur,kalbi atan sağlıklı bebeğimi doktorlar yüzü den kaybettirmr ne olur...
cnm hiç korkmam iiçini ferah tut allah bu kadarını nasip ettiyse devamı gelir güzelim dualarımz seninle...
canımcığım takma kafana psikolojini bozma gerginlik belirtileri artırıyo geçen hafta ben de yaşadım iğneler işe yarıyacaktır. bol bolda dinlenrsen eminim bişeyin kalmaz....
canim doktorun progynex igne kullanmana ragmen kanaman devam ediyor diye clexane i kes demis olabilir.sen kanamani iyice bir tarif et yada kendisi muayene etsin alttan.sadece kahverengi lekeyse clexane i birakmana gerek yok.simdi bide yatacaksin önlem icin, kan dolasimin yavaslayacak.canim sen doktorunu tekrar ara yanlis bi anlama olmasin aranizda.iyice anlat.
canim,
Allahim de senin emanetini sana emanet ediyorum de bütün kalbinle bebegini en iyi koruyacak olana emanet et ve güven.bu senin korkularina iyi gelecektir.
Canım, dualarımız seninle. Yaşadıklarından sonra böyle hissetmen normal elbette, ama senin de söylediğin gibi ne görmemiz gerekiyorsa onu göreceğiz. Benim içime güzel güzel şeyler doğuyor, yattığın yerde bol dua et. Sen mi demiştin bilmiyorum, 1000 ihlas oku, ben çok ferahladım. Ben kimseyle konuşmadan bir seferde okumuştum, arkasından dua ettim, sen de yap. Sevgilerimiz, dualarımız seninle, sen bizim uğurumuzsun, bişeycik olamaz sana ve bebişine inşallah :) Doktorlar da bazen ne yapacağını bilemiyor, o da muhtemelen endişeleniyordur, en iyisini yapmak istiyordur, ama kanama benim anladığım kadarıyla şiddetli bir kanama değil, doktorla belki tekrar konuşsan mı?
Ettim iyice tarif ettim oda clexanida coraspirine kes bide boyle deneyelim dedi ama şimdi korkudan kalkmıyorum kan dolaşımı olmazsa dediğin gibi bu seferde o dert, yarın yine arayacaz doktoru...Dediğin gibi o cümleyi kuruyorum butun gun,cok sagol canım...
Canım benim Allah yardımcı olsun bol bol dua et aklına kötü bişey getirme dualarimiz seninle...
Sagol tubisim, insAllah ...benimde dualarım hep hepiniZle...İYİKİ varsınız...
bende varım kızlar adetımı beklıyorum buyuk ıhtımal salı yada carsamba baslarım tedavıme..24 yasındayım erkek ınfertılesı sorun
bırbırımıze destek olalım
kızlar bu arada benım kasık agrılarım dewam edıyo dayanamdım doktru aradım kanaman olmadı surece korkma ıstırahat et dedı rahım buyumesındende kaynaklanıymus..veee ben cok ktu bısey yapyrm bebegeme cok buyuk zarar veryrm malesef sgarayı bırakmdım 4,5 tane ıcyrm gunde ıctıkten sonrada vıcdan azabından geberyrm resmen..nasıl kurtulcam ben bu ılleten yarın hıc ıcmemeye calıscam umarm basarırım..
Selam kızlar, dualarıniza cok ihtiyacım var...zor zamanlar geçiriyorum psikolojik olarak...progynex iğnelere yeniden başladım...uç gündür kahverengi lekelenmelerim var, doktorum hic moral vermiyo,elim kolum ona bağlı 3 yıldır vücudumu otaniyor ama beni bazen deneme tahtası gibi görüyor gibi hissediyorum, dün geceden beri belim cok ağrıyor...sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum cok korkuyorum, biliyorum olacaklar ölenin çaresi yok,peki bu korkunun bir çaresi var mı acaba? Bebek büyüyor icimde ama risk te başladı gene,olumlu düşünmek istiyorum ama korkularım ağır basıyor bu seferde büyür büyür sonra gider şe nasil dayanicam? Yaticakmisim hep,mümkün mertebe oturmayacakmisimda,bunlara eywallah, ama bugün aradım diyorum şimdi ben 2 aylık oldum neredeyse clexan iğnesini göbekten vurmaya devam edeyim mı diyorum oda kanaman var mı hala diyor ben Dr biraz dedim o zaman clexani coraspirin i kes dıyo eee dün yanindaydim ben seni aramasam 10 gun daha devam edicem bu clexana coraspirine,bu nasıl bir yaklaşım ben anlayamadım...sinirlerim harap oluyo,Rabbim yine beni doktor kurbanı yapma ne olur,kalbi atan sağlıklı bebeğimi doktorlar yüzü den kaybettirmr ne olur...
Sen bizim uğurumuzsun sakin aklına kötü bişey getirme bizimde hikayelerimiz mutlu sonla bitecek inşallah
:
canım geçmiş olsun.dualarım seninle ve bebeğinle
selam kızlar bende tedaviye başlycm sizce umut tüp bebek hastanesi nasıl bi tercih
tatlımmmm bence umut cok dogru merkez ulun beyı onerırım ben ılk denememde hamıle kaldım..
tatlımmmm bence umut cok dogru merkez ulun beyı onerırım ben ılk denememde hamıle kaldım..
evet tavsiye ederim
ben de umutla hamile kalanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?