canım senın yasın kackı? yas sınırı derken 2 embrıyo koyma durumunumu bahsedıyosun 35 yasın altındakılere ve ılk denemesı olanlara genelde tek embrıyo koyuyolar .
bende 24 yasındayım canım herhangı bı yas sınırlamsı yok..sorabılrsın canım yardımcı oluruz elımızden geldıgı kadar hepımzıın amacı aynı degılmı zaten..canım walla ben 3 gun dıkkat ettım ondada 20 dklık ıgne mesafem vardı yuruyerek gdıp geldım ole sureklı yatmadım zaten sureklı yatmak ıyı degıl kan akısını yavaslatyr.3 gunden sonra hareketlerıme dıkkat etmek kayıdyla gunluk hayatıma devam ettım..
canım umutta tedavı ucretı 5,850 ama çider dıye bı yer var oraya uye oldugun zmn 5.250ye dusuyor paketi..ama ekstradan tahlıl falan ıstmıslerdı 300 lıra vermıstım.ama herkezden ıstemylar haberın olsun belkı sana gerek gormeyebılrler..onun harıcıncde sımdı tedavıye falan baslıcksan vıtamın falanda verır 35 mılyon o tutyr. opudan snrrda ılac alıyosun onada 120 lıra falan odedık yanıı karısık oldu ama 5.250lıyle kalmıyo=)
Selam kızlar, dualarıniza cok ihtiyacım var...zor zamanlar geçiriyorum psikolojik olarak...progynex iğnelere yeniden başladım...uç gündür kahverengi lekelenmelerim var, doktorum hic moral vermiyo,elim kolum ona bağlı 3 yıldır vücudumu otaniyor ama beni bazen deneme tahtası gibi görüyor gibi hissediyorum, dün geceden beri belim cok ağrıyor...sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum cok korkuyorum, biliyorum olacaklar ölenin çaresi yok,peki bu korkunun bir çaresi var mı acaba? Bebek büyüyor icimde ama risk te başladı gene,olumlu düşünmek istiyorum ama korkularım ağır basıyor bu seferde büyür büyür sonra gider şe nasil dayanicam? Yaticakmisim hep,mümkün mertebe oturmayacakmisimda,bunlara eywallah, ama bugün aradım diyorum şimdi ben 2 aylık oldum neredeyse clexan iğnesini göbekten vurmaya devam edeyim mı diyorum oda kanaman var mı hala diyor ben Dr biraz dedim o zaman clexani coraspirin i kes dıyo eee dün yanindaydim ben seni aramasam 10 gun daha devam edicem bu clexana coraspirine,bu nasıl bir yaklaşım ben anlayamadım...sinirlerim harap oluyo,Rabbim yine beni doktor kurbanı yapma ne olur,kalbi atan sağlıklı bebeğimi doktorlar yüzü den kaybettirmr ne olur...
GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız uzun zamandr giremedim net yoktu bugün 11. günüm hala bir belirtim yok 8.ve 9. günde idrar testi yaptım ama malesef negatifti acaba erkenmi diye kendimi avuttum ama kısmet pazartesi günü kan testi yapılıcak inşallah kanda çıkar diye umut ediyorum.
kızlar bu arada bir sürü hamişimiz olmuş teker teker hepinizi tebrik ediyorum darısı bizlerin başına.
esraersoy cnm senin için çok üzüldüm cnm ama yapıcak bişey yok dondurulmuşlarında varmış en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğine.allah hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin bizlere inşallah.
kızlar uzun zamandır listeyi düzenleyememiştim hatırladıgım kadar düzenlemeye çalıştım eger yanlışlıkla değişik bi düzenleme yaptıysam kusura bakmayın hatırlatın tekrar düzenliyim olurmu?
hepinizi çok öpüyorum.dua edin olurmu güzel haberlerle döneyim pazartesi günü?
kızlar yarın transferim var hafta sonu düğündeydim bu arada ece beni hamile yapmış içine doğmuştur inşallah benim için dua edin nolur bebeklerim bana sımsıkı tutunsun,doğurup yetiştirmek nasip olsun,bu arada hamilelerimizin bebekleri de annelerini hiç bırakmasın
hayırlısı ile al gel bebişlerini canım :))
merhaba kızlar ben 34 yaşındayım 4 aşılama ve bu ayın sonunda ilk kez tüp bebek transferim 31de yapıldı,sayılı gunler kaldı bu cuma gıdıcem carşamba gel denılmışti ama ben bir aksılık cıkmaz ise cuma giderım.hic heycan yok nedense bel agrılarım var ama.
kızlar yarın transferim var hafta sonu düğündeydim bu arada ece beni hamile yapmış içine doğmuştur inşallah benim için dua edin nolur bebeklerim bana sımsıkı tutunsun,doğurup yetiştirmek nasip olsun,bu arada hamilelerimizin bebekleri de annelerini hiç bırakmasın
kızlar bu arada benım kasık agrılarım dewam edıyo dayanamdım doktru aradım kanaman olmadı surece korkma ıstırahat et dedı rahım buyumesındende kaynaklanıymus..veee ben cok ktu bısey yapyrm bebegeme cok buyuk zarar veryrm malesef sgarayı bırakmdım 4,5 tane ıcyrm gunde ıctıkten sonrada vıcdan azabından geberyrm resmen..nasıl kurtulcam ben bu ılleten yarın hıc ıcmemeye calıscam umarm basarırım..
bu sabah öle bi korkuyla uyandımkı 7de tuvalete kalktım kahverengı lekenlenmee su gıbı aktı sonra peceteyle sıldımm gene aynı cok acık kahve bole topak topak gelıyr.cok skur 2 saatr bıseym yok hstneyı aradım jelden oldugunu soledı.kan gelmegı surece panık yapmayın dedıde sabahkı korku yettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?