kızlar 71.93 çıktı degerim hamileyimmmmmmmmmmmm
Ececiğimiz sana da bu yakışırdı :) Tebrik ederim, inşallah sıra kesesini görmeye geldiiiii :)) Ben Çarşamba günü gideceğim...
sagol cnm benim allah sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.drum 300 500 gibi olsaydı degerin içimiz daha rahat ederdi dedi çarşamda günü tekrar istedi test artık 2 gün daha beklicez cnm.
kızlar 71.93 çıktı degerim hamileyimmmmmmmmmmmm
Günaydın kızlarrr...
8.günüm sbh kasık ve bel ağrısıyla uyandım adet olucam sanırım ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyo eşime söledim umutlanma sanırım adet olcam dedim adam yıkıldı ya( moralim çok bozuk
ys kızıyorum ama canım yaa sen cok stres yapıyosn..sımdı adama nie ole soledın bosu bosuna hem kndını hem esını uzuyosn bak benım hala kasık agrılrm dewam edyr sankı adet olcm gıbı..canım sen hele bı sonucunu al ondan snra uzuntunu yasa teorık olarak suan hamılsın ztn yazık o ıcındekı sana tutunmak ıcın ne mucadeleler vryr bıtanem kendınıde bebegınıde uzme
Günaydın kızlarrr...
8.günüm sbh kasık ve bel ağrısıyla uyandım adet olucam sanırım ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyo eşime söledim umutlanma sanırım adet olcam dedim adam yıkıldı ya( moralim çok bozuk
Canım, 8. gün ben de aynen senin gibi ağrılarla panik oldum, ama benimki tutunma ağrısıymış, seninki de öyledir belki :)
Günaydın kızlarrr...
Bebeğim benimle midir kioyulma tarzı bir ağrı değil normal adet ağrısı gibi ama kısa süreli bilmiyorum ya dua edin bana ne olur sırada mimozanın haberi var sonra da benim dua edin ne olur bizlere sizin gibi sonucum pozitif hamileyim yazalım bizde
canım benim dua ederiz tabi etmezmiyiz sen yeter ki bu kadar stress yapma inş. pozitif sonuç alıcaksınız allahın izniyle
canım ya inşallah öyledir...aynı adet ağrısı gibimiydi gerçekten?8.günde böyle ağrı hissetmem güzel bişey mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?