Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar merhabalar.kaç gündür giremiyorum,daha doğrusu giriyorum ama pek burayı okuyamıyodum.şimdi bayağı geride kalmışım onu fark ettim.geriye dönük okumaya başladım.ececim çok sevindim hamileliğine,attbebek senin de.şimdi hatırlayamadığım tüm arkadaşların hamileliklerini kutluyorum.umarım herkese hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin.bekleyen diğer arkadaşlar,özellikle ys88,belirti falan aramayın.ben geçen hafta keseyi gördüm.17sinde de kalp atışlarını duyucam inşallah;ama hiçbir belirtim yok.sadece halsizlik var.kolumu kaldırmaya halim yok ve çok çabuk yoruluyorum.başka da bişey yok.bence kendimizi dinlemekten vazgeçmeliyiz.normal yolla hamile kalan kadınlar 7 haftalık olana kadar bile anlamıyolar neredeyse.herkesin hissettiği çok farklı.bir de doktor tavsiyesi almak isterim.ben işten çıktım.tek eşimin maaşı var ve ssk ile uygun fiyata gelen bir hastane ve doktor arıyorum.istanbuldayım.avcılar medicana ya gittim kese için,faruk çekmeceli var orada.biraz dan dun bir adam ama herkes çok iyi diyor.benim kanım pek ısınmadı ama başka doktor da bakıyorum.beylikdüzü medilıfe ta var mıdır acaba bir doktor,bildiğiniz.umarım hepimiz istediğimiz şeylere ulaşırız.

Selam kızlarrrrrrrr
benimde cuma günü transferim olduuuuuu
19 eylül test tarihimm...
zaman geçmiyo ister istemez bi belirti arıyo insannnnnnn
inşallah sıkıca tutnmuştur bebişlerimmmmmmm

Selam kızlarrrrrrrr
benimde cuma günü transferim olduuuuuu
19 eylül test tarihimm...
zaman geçmiyo ister istemez bi belirti arıyo insannnnnnn
inşallah sıkıca tutnmuştur bebişlerimmmmmmm

sende bizim gibi bekleyiştesin yani:)) inşallah bebişlerin sıkıca tutunsun sana, 9 ay hiç bırakmasın

günaydın kader arkadaşım:))
bugun bende de aynı ağrılar oldu merak etme. şuan geçti ama ara ara oluyor. hatta ben de adet olucam heralde diye düşündüm. sabahları erkenden bel ağrısı ile uyanıyorum. kötü düşünmeyelim, herşeyi iyiye yoralım:))

Canım çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almamı da nasip etsin sağlıklı gebelik geçirmeni nasip etsin çok sevindim darısı bizlere

Ys88 ve mimoza dualarım su an en cok sizinle,Rabbim test gunu yüzünüzü kocaman güldürsün....yelkenay transferin simdiden hayırlı olsun,geri sayımda birlkteyiz Rabbim dondurulmuslarinla benim gibi yuZunu güldürsün insAllah...ececik tebrik ederim kuzum allahım tamamını erdirsin,kucağına almayı nasip etsin...ayser Faruk çekmecemi diye yazmışsın eğer bu Faruk çekmecemi avcılar hospital da çalışan ise benim tavsiyem ona gitme derim...herkes iyi bilmem ne dedi ama 5 aylık bebeğimi onun yüzünden kaybettim...amasaglikla doğurduğu cocuklarda vardır elbet...herkese guzel bir gun dilerim...Topikimiz canlandı gine :))

canım dualarımız seninle inşallah bebeğinle hiç ayrılmazsın,nolur aklına kötü şeyler getirme herşey düzelecek inşallah stres yapma yeter emi

Canimmm insAllah hepimiz icin her sey yolundaolucak Rabb'im hepimizin yuZunu güldürsün insAllah bebeislerimizi sag salim kucağımizaalalim insAllah,kahverengi lekelenmem oldu diye ve hep yatiyom diye annem geldi yanıma bugün moral oldu 2 aydan beri ilk kez yalnız kalmicam birsure:) bugün transferinolucak ya fazla girme nete..arada gir emi:)Öpüyorum dondurulmuş yavrular sıkı sıkı tutunacak annelerine,hissediyom ben :)

canım dualarımız seninle inşallah bebeğinle hiç ayrılmazsın,nolur aklına kötü şeyler getirme herşey düzelecek inşallah stres yapma yeter emi

Canimmm insAllah hepimiz icin her sey yolundaolucak Rabb'im hepimizin yuZunu güldürsün insAllah bebeislerimizi sag salim kucağımizaalalim insAllah,kahverengi lekelenmem oldu diye ve hep yatiyom diye annem geldi yanıma bugün moral oldu 2 aydan beri ilk kez yalnız kalmicam birsure:) bugün transferinolucak ya fazla girme nete..arada gir emi:)Öpüyorum dondurulmuş yavrular sıkı sıkı tutunacak annelerine,hissediyom ben :)

evet canım avcılar hospital den medicana ya geçmiş.beni de çok gerdi o gün.arkadaşımın tavsiyesi ile gittim ama 2 tane ultrasonda birden vajınal olarak baktı keseyi göremedi,sonra üstten baktı ve gördü.yani ilk yapması gerekeni son yaptı ve ben telaştan bayılacaktım.sonra ağlamaya başlayınca doğal olarak,bana ters konuşmaya başladı.ağlama,böyle yapma dedi.sonra da keseyi gördüğüne çok sevinme,boş kese olabilir dedi!!!suratına birtokat indirmek istedim ama neyse...sana yanlış teşhis mi koydu,eğer seni yıpratmıycaksa söyleyebilir misin canım?

Tamam detaylı yazacak ben sana hem doktorlaruda araştırırız birlikte...ben Beylikduzunde oturuyorum ya fikir alışverişi yaparız,bir iğnemi vurulup geleyim,görüşürüz canım...Salak herif ya tepkilere bak hele, Rabbim ona bir gun gercek bir tokat indirir insAllah,baska bir sey demiyom...

tamam canım.ben buradayım şimdilik.arada uyuyakalmazsam:)))ama bekliyorum seni hadi bakalım.iğnecini vurul da gel sen ...

bakıyorumda belirtilerimizde birlikte ilerliyo :)) inşallah ikimznde hayra alamettir cnm...başka belirtin var mı ?pek bişey hissetmiyorum ben.idrar tahlili 11.gün yapabilirim belki ecenin çıkmış 11.günde..beni 13.gün teste çağırdı doktorum yani c.tesi.inşallah güzel haber yazarız bizde arkadaşlarımız gibi değerimizi ve hamileyim diye...sıkca girmye çalış cnm topiğe merak ediyorum seni kader arkadaşım

merhabalar
uzun zamandır giremedim internete. neler olmuş neler hepsini okuyup yetişemedim.
iyi haberler alan herkese; Allah tamamına erdirsin bebişlerinizi öpüp koklamayı nasip etsin inşallah...
şimdilik olumsuz haber alanlar da - benim gibi Allah sabır versin. Bizim de yüzümüz gülecek...
Herkes bebişlerine kavuşacak birgün...

tamam canım.ben buradayım şimdilik.arada uyuyakalmazsam:)))ama bekliyorum seni hadi bakalım.iğnecini vurul da gel sen ...

Geldim canım iğne,ilaç yazdirma derken anca beklettiysem kusuruma bakma,hamilelik cok uyku yapiyo dimi? Ben de hic kafamı kaldıramıyorum bazen.şimdi avcılar hospitalda çalışırken o herif, 10 yıldır normal kadın dogum kontrolüne giden ablam tavsiye etti hem eve yakın diye gittim erkek kadın dogumcu daha iyi felan dediler, bu arada oncesinde kolan hastanesine gittim arzu hanım orada cok tutuluyor ama hep yogun yogun,neyse bu Faruk a gidiyorum cocuk olmuyo bende bir yıldır sebep bulamıyor, ben kendim düşündüm rahim filmi çektirdim,götürdüm filmi.,Rahmi'nde perde var,gebe kalirsan dikkat edeceksin dedi, sonra esim varikosel olduktan sonra ben normal yolla gebe kaldım tam bes ay boyunca bana her ay düşecek bu, hazırlıklı ol bilmem ne dedi,bir gram ümit vermedi sonra ben Florence nightingale e gittim orda ogrendimki meger hamile kalmadan once rahim filmimde görünen perde 10 dk.lik bir operasyonla alınabilirmiş ama Faruk hic birsey söylemedi Velhasil bisekilde bana söyleseydi gebe kalmadan bunun ameliyat edebileceğini boyle olmazdı kaldiki defalarca sordum ne olacak bu perde bisey olmaz deneyecez bakalım belki düşmez dedi...ve dogum yaptıktan sonra bebeğin eşini almak icin kürtaj yaptı bana O zamanda icimde parça bırakmış ,nerdeyse onun icin zehirleniyordum bide...sonra zaten tüm ilişiğimi kestim...onu Allah'a havale ettim...iste boyle...

vay be neymiş bu faruk bey!!!!inşallah şimdiki gebeliğinde hiç sorun yaşamazsın canım ya.bu arada ben de beylikdüzünde oturuyorum.medilıfe taki burcu hanım ve avcılar hospıtal de nil hanım ı öneren arkadaşlarım var.benim kendi doktorum beylikdüzü medicana daki haldun bey di ama özel sağlık sigortamla gidiyordum ona da.şimdi çalışmıyorum ve özelle gidemiycem malesef.doğum da orada 4000-4500 arası değişiyormuş.o yüzden sskyla daha uyguna gelebielecek hastaneler ve doktorlar araştırıyorum işte.sen kendini sakın yorma.yatmaya bak bol bol.tadını çıkar hamileliğinin.aklına da gelen her kötü şeyi hemen çıkar at....

herkese merhabalarrrr hepimizin hayırlı duaları kabul olsun inşallahh aminn.yarın benim opu günüm cok heyecanlıyım ,işlemden sonra yatmam gerekirmi kızlar,bu bekleyiş zor geliyor vakit geçmiyor sanki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…