kızlar 71.93 çıktı degerim hamileyimmmmmmmmmmmm
Selam kızlarrrrrrrr
benimde cuma günü transferim olduuuuuu
19 eylül test tarihimm...
zaman geçmiyo ister istemez bi belirti arıyo insannnnnnn
inşallah sıkıca tutnmuştur bebişlerimmmmmmm
Günaydın kızlarrr...
8.günüm sbh kasık ve bel ağrısıyla uyandım adet olucam sanırım ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyo eşime söledim umutlanma sanırım adet olcam dedim adam yıkıldı ya( moralim çok bozuk
Ececiğimiz sana da bu yakışırdı :) Tebrik ederim, inşallah sıra kesesini görmeye geldiiiii :)) Ben Çarşamba günü gideceğim...
canım dualarımız seninle inşallah bebeğinle hiç ayrılmazsın,nolur aklına kötü şeyler getirme herşey düzelecek inşallah stres yapma yeter emi
canım dualarımız seninle inşallah bebeğinle hiç ayrılmazsın,nolur aklına kötü şeyler getirme herşey düzelecek inşallah stres yapma yeter emi
Ys88 ve mimoza dualarım su an en cok sizinle,Rabbim test gunu yüzünüzü kocaman güldürsün....yelkenay transferin simdiden hayırlı olsun,geri sayımda birlkteyiz Rabbim dondurulmuslarinla benim gibi yuZunu güldürsün insAllah...ececik tebrik ederim kuzum allahım tamamını erdirsin,kucağına almayı nasip etsin...ayser Faruk çekmecemi diye yazmışsın eğer bu Faruk çekmecemi avcılar hospital da çalışan ise benim tavsiyem ona gitme derim...herkes iyi bilmem ne dedi ama 5 aylık bebeğimi onun yüzünden kaybettim...amasaglikla doğurduğu cocuklarda vardır elbet...herkese guzel bir gun dilerim...Topikimiz canlandı gine :))
evet canım avcılar hospital den medicana ya geçmiş.beni de çok gerdi o gün.arkadaşımın tavsiyesi ile gittim ama 2 tane ultrasonda birden vajınal olarak baktı keseyi göremedi,sonra üstten baktı ve gördü.yani ilk yapması gerekeni son yaptı ve ben telaştan bayılacaktım.sonra ağlamaya başlayınca doğal olarak,bana ters konuşmaya başladı.ağlama,böyle yapma dedi.sonra da keseyi gördüğüne çok sevinme,boş kese olabilir dedi!!!suratına birtokat indirmek istedim ama neyse...sana yanlış teşhis mi koydu,eğer seni yıpratmıycaksa söyleyebilir misin canım?
Tamam detaylı yazacak ben sana hem doktorlaruda araştırırız birlikte...ben Beylikduzunde oturuyorum ya fikir alışverişi yaparız,bir iğnemi vurulup geleyim,görüşürüz canım...Salak herif ya tepkilere bak hele, Rabbim ona bir gun gercek bir tokat indirir insAllah,baska bir sey demiyom...
kızlar 71.93 çıktı degerim hamileyimmmmmmmmmmmm
Selam kızlarrrrrrrr
benimde cuma günü transferim olduuuuuu
19 eylül test tarihimm...
zaman geçmiyo ister istemez bi belirti arıyo insannnnnnn
inşallah sıkıca tutnmuştur bebişlerimmmmmmm
günaydın kader arkadaşım:))
bugun bende de aynı ağrılar oldu merak etme. şuan geçti ama ara ara oluyor. hatta ben de adet olucam heralde diye düşündüm. sabahları erkenden bel ağrısı ile uyanıyorum. kötü düşünmeyelim, herşeyi iyiye yoralım:))
tamam canım.ben buradayım şimdilik.arada uyuyakalmazsam:)))ama bekliyorum seni hadi bakalım.iğnecini vurul da gel sen ...
Geldim canım iğne,ilaç yazdirma derken anca beklettiysem kusuruma bakma,hamilelik cok uyku yapiyo dimi? Ben de hic kafamı kaldıramıyorum bazen.şimdi avcılar hospitalda çalışırken o herif, 10 yıldır normal kadın dogum kontrolüne giden ablam tavsiye etti hem eve yakın diye gittim erkek kadın dogumcu daha iyi felan dediler, bu arada oncesinde kolan hastanesine gittim arzu hanım orada cok tutuluyor ama hep yogun yogun,neyse bu Faruk a gidiyorum cocuk olmuyo bende bir yıldır sebep bulamıyor, ben kendim düşündüm rahim filmi çektirdim,götürdüm filmi.,Rahmi'nde perde var,gebe kalirsan dikkat edeceksin dedi, sonra esim varikosel olduktan sonra ben normal yolla gebe kaldım tam bes ay boyunca bana her ay düşecek bu, hazırlıklı ol bilmem ne dedi,bir gram ümit vermedi sonra ben Florence nightingale e gittim orda ogrendimki meger hamile kalmadan once rahim filmimde görünen perde 10 dk.lik bir operasyonla alınabilirmiş ama Faruk hic birsey söylemedi Velhasil bisekilde bana söyleseydi gebe kalmadan bunun ameliyat edebileceğini boyle olmazdı kaldiki defalarca sordum ne olacak bu perde bisey olmaz deneyecez bakalım belki düşmez dedi...ve dogum yaptıktan sonra bebeğin eşini almak icin kürtaj yaptı bana O zamanda icimde parça bırakmış ,nerdeyse onun icin zehirleniyordum bide...sonra zaten tüm ilişiğimi kestim...onu Allah'a havale ettim...iste boyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?