vay be neymiş bu faruk bey!!!!inşallah şimdiki gebeliğinde hiç sorun yaşamazsın canım ya.bu arada ben de beylikdüzünde oturuyorum.medilıfe taki burcu hanım ve avcılar hospıtal de nil hanım ı öneren arkadaşlarım var.benim kendi doktorum beylikdüzü medicana daki haldun bey di ama özel sağlık sigortamla gidiyordum ona da.şimdi çalışmıyorum ve özelle gidemiycem malesef.doğum da orada 4000-4500 arası değişiyormuş.o yüzden sskyla daha uyguna gelebielecek hastaneler ve doktorlar araştırıyorum işte.sen kendini sakın yorma.yatmaya bak bol bol.tadını çıkar hamileliğinin.aklına da gelen her kötü şeyi hemen çıkar at....
Canım Rabbim doğru doktorla karşılaştırsın da hepimizi en önemlisi bu ama ben artık suna inanıyorum gercekten en iyi doktorumuz kendimiz ve esimiz ben gönlüme göre bulamadım walla su an Florence nightingale e gidiyorum evime cok uzak hem de pahalı ama kendini kanıtlamış bir doktor...avcılar hospitalda yaşadıklarımdan sonra isimi sansa bırakamıyorum ama is özel de yada devlette değil bu şans ısı bence Rabbim hepimizi iyi doktorla karşılaştırsın...medilife iyi olabilir bide beylikduzu medicana haklısın pahalı ama benim avcılar medicanaya giden ve saglikla dogum yapan bir sürü öğretmen arkadasım oldu birde istersen orayı araştır...ben hastahane hastahane dolaşırken hemen giriyodum tabi o zaman gebe değildim...hemen uzman doktoru arıyordum netten şeceresini araştırıyordum ama sans iste...Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ayser,insAllah bende bir gun hamileliğinin tadını cikaricammm:) öpüyorum seni.
Bide şeyi söylemeyi unuttum avcılar medicananin fiyatı Beylikdüzü'ne göre daha uygun diye hatırlıyorum burdaki uluslararası diye kazık sanırım birde aa hastanesi diye heralde..
kızlar 71.93 çıktı degerim hamileyimmmmmmmmmmmm
ay inşallah ya inşallah canım bende pozitifi görürüm bu sefer görenlerin bebekleride uzun ömürlü olur inşallah keseyi gördükten sonra tüp bebek yaptırdığın klinige gitmene gerek yok bence normal evine yakın iyi bi hastaneden rutin kontrollerine gidersin,,hayırlısıyla keseyi gör benimde tam o gün test var geri sayım başladıııııııııııııı:44:yelkanay canım yaa cok yasa emı=) senın pozıtf olcak bak gor ıcıme dogdu bu kadar uzuldgunle kalıcaksın ona uzuluyrm
ayyy bende kafayı yıcem doktor secmem lazım bıranonce tup yaptrdgm yeremı gtsem baska yeremı gtsem napcam bılemedım hele bı cuma hayırlısıyla keseyı grmde artık bı karar vermem lazım
kızlar 71.93 çıktı degerim hamileyimmmmmmmmmmmm
flzask2003 cnm transferin hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebeklerin sana inşallah .cnm bilğilerini güncellermisin listeye ekliyim seni.
mimozaaa nerdesin kader arkaşım( sıra bizde az kaldıııııııııııııııııııııııı
ece,tebriklerr.Allah sevincini tamamlasin hayirlisiyla dünyaya getir bebegini.
pocapoca,tekrar gözün aydin degerin katlanmis.
ys88,mimoza,yelkenay son sayfalarda sizi gördüm sonuc bekleyen görmediklerimle beraber hepinizin positiv sonuc almanizi yürekten diliyorum ve bekliyorum.
ben de yarin donmus tedavime baslayacagim kismet olura banada dua edin kizlar lütfen..
kızlar dualarınız için allah razı olsun transferden beri içimde tam karnımın altında hoş bi gıdıklanma resmen kıpırdayan şeyler var acaba ben mi delirdim yoksa balıklarımı hissediyo olabilirmiyimallahım yardımcımız olsun bebeklerimin ikisinide istiyorum bugün anladım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?