Canimmm cok heyecanlıyım senin icin, kese gunu hem keseyi hem kalp atışını duyup esinle kocaman sevinin insAllah...dualarım seninle attAbebek
kızlar merhabalar nasılsınız?
yeni bir hamilemiz var sanırımtebrikler ece sağlık sıhhatle kucağına da alırsın inş
ben de cuma günü testi tekrarladım 712 ye çıkmış değerzevkine idrar testi yapıp duruyoruz
perşembe dr randevumuz var bakalım keseyi görebilecek miyiz
bende haberler böyle
Ya arkadaşlar, bana kızmayın ama ben çok endişeleniyorum. Ya yarın gebelik kesesini göremezsem, ya bu kadar sevincim kursağımda kalırsa? Bu konuyla ilgili bilginiz var mı, örneğin hormon değeri yüksekse gebelik kesesini görme ihtimali artıyor mu? Veya kesenin içi boşsa bu hemen anlaşılıyor mu? Kalp atışları hangi gün duyulabiliyor? Çok korkuyoruuum...
selaaammmm
olumlu cevap alan herkesi tebrik ediyorum.eylülün ilk günleri testleri olan arkadaşlar kese ve kalp atışı görülme zamanlarınız ne zamann bu listeden anlayan bi arkadaş varsa onu da takip etsek çok iyi olur.
benim test sonuçlarım
9. GÜN= 79
11. GÜN= 215
13. GÜN= 473
17. gGÜN= 3089
sizce tek midir?
Bi de benim daha önce de pozitifim oldu ama kalp atımı alınmadı. çok korkuyorum bu yüzden
muayene günüm 21 EYLÜÜÜÜL..
SİZDE DURUMLAR NASIL?
canımm nasılsın bugun? ağrıların devam ediyor mu?
off çok korkmaya başladım gün yaklaştıkça, geceleri uyuyamıyorum. zaten nasıl yatacağımı bile bilemiyorum, heran onlara zarar verecekmişim gibi geliyor:)) benim bugun ağrım yok
Ya arkadaşlar, bana kızmayın ama ben çok endişeleniyorum. Ya yarın gebelik kesesini göremezsem, ya bu kadar sevincim kursağımda kalırsa? Bu konuyla ilgili bilginiz var mı, örneğin hormon değeri yüksekse gebelik kesesini görme ihtimali artıyor mu? Veya kesenin içi boşsa bu hemen anlaşılıyor mu? Kalp atışları hangi gün duyulabiliyor? Çok korkuyoruuum...
inş.bende görürüm sımdı bunun heyecanı sardı valla cogumuzda attabebek cnm doktrdan geldıkten sonra mutlaka yaz bıde alttanmı bakcaklar acaba
sımdı ıgne vurulmaya gıdcem ordakı kadın dogumcuya bı gtsemmı kese varmı yokmu dıe
canım bana öyle şeyler olmadı şuana kadar ama inşallah hayra alamettir:)) test günün ne zamandı? hiçbirşey değil de bu beklemek insanı öldürüyor((
cuma gunu gıdıcem canım ben hastnye
cuma gunu gıdıcem canım ben hastnye
aklına böyle şeyler getirme herşey yoluna girer inşallah rabbim bu kadarını nasip etti geriside gelir sıkıntı yapma tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?