Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

selaaammmm
olumlu cevap alan herkesi tebrik ediyorum.eylülün ilk günleri testleri olan arkadaşlar kese ve kalp atışı görülme zamanlarınız ne zamann bu listeden anlayan bi arkadaş varsa onu da takip etsek çok iyi olur.
benim test sonuçlarım
9. GÜN= 79
11. GÜN= 215
13. GÜN= 473
17. gGÜN= 3089
sizce tek midir?
Bi de benim daha önce de pozitifim oldu ama kalp atımı alınmadı. çok korkuyorum bu yüzden
muayene günüm 21 EYLÜÜÜÜL..
SİZDE DURUMLAR NASIL?

Canimmm cok heyecanlıyım senin icin, kese gunu hem keseyi hem kalp atışını duyup esinle kocaman sevinin insAllah...dualarım seninle attAbebek

Canım benim,çoook teşekkür ederim, inanın hep aklımdasınız. Allah sağlıklı bir şekilde hamileliğimizi geçirmeyi, çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin... Senin durumun iyidir inşallah?

İlahi çok güldüm "zevkine idrar testi yapıp duruyoruz" demez mi :)))))

Ya arkadaşlar, bana kızmayın ama ben çok endişeleniyorum. Ya yarın gebelik kesesini göremezsem, ya bu kadar sevincim kursağımda kalırsa? Bu konuyla ilgili bilginiz var mı, örneğin hormon değeri yüksekse gebelik kesesini görme ihtimali artıyor mu? Veya kesenin içi boşsa bu hemen anlaşılıyor mu? Kalp atışları hangi gün duyulabiliyor? Çok korkuyoruuum...

cnm 7.hafta da kese ve kalp atışı netleşiyormuş...strese girme allah nasip ettiyse herşeyile nasip etmiştir bebeğini üzme lütfen sağlıklı bnm teyzoşum merak etmeee

bence bebeğin tek değil...ama değerler nedir bilmiyorum cnm hayırlıs olsun ilk denemen miydi?içini ferah tut stres yapma lütfen bnm 9.günüm yarın belki teste gidicem...inşallah pozitiftir dua et bana

mrb cnm iyiyiim sen nasılsın?belim ağrıyo birde ayakta dolaştığımda kasıklarım sırassıyla bi sağdan bi soldan ağrımaya başlıyo...dün oyulma gibi aağrım vardı...ne zmn test yapıcaksın bugn 10.gün yaptırsaydın keşke...eşimi ikna edebilirsem en yakın hastaneye yarın gidip kan verelim öğrenelim isityorum eğerki pozitif çıkarsa c.tesi yine normal randevuma gidicem ordada bakarlar betaya...bnde sakin olmaya çalışıyorum ama kendimi kandırıyorum...ölüyorum meraaktan :) ama bu defaki belirtilerim değişik inş yorumladığım gibi çıkar cnm

canım ostress bende de var unutmaya aklımda çıkarmaya çalışıyorum cumartesi gidicm doktora bakalım rabbim hayırlı haberle dönmeyi nasip eder inş.

inş.bende görürüm sımdı bunun heyecanı sardı valla cogumuzda attabebek cnm doktrdan geldıkten sonra mutlaka yaz bıde alttanmı bakcaklar acaba

inş.bende görürüm sımdı bunun heyecanı sardı valla cogumuzda attabebek cnm doktrdan geldıkten sonra mutlaka yaz bıde alttanmı bakcaklar acaba

Evet canım, ilk bir veya iki muayene vajinal ultrason ile oluyor, çünkü bebek çok minik... Döndüğümde mutlaka yazarım, dua edin nolur...

ay inş.canım guzel haberlerle donersın hevesımız kursagımızda kalmasın rabbım devamınıda getırsın keselerını gorelım mınıklerımızın

sımdı ıgne vurulmaya gıdcem ordakı kadın dogumcuya bı gtsemmı kese varmı yokmu dıe

canım bana öyle şeyler olmadı şuana kadar ama inşallah hayra alamettir:)) test günün ne zamandı? hiçbirşey değil de bu beklemek insanı öldürüyor((

daha dün aldım bebiklerimi 9 günüm var nasıl sabredicem bilmiyorum hakkımızda hayırlısı uzun ömürlü bebekler nasip etsin allahım bu rüya hiç bitmesin

aklına böyle şeyler getirme herşey yoluna girer inşallah rabbim bu kadarını nasip etti geriside gelir sıkıntı yapma tamam mı

cuma gunu gıdıcem canım ben hastnye

Bence sen o günü bekle, en azından kese varsa gözükür, için rahatlar. Bu kadar bekledin, 4 gün daha...

Bana doktor günden çok kandaki Beta HCG seviyesine göre kesenin gözlemlenebilir hale geldiğini söylemişti. En az 2000 olmadan kese görülmeyebilir demişti. Senin kaçıncı günündü ve HCG'n kaçtı?

kızlarrr mrb...yarın 10.günüm kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba inşallah üzülmem negatif görmem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…