Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Slm kızlar ben bugün doktor görüşmesine gittim ve tekrar bende umutlar yeşerdi doktor 2ebriyo transfer edeceğini şöyledi ve bu sefer şans'in arttığını ve rahmin iyi olduğunu testler yaptırmazl gerek yok bu da şimdilik o testler daha ileri aşamada dedi böyle ışte bakalım ne zaman yaptıracağımıza karar vermedik henüz ama bayrama denk gelsin istemiyoruz sanırım kasım ayına kalacak ama birdahaki adet tarihim 15.inden sonraya gelirse eğer önümüzdeki ay da yaptirabiliriz adet'in 2 yada 3günü gidip başlıyacakmişiz 12gün hap kullanır kontrol'e gidip sonra 6günde jel kullandıktan transfer yapılacakmış

herkese merhabalarr benımde bugun opu gunumdu,sımdı evde dınlenıyorumm.hepimizin işi rast gitsinn inşallahhhhhh :)

Çok güzel haber, belki biraz dinlendikten sonra daha da iyi olur. Dualarımız seninle...

ys cıkar tabı canım ben 8.gun ıdrarda yaptım cıft cızgıyı grdum 9.gun kanda ogrendım.12.gun yaptgmda 75tı ondan sonrada doktor gerek grmedı kan tahlılıne valla sımdıde bu stres var bencede beklemek en ıyısı gdınce ogrenırım

Âmin canim Rabbim saglikla gecen korkusuz,huzurlu bir gebelik geçirmemizi nasip etsin sonuna kadar insAllah...ben de nasil olayım iyiolmaya çalışıyorum lekelenmem Cook cok azaldı ama yatıyorum hep...haftaya Pazartesi doktora gidicem sürekli dua ediyorum iste bebeğimin kalbihem atsindiye..bu arada kese gunün sanırım bugün daha oncede yazdığım gibi Rabbim bu gun kocaman yuZunu güldürsün benim ultrason hesabına göre bebeğim 5 artı 6 gunluktu; hem keseyi hem kalp atışını duyduk..

Kızlar bu arada alttan muayene 3 aya kadar olabiliyor ,korkacak bir sey yok onda ben tiksiniyorum artık alttan muayeneden ama bebekle ilgili her seynet bir sekilde alttan muayenede gözüküyor...bu konuda yeterince araştırma yaptım iciniz rahat olsun,alttan muayene en sagliklisi hatta ha istemeyen,cok kasilan varsa o baska...

hersey gonlunuzce,hayırlı olsun,banada cift embrıyo konulacak ,inşallah ikiz anneleri oluruz ben cok ıstıyorummm :))

cnm ya idrar testi bende yapsam mı acaba transfer günü hariç 9.günüm çok kararsızım çıkmazsa kahrolurum ya...birde idrar testini sbh yapmak şartmı acaba :18:

Son düzenleme:
canımm bılıyorum beklemek cok zor ben erken yaptım ama sonra strese grdım degerım artckmı artmıcakmı dıe eger bekleyebılysn bekle gununu..ben ıdrar testını aksam yapmıstım cıkmıstı

KIZLAR bana kalsa ben 13.günü randevumun olduğu tarihi c.tesi yi beklicem ama eşim sağolsun o güne peşimize samimi bir arkadaşları takmış tek araba birlikte gidecekmişiz sözde onlarında kontrolü varmış ama ben o gün yalnız olmayı isterdm hani olur ya negatif çıkar belki allah korusun acımı üzüntümü yaşayamam o an kimse beni anlayamaz arkadaşlarımızn 1 tane kızı var tok açın halinden hiç anlarmı?beni sizler gibi kader arkadaşlarım dışında kmse anlamaz...bundan dolayı c.tesi günündn önce gitmek istiyorum tahlile (

neye karar verdin canım yapacak mısın test? ben şimdilik beklemedeyim. okadar korkuyorum ki perş nasıl gidip kan vericem bilmem...buarada senin yanında ailen, eşin falan var mı gündüzleri yoksa benim gibi yalnız mısın?

daha dün aldım bebiklerimi 9 günüm var nasıl sabredicem bilmiyorum hakkımızda hayırlısı uzun ömürlü bebekler nasip etsin allahım bu rüya hiç bitmesin

benimde 10.günüm, günler öyle zor geçti ki. bir de biz bu sefer kimseye söylemedik aileler, arkadaşlar falan. kimseyle de paylaşamadım çatladım yani:)) neyseki sizler varsınız yoksa hiç geçmezdi günler:)

Ailem izmirde cnm ben afyonda yaşıyorum eşim öğretmen bundan dolayı burdayız..eşim ewde bana yardımcı oluo sağolsun tüm işleri o yapıyo ancak dün akşamdan dolayı yalnızım bugn gece gelcek eşim cenazemiz var istanbula gitti dayısı vefat etti.bende korkuyorum test gününü beklemek istiyorum ama yukarda yazdım birileriyle birlikte gitmek istemediğim için erken yaptırmak düşüncesindeym.sen idrar testi falan yapcan mı ay heyecan geldi yapsak mı bugün

canım içini ferah tut Allah inşallah keseyi görmeyi, sonra da sağlıkla hiç sorunsuz kucağına almayı nasip etsin.
bu korkulardan ancak kucağımıza aldığımızda kurtulacağız sanırım zor çok zooorrrr:))

Canım, başkasının anlaması zor tabii ama belki bunda da bir hayır vardır. Belki de güzel sonucu görünce mutluluğunu paylaşmak da güzel olur :) Ama seni anlıyorum, ben sırf bu yüzden eşim arabayı park ederken koşup sonucu almıştım, düşün yani mutsuz olursam o gelmeden biraz toparlanırım diye düşünmüştüm... şunu birine anlatsam güler ama işte siz anlıyorsunuz...

Evet yani kucağımıza alana kadar endişelenecek bir şeyler hep var. Dayanacağız inşallah, sabredeceğiz.

benimde ilk hafta eşim yanımdaydı hep ama bu hafta işe başlamak zorundaydı, kaldım yalnız ama aslında yalnız değilim sizler varsınız:) ben de hiç bir iş yapmıyorum. yemeğimi bile yiyip mutfağa koyuyorum, eşim akşam herşeyi toparlıyor sağolsun:)ilkinde test günü annemlerle gitmiştik ama eşinle yalnız olmak daha iyi sanırım tabi herkese göre değişir tabi:) ben 7.gün idrar testi olayından sonra ona da cesaret edemiyorum şimdi ağlamaktan mahfoldum çünkü ogün. eğer yaparsan testi hemen atma, biraz geç çıkabilir.

buarada söylemeyi unuttum başınız sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…