benimde ilk hafta eşim yanımdaydı hep ama bu hafta işe başlamak zorundaydı, kaldım yalnızama aslında yalnız değilim sizler varsınız:) ben de hiç bir iş yapmıyorum. yemeğimi bile yiyip mutfağa koyuyorum, eşim akşam herşeyi toparlıyor sağolsun:)ilkinde test günü annemlerle gitmiştik ama eşinle yalnız olmak daha iyi sanırım tabi herkese göre değişir tabi:) ben 7.gün idrar testi olayından sonra ona da cesaret edemiyorum şimdi ağlamaktan mahfoldum çünkü ogün. eğer yaparsan testi hemen atma, biraz geç çıkabilir.
buarada söylemeyi unuttum başınız sağolsun canım
Napalım gıııııııııııııııııı kader arkadaşım yapalım mı idrar testi?(afyonlular gibi konuştum bak senle)
benimde ilk hafta eşim yanımdaydı hep ama bu hafta işe başlamak zorundaydı, kaldım yalnızama aslında yalnız değilim sizler varsınız:) ben de hiç bir iş yapmıyorum. yemeğimi bile yiyip mutfağa koyuyorum, eşim akşam herşeyi toparlıyor sağolsun:)ilkinde test günü annemlerle gitmiştik ama eşinle yalnız olmak daha iyi sanırım tabi herkese göre değişir tabi:) ben 7.gün idrar testi olayından sonra ona da cesaret edemiyorum şimdi ağlamaktan mahfoldum çünkü ogün. eğer yaparsan testi hemen atma, biraz geç çıkabilir.
cnm bu transferinde mi 7.gün yaptın öncekin de mi?orasını anlayamadım da hadi gidelim test alalım :) yapalım birlikte
ayy çok güldüüümmm:))) Allah seni de güldürsün inşallah. ben hala kararsızım zaten evde test de yok ama sen hiç yapmadın deneyebilirsin benim içimde güzel hisler var seninle ilgili:)
bu sefer 7.gün yaptım. çok erkendi biliyorummmm. onu da eşim getirmişti zaten. eczane bize uzak ancak eşim gelirken alabilir ama tahminimce artık almaz hihii:))
seni güldürebildiysem ne güzel cnm...bnm ewde de test yok gidip alıcam çok bunaldım ewde zaten ya...bekarlık hiçte sultanlık olmuyomuş :)) ya pozitif çıkarsa eşime müjdeyi veririm cenazede şuan en azından morali düzelir sevinirkeşke çıksaaa
ozaman haberini bekliyorum heyecanla ayy bak çok heyacanlandıımmmm:)) 9. gün çıkar mı bilmiyorum tecrübeli arkadaşlara soralım:)) ben şimdi biraz uzanıcam sonra gene bakarım tamam mı canım dualarım seninle
bugün 9.günüm ve idrar testi yaptım sonuç negatif
üzüldüm ve çok dua etmiştim pozitifi görmek için..bak lilymeredin sen pozitifi görmüşsün ama..o kaçıncı günün dü?adeti geçmesi gerekiyor testlerin hepsinde yazıyo ama kandan önce öğrenen arkadaşlarımz oldu biliyorsunuz...ne bilim ya kader bana gülmezki zaten...benim hayatım boyunca her anım hep böyle yıkılmakla geçti
üzüldüm ve çok dua etmiştim pozitifi görmek için..bak lilymeredin sen pozitifi görmüşsün ama..o kaçıncı günün dü?adeti geçmesi gerekiyor testlerin hepsinde yazıyo ama kandan önce öğrenen arkadaşlarımz oldu biliyorsunuz...ne bilim ya kader bana gülmezki zaten...benim hayatım boyunca her anım hep böyle yıkılmakla geçti
sen nasılsın uğurumuz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?