Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Napalım gıııııııııııııııııı kader arkadaşım yapalım mı idrar testi?(afyonlular gibi konuştum bak senle )

Napalım gıııııııııııııııııı kader arkadaşım yapalım mı idrar testi?(afyonlular gibi konuştum bak senle )

ayy çok güldüüümmm:))) Allah seni de güldürsün inşallah. ben hala kararsızım zaten evde test de yok ama sen hiç yapmadın deneyebilirsin benim içimde güzel hisler var seninle ilgili:)

cnm bu transferinde mi 7.gün yaptın öncekin de mi?orasını anlayamadım da hadi gidelim test alalım :) yapalım birlikte

cnm bu transferinde mi 7.gün yaptın öncekin de mi?orasını anlayamadım da hadi gidelim test alalım :) yapalım birlikte

bu sefer 7.gün yaptım. çok erkendi biliyorummmm. onu da eşim getirmişti zaten. eczane bize uzak ancak eşim gelirken alabilir ama tahminimce artık almaz hihii:))

ayy çok güldüüümmm:))) Allah seni de güldürsün inşallah. ben hala kararsızım zaten evde test de yok ama sen hiç yapmadın deneyebilirsin benim içimde güzel hisler var seninle ilgili:)

seni güldürebildiysem ne güzel cnm...bnm ewde de test yok gidip alıcam çok bunaldım ewde zaten ya...bekarlık hiçte sultanlık olmuyomuş :)) ya pozitif çıkarsa eşime müjdeyi veririm cenazede şuan en azından morali düzelir sevinir keşke çıksaaa

bu sefer 7.gün yaptım. çok erkendi biliyorummmm. onu da eşim getirmişti zaten. eczane bize uzak ancak eşim gelirken alabilir ama tahminimce artık almaz hihii:))

senin bebek benmkinden 1 gün dha büyük :) benimki çıkarmıki ya 9.gün diğer arkadaşların ki erken çıksa bizimki de

ozaman haberini bekliyorum heyecanla ayy bak çok heyacanlandıımmmm:)) 9. gün çıkar mı bilmiyorum tecrübeli arkadaşlara soralım:)) ben şimdi biraz uzanıcam sonra gene bakarım tamam mı canım dualarım seninle

tmm güzelim görüşürz...

bugün 9.günüm ve idrar testi yaptım sonuç negatif

Son düzenleme:
bugün 9.günüm ve idrar testi yaptım sonuç negatif

canımm iyice baktın mı? birkaç saat sonra tekrar bak teste, çok silik olabilir belki sen gözden kaçırmışsındır. sonuçta 12. gün idrarda negatif kanda pozitif olan bile var. eşine de söyleme istersen, kan testine göre üzülüp sevinicez anlaştık mı kader arkadaşımm

Ay kızlar yazılarınızı okuyunca güldüm cok walla alemsiniz bu arada gercekten kimse yalnız değil,ben de 2 aydır transferden bu yana evde tek basimaydim ama uğurlu topigim sayesinde kendimi hic yalnız hissetmedim şimdi hafif kanamam var diye annem geldi ...ya varya 300uncu sayfalardayiz daha bı 300 daha olsa idrar testi konusunda kimse uslanmayacak anlaşılan buraya cok yazı yazdık su test icin üzülmeyin sakın diye ama yine yazacam yine yazacam yeterki üzülmeyin...benim ilk kan testim 142 çıktı ertesi gun cok ikindim hastanelik oldum korkudan bı idrar yapayım dedim negatif çıktı üstelik bekle bekle hep tek çizgi idi oysa ki kan testinden once yaptıgım idrar çift çizgi epey netti yani idrar testi bence tup bebekte yalan :) ys zaten erken gülüm sakın takma kafana boş gercekten

üzüldüm ve çok dua etmiştim pozitifi görmek için..bak lilymeredin sen pozitifi görmüşsün ama..o kaçıncı günün dü?adeti geçmesi gerekiyor testlerin hepsinde yazıyo ama kandan önce öğrenen arkadaşlarımz oldu biliyorsunuz...ne bilim ya kader bana gülmezki zaten...benim hayatım boyunca her anım hep böyle yıkılmakla geçti

Canım benim üzülmek icin erken ama lütfen boyle yapma ben 11.gun yaptım...onemli olan kan testi kan testini yaptırmadan uzme kendini gercekten bu idrar testine güven olmaz 11 gun net çıktı 13.gun ikinci çizgi silik bile degildi...Rabbim bir daha hic bir anında sana yıkım yaşatmayacak insAllah, benim dualarım seninle ve test gunu insAllah Rabbim yuZunu güldürecek canım benim

canım bak lilymeredin ne güzel yazmış doğru valla. sakın benim gibi helak etme kendini. yanlis hatirlamiyosam eceydi 8. ve 9. günler idrar testi negatifti, ama 11. gün 2. çizgiyi görmüştü. üçüz bebişlerini de üzme.

Son düzenleme:
sen nasılsın uğurumuz:))

Sagol guzel anne :) duacinizim ys88 ve senin icin sürekli dua ediyorum, o kendini hirpaladi ya orda ben sanki burda hissettim,hepimiz aynı yollardan geçiyoruz...Allah'ım hic birinizin kucaklarını boş bırakmasın....İkiniz icinde cok heyecanlıyım,Allah'ım hepimizin dualarını kabul et, hamile duasinida kabul et...

sanırım benm bebeğim yok iyice içime çöktü acısı..( diğer topiğe biri girdi benm kasık ve bel ağrımla ilgili yorum yapmış kasık ağrısı olumlu ama bel ağrısı bebek olmadığı gittiği anlamına geliyo dedi.hamişler yardım edin doğrumu bu düşünce

kızlar donurulmuşlarla tedavi görenlere bir sorum var benim merkezde ilk önce 3 tane embriyo bulunan tüpü çözmüşler 3üde bozulmuş çöpe gitmişsonra 2 emb. tüpünü çözmüşler ikiside çok temizmiş onları transfer ettiler biri 8 biri 7 hücreli ama anlamadım koca tüpün hepsimi bozuk çıkar böyle bişi başına gelen yoktur heralde,anca benim başıma gelir zaten gitti yavrular kalan hasılat 2 :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…