sanırım benm bebeğim yok iyice içime çöktü acısı..( diğer topiğe biri girdi benm kasık ve bel ağrımla ilgili yorum yapmış kasık ağrısı olumlu ama bel ağrısı bebek olmadığı gittiği anlamına geliyo dedi.hamişler yardım edin doğrumu bu düşünce
kızlar ben 8.ve 9. günümde idrar testi yaptım negatif çıktı 11. gün çift çizgiyi gördüm allaha şükür hemen kan testi yaptırdım sonuç 14 çıktı dr ilaçlarıma devam etmemi söyledi bugün içinde kan tahlimi tekrarladım sonuç 10:40 da çıkıcak inşallah dua edin ne olur yükselsin degerim .
yelkenay cnm dha bekleme süren var senin ilk hafta bende öyleydim ama son hafta insan kötü oluyo kendimi kaybetmiş bir haldeym allahım yardım et bi daha aynı acıları çektirme bana ve isteyen herkese
sanırım benm bebeğim yok iyice içime çöktü acısı..( diğer topiğe biri girdi benm kasık ve bel ağrımla ilgili yorum yapmış kasık ağrısı olumlu ama bel ağrısı bebek olmadığı gittiği anlamına geliyo dedi.hamişler yardım edin doğrumu bu düşünce
Kızlar dimi dimi? Bel ağrısı olabilir yani? Normal bu? Benim 8 haftalık, kanamamda oldu ya hafiften ...belim azıcık oturayım yirtiliyo,sanki testereyle kesiyolar, korkmayım ama dimi?
Sagol guzel anne :) duacinizim ys88 ve senin icin sürekli dua ediyorum, o kendini hirpaladi ya orda ben sanki burda hissettim,hepimiz aynı yollardan geçiyoruz...Allah'ım hic birinizin kucaklarını boş bırakmasın....İkiniz icinde cok heyecanlıyım,Allah'ım hepimizin dualarını kabul et, hamile duasinida kabul et...
Kızlar dimi dimi? Bel ağrısı olabilir yani? Normal bu? Benim 8 haftalık, kanamamda oldu ya hafiften ...belim azıcık oturayım yirtiliyo,sanki testereyle kesiyolar, korkmayım ama dimi?
kızlar donurulmuşlarla tedavi görenlere bir sorum var benim merkezde ilk önce 3 tane embriyo bulunan tüpü çözmüşler 3üde bozulmuş çöpe gitmişsonra 2 emb. tüpünü çözmüşler ikiside çok temizmiş onları transfer ettiler biri 8 biri 7 hücreli ama anlamadım koca tüpün hepsimi bozuk çıkar böyle bişi başına gelen yoktur heralde,anca benim başıma gelir zaten gitti yavrular kalan hasılat 2 :18::18:
Canım sende zor günler geçirmişsin inşallah son üzülmen olur bundan sonra sorunsuz bir hamilelik geçirirsın ben ancak topladım kendimi ve geldim
Ys canım bu olumsuz konuşanlara o kadar sinir oluyorum ki anlatamam pozitif düşünmek lazım bizler buraya morel bulmak için geliyoruz kimileri de ben doğrusunu bilirim ayağına karşısındaki ni düşünmeden konuşuyor boşversene sen onları üzme kendini asıl senin yapmaman gereken tek şey üzülmemek stres yapmamak boşver pozitif yazıları gör diğerlerini görme
olabilir tabi, sakın korkmaaa ben hamile arkadaşlarımda duydum bel ağrısı. buarada bana anne yazmışsın ya msjında nasıl hoşuma gitti anlatamam, Allahım inşallah gerçekten öyleyimdir..
bugün 9.günüm ve idrar testi yaptım sonuç negatif
Esra İYİKİ geldin,hosgeldinuçağım bu topik bizlerle oluştu sonucumuz ne olursa olsun,bırakmayalım birbirimizi...insAllah bu son üzülmem olur gercekten ve senin icin de hep duaciyim,şimdi ne yapıyorsun, kontroller nasil canım?hangi asamadasin? Kurban oldugum Rabbim seninde yuZunu güldürecek...
benimde 10.günüm, günler öyle zor geçti ki. bir de biz bu sefer kimseye söylemedik aileler, arkadaşlar falan. kimseyle de paylaşamadım çatladım yani:)) neyseki sizler varsınız yoksa hiç geçmezdi günler:)
Sağol güzel dileklerin ve dualar'in için benim de ışte bugün randevum vardı bir iki ay sonra dondurulmuş için başlıcaz tam belli değil zamanı kaç gündür topige giremiyordum girsem de kendimi tutamıyordum ağlamamak için o yüzden uzak durmaya çalıştım bugün doktor ile görüşünce tekrar umutlarım yeşerdi düzeldin şükür. Allahima binlerce kere şükür ki benim ve eşim'in sağlığı yerinde inşallah bize mukafat olarak birgün bebeklerimizi de vericek bu sefer 2ebriyo transferi olucak inşallah 2side tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?