Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

ya o nedemek ya ne inanıyosun böyle şeylere doktorlar bile böyle şeyler demeye cesaret edemiyo,bilinene tek gerçek hamileleik belirtileri adet sancılarına çok benziyo bu durumda bel ağrısı olması norlam dimi,bak kızıyorum artık sana yssssssssss tadını çıkar ya hamilesin bence değilsende takdiri ilahi önüne geçemeyiz niye bu kadar yıpratıyosun kendini arkadaşım olacak inşallah dua et bol bol

cnm benm durumumda inş seninki gbi değişir benmde 9.günm negatf çıktı idrar testim. inşallah bnmde pozitife döner

yelkenay cnm dha bekleme süren var senin ilk hafta bende öyleydim ama son hafta insan kötü oluyo kendimi kaybetmiş bir haldeym allahım yardım et bi daha aynı acıları çektirme bana ve isteyen herkese

moral bozmak yok yanıltıcı oldugunu bılıyoruz ıdrar testının kesın sonuc kan tahlılı uzme kendını sakın

yelkenay cnm dha bekleme süren var senin ilk hafta bende öyleydim ama son hafta insan kötü oluyo kendimi kaybetmiş bir haldeym allahım yardım et bi daha aynı acıları çektirme bana ve isteyen herkese

canım anlıyorm seni ama çok üzülüyorum sana ya yapma böyle bel ağrım var diye bebek gitti diye düşünme sakın hem bak 3 tane koymuşlar hayırlısıyla olur çok zor biliyorum bende yaşayacağım bunları belki ama kalbini ferah tut hayırlısıyla olur 1000 ihlas oku rahatlarsın kuşum

Herkeste belirti farklı olabilir. Benim duyduğuma göre kadınların %80'i en başta ağrı olmadığı için hamile olduğunu anlamıyor...

Kızlar dimi dimi? Bel ağrısı olabilir yani? Normal bu? Benim 8 haftalık, kanamamda oldu ya hafiften ...belim azıcık oturayım yirtiliyo,sanki testereyle kesiyolar, korkmayım ama dimi?

Kızlar dimi dimi? Bel ağrısı olabilir yani? Normal bu? Benim 8 haftalık, kanamamda oldu ya hafiften ...belim azıcık oturayım yirtiliyo,sanki testereyle kesiyolar, korkmayım ama dimi?

Canım sende zor günler geçirmişsin inşallah son üzülmen olur bundan sonra sorunsuz bir hamilelik geçirirsın ben ancak topladım kendimi ve geldim

Ys canım bu olumsuz konuşanlara o kadar sinir oluyorum ki anlatamam pozitif düşünmek lazım bizler buraya morel bulmak için geliyoruz kimileri de ben doğrusunu bilirim ayağına karşısındaki ni düşünmeden konuşuyor boşversene sen onları üzme kendini asıl senin yapmaman gereken tek şey üzülmemek stres yapmamak boşver pozitif yazıları gör diğerlerini görme

canım Allah razı olsun senden ve hepinizden, inşallah dualarınız kabul olur..

tatlim yapma böyle, bak ben de yaptim sonra çok pişman oldum ya bebişlerimi üzüntüden kaybedersem diye. bel ağrısı, kasık ağrısı ben hiçbirine güvenmiyorum kişiden kişiye değişir bu belirtiler.

olabilir tabi, sakın korkmaaa ben hamile arkadaşlarımda duydum bel ağrısı. buarada bana anne yazmışsın ya msjında nasıl hoşuma gitti anlatamam, Allahım inşallah gerçekten öyleyimdir..

yelkenay bende öyle birşey olmadı ama olabilir diye düşünüyorum. eğer düzgün çözünmediyse hepsi bozulmuş olabilir. benimkilerin de biri 7 biri 8 hücreli. inşallah dondurulmuş yavrularımız bizi mutlu etsin:))

daha öce yazmıstımm arkadasım tüp bebek tedavisi gördü transferden hemen sonra deli gibi kasık ve bel agrısı oldu.rapor aldı işe gelemedi.adet olacagını dusundu megerse hamileymişş,sonrasındada agrıları devam etti simdi gayet sağlıklı ıkı aylık bir oğlu var, bhcg ilk kanda salınıma en erken 11 gunde baslıyor.bide idrar testine güvenme iki kere cift çizgi görmüştümm :))

Esra İYİKİ geldin,hosgeldinuçağım bu topik bizlerle oluştu sonucumuz ne olursa olsun,bırakmayalım birbirimizi...insAllah bu son üzülmem olur gercekten ve senin icin de hep duaciyim,şimdi ne yapıyorsun, kontroller nasil canım?hangi asamadasin? Kurban oldugum Rabbim seninde yuZunu güldürecek...

olabilir tabi, sakın korkmaaa ben hamile arkadaşlarımda duydum bel ağrısı. buarada bana anne yazmışsın ya msjında nasıl hoşuma gitti anlatamam, Allahım inşallah gerçekten öyleyimdir..

Allah senden de razı olsun canım benim, icimi rahatlatdın walla...en ufak olumlu cümle bile nasil mutlu ediyo beni ahh bir bilsen...ANNESİN SEN tabi ,insAllahta resmiyete kagidada dökülecek bu ama benim icin tup bebek aşamasından gecen herkes sende hepimiz dunyanın en guzel anneleriyiz, ne aşamalardan geçiyoruz,neler yasıyoruz, hepimiz nasılda guzel,yavrularının her anının kıymetini bilen anneler olucaz biz çünkü cok zor elde ediyoruz onları...ve yavrularımızda bizi hic bırakmayacak insAllah...:))

Sağol güzel dileklerin ve dualar'in için benim de ışte bugün randevum vardı bir iki ay sonra dondurulmuş için başlıcaz tam belli değil zamanı kaç gündür topige giremiyordum girsem de kendimi tutamıyordum ağlamamak için o yüzden uzak durmaya çalıştım bugün doktor ile görüşünce tekrar umutlarım yeşerdi düzeldin şükür. Allahima binlerce kere şükür ki benim ve eşim'in sağlığı yerinde inşallah bize mukafat olarak birgün bebeklerimizi de vericek bu sefer 2ebriyo transferi olucak inşallah 2side tutar

Bende kimselere soylemedim.nasil oldu,ne bitti,ne yaptiniz sorulariyla muhattap olmamak icin.hamile oldugumu herkesten once forumda paylastim.ailemize daha yeni soyledik.hatta onlara tup bebek oldugunu soylemedik.nasil oldugu baskalarini ilgilendirmez diye dusunuyorum

Cok şükür sen iyi olda o zamanda çabuk gelir,hazır hissetmemde Cook onemli,bencede boyle moral bozuklukları geçici allahım dediğin gibi sana ve esine saglık versin,sonra saglikla bebislerinide alacaksın,belkide ikizlerin olacakkkkkk :))) yuppieee

Lilycim forumda hamilelik suresi bana en yakin sen varsin aramizda 1hafta var.senin ayak bileklerinde agri oluyor mu?ayakta calisiyorum aksam eve geldigimde agridan yatamiyoruum.dr.hamilelik herkeste farkli etkiler gosterir yapilacak birsey yok dedi.sisman olsam anlayacagimda.tansiyonum dusup duruyor,bazen sinirlerim bozuluyor Allah'im 9 ay boyle nasil gecer diyorum j hamile kalmak degil de sanirim sagsalim dogurmak daha onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…