Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Aynen öyle canım,bende hala yasasın hamileyim,hamile olmak ne guzel duygusunu yaşayacağım günleri bekliyorum,Rabbim insAllah o gunleride yaşatacak ama benim durumum riskli gebelik...her türlü çileyi korkuyu çekmeye raziyim yeterki gelsin yavrum kucagimaaaaaaa....ilk gebeliğimde çalışırken benimde ayaklarım erkenden siserdi eve gelir gelmez yastık koy yüksek havaya kaldır yarım saat bir saat dinlen uyu canım gecer...

Kızlar dimi dimi? Bel ağrısı olabilir yani? Normal bu? Benim 8 haftalık, kanamamda oldu ya hafiften ...belim azıcık oturayım yirtiliyo,sanki testereyle kesiyolar, korkmayım ama dimi?

Bel ağrısı çok normalmiş, bebek kendine yer açtığı için aşağıdaki her şey genişliyor, bel de bu nedenle ağrıyormuş :)

Esra'cım, geri gelmene çok sevindim. Senin için ve herkes için dua ediyorum. O gün sabit yatmakla ilgili söylediklerime kızmadın değil mi? Çünkü kan dolaşımı ile ilgili doktor bana özellikle tembihlemişti, ben de seni çok yakın gördüğüm için paylaşmak istedim. Yani senin hareketlerinden dolayı tutmamış olamaz demek istemiştim, çünkü insan kendini suçluyor maalesef. Seni bunu söylediğim için kırdıysam beni affet nolursun...

Ben de bugün inşallah gidip keseyi göreceğim ve göremezsem diye içim içimi yiyor...

hadi inş. canım güzel haberlerle dön bende cumartesi günü gidicem doktra hayırlısı inş.

ne güzel söyledin Lily, biz gerçekten her anın kıymetini bilen anneler olacağız. Rabbim inşallah hepimize o günleri göstersin. off bugun yine çok duygusalım bak yine gözlerim doldu:)

esracım kendini toplamana çok sevindim. seni hepimiz okadar iyi anlıyoruz ki oyüzden belki de olabileceğin en iyi yer burası:) aslında düşünürsek bu tedaviyi yaptıramayan, yaptırsa da konulacak tek bir embriyosu bile oluşmayan bir sürü insan var. kendimizi yine de şanslı saymalıyız. ilkinden sonra ben de senin gibi arkadaşlarımın bebeklerini görünce, hamile haberi alınca vs ağlamaya başlıyodum. ama insan öyle güçlü birr varlık ki her seferinde yeniden ayağa kalkıyoruz, hemde ilkinden daha güçlü olarak. Rabbim inşallah sana, bana ve bu topikte olsun olmasın gönülden isteyen herkese nasip etsin

canlarım yarın test günüm bugun bana geçmek bilmeyecek. okadar korkuyorum ki anlatamam. tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. sonuç nolursa olsun bu süreçte hep yanımda oldunuz. sizden dileğim bugun de dualarınızla beni yalnız bırakmamanız. çünkü biliyorum ki bu topikteki herkes en ufak bir artniyet olmadan canı gönülden birbiri için iyi dileklerde bulunuyor, dua ediyor. Allahım nolur hepimize anneliği nasip et, evlatlarımızı bizlere bağışla.

Bel ağrısı çok normalmiş, bebek kendine yer açtığı için aşağıdaki her şey genişliyor, bel de bu nedenle ağrıyormuş :)

Yasaaasin AttAbebek o zaman hicccc üzülmeye gerek yok ağrısın Dursun o vakit :))) seni coook öpüyorum, bugün bebisimizin kesesini goruceksin dimi :))) allahım seni ve kocanın yuZunu güldürsün bugün...

Ayy canım olur mu hiç yaa hiç kimse beni kıracak şeyler söylemedi hiç kırılırmiyim size buraya gelmememin nedeni burda benle aynı zamanda olanları gördükçe olsaydı bende bu aramalarda olacaktım diye düşünüp üzülüyordum ondan girmedim bir kaç gün benim kızdığım konu şu mesela tam ikilemde olunuyor korku içinde burda içini rahatlatmaya çalışmak için birşeyler duymak isteniyor ama olumsuz cevap alınca üzüntüden tutacağı varsa da tutmuyor mesela edirne için o da 2.gün ebriyosu diye çok üzülüyordu benim çok büyük bir bilgim yoktu konuda ama ben elimden geldiğince onu rahatlatmaya çalıştım sonra liymeredin için de aynı bizler ters cevap verseydik onlar o günleri kötü geçirecekti benim kızdığım konu o sen üstüne alınma ben zaten o konuda kendimi birazçık suçluyorum ama kimisi de transferden çıkıp işe gidiyor yinede tutuyor yani nasipte varsa hiç birşey engel olmaz ama 2'de hep yatıcam yani 2gün wc ile yatak dışında hiç bir odada bulunmuycam sonra iş yapmıcam ama normel hayata devam edicem inşallah

Yasaaasin AttAbebek o zaman hicccc üzülmeye gerek yok ağrısın Dursun o vakit :))) seni coook öpüyorum, bugün bebisimizin kesesini goruceksin dimi :))) allahım seni ve kocanın yuZunu güldürsün bugün...

Canım benim bildiğim kadar da bel ağrısı hamilelik boyunca olan bir sorun olarak biliyorum sen camıni sıkma boşuna inşallah rahat olmaya çalış bebeğin de orda korkmasın

Canimsin ya tabiki kimsede art niyet yok,hepimiz aynı yolun yolcusuyuz nie olsun ki :)) heyecanını cok iyi anlıyorum dualarım hep seninle, esinde gelsin yanında tek gitme, kağıdı ona açtır ben öyle yaptım :) heyecandan kalbim çıkacak gibiydi o zor ısı esime bıraktım :)) Rabbim insAllah hayal kırıklığına uğratmayacak,her zaman yanındayım mimoza...

Inşallah pozitif sonuç ile mutlu olarak dönersin hadi bakalım dualarimdasin güzel haber ile dön

ne güzel söyledin Lily, biz gerçekten her anın kıymetini bilen anneler olacağız. Rabbim inşallah hepimize o günleri göstersin. off bugun yine çok duygusalım bak yine gözlerim doldu:)

Her sey bizim icin gulmekte aglamakta,duygusallık normalde, hormonlar bazen nasil tavan yapıyor, benim gözler azıcık acıklı bir an olsun hemen musluk gibi açılıyor :) estrofem yapio diyorum hep 2 aydır her gun 3-4 tane :)) normalll

Inşallah olur yaa bir negatif sonucu daha kaldıramam gibi geliyor bana ve maddi olarak da zorlandık hali ile bu da olmazsa bir sene tekrar yaptıramam ama doktor ilk'inde %40-45 di yani olmama olasılığı daha yüksekti ama bu sefer inşallah hamile kalıcaksin seni hamile olarak gondericem burdan diyince ben daha çok morel buldum daha çok umutlandım hali ile inşallah herkes annelik duygusunu tadar bunu en içten dileklerimle diyorum gerçekten ben o 10gün süre içinde bile azıcık da olsa o duyguyu kıyısından köşesinden hissettim ve çok mutlu hissettim kendimi inşallah doyasıya yaşamamı da nasip eder allah

Canım benim bildiğim kadar da bel ağrısı hamilelik boyunca olan bir sorun olarak biliyorum sen camıni sıkma boşuna inşallah rahat olmaya çalış bebeğin de orda korkmasın

Sagol esram,biliyorum aslında 9 aya kadar oluyo ama bazen kasık ağrısı ile birleşince, hele birde testere gibi bir bel ağrısı olunca yanına birde lekelenme, saolsun doktorumda moral vermeyince endişe korku oluyor amaaaaa sizler benim umudumsunuz:)) İYİKİ varsın Esra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…