Lilycim forumda hamilelik suresi bana en yakin sen varsin aramizda 1hafta var.senin ayak bileklerinde agri oluyor mu?ayakta calisiyorum aksam eve geldigimde agridan yatamiyoruum.dr.hamilelik herkeste farkli etkiler gosterir yapilacak birsey yok dedi.sisman olsam anlayacagimda.tansiyonum dusup duruyor,bazen sinirlerim bozuluyor Allah'im 9 ay boyle nasil gecer diyorumj hamile kalmak degil de sanirim sagsalim dogurmak daha onemli
Kızlar dimi dimi? Bel ağrısı olabilir yani? Normal bu? Benim 8 haftalık, kanamamda oldu ya hafiften ...belim azıcık oturayım yirtiliyo,sanki testereyle kesiyolar, korkmayım ama dimi?
Canım sende zor günler geçirmişsin inşallah son üzülmen olur bundan sonra sorunsuz bir hamilelik geçirirsın ben ancak topladım kendimi ve geldim
Ys canım bu olumsuz konuşanlara o kadar sinir oluyorum ki anlatamam pozitif düşünmek lazım bizler buraya morel bulmak için geliyoruz kimileri de ben doğrusunu bilirim ayağına karşısındaki ni düşünmeden konuşuyor boşversene sen onları üzme kendini asıl senin yapmaman gereken tek şey üzülmemek stres yapmamak boşver pozitif yazıları gör diğerlerini görme
Esra'cım, geri gelmene çok sevindim. Senin için ve herkes için dua ediyorum. O gün sabit yatmakla ilgili söylediklerime kızmadın değil mi? Çünkü kan dolaşımı ile ilgili doktor bana özellikle tembihlemişti, ben de seni çok yakın gördüğüm için paylaşmak istedim. Yani senin hareketlerinden dolayı tutmamış olamaz demek istemiştim, çünkü insan kendini suçluyor maalesef. Seni bunu söylediğim için kırdıysam beni affet nolursun...
Ben de bugün inşallah gidip keseyi göreceğim ve göremezsem diye içim içimi yiyor...
hadi inş. canım güzel haberlerle dön bende cumartesi günü gidicem doktra hayırlısı inş.
sizin test gününüz sanırım bugündü inşallah pozitif sonuçlarla gelirsiniz,dualarımız sizinleeeeeeeeeee
Allah senden de razı olsun canım benim, icimi rahatlatdın walla...en ufak olumlu cümle bile nasil mutlu ediyo beni ahh bir bilsen...ANNESİN SEN tabi ,insAllahta resmiyete kagidada dökülecek bu ama benim icin tup bebek aşamasından gecen herkes sende hepimiz dunyanın en guzel anneleriyiz, ne aşamalardan geçiyoruz,neler yasıyoruz, hepimiz nasılda guzel,yavrularının her anının kıymetini bilen anneler olucaz biz çünkü cok zor elde ediyoruz onları...ve yavrularımızda bizi hic bırakmayacak insAllah...:))
Sağol güzel dileklerin ve dualar'in için benim de ışte bugün randevum vardı bir iki ay sonra dondurulmuş için başlıcaz tam belli değil zamanı kaç gündür topige giremiyordum girsem de kendimi tutamıyordum ağlamamak için o yüzden uzak durmaya çalıştım bugün doktor ile görüşünce tekrar umutlarım yeşerdi düzeldin şükür. Allahima binlerce kere şükür ki benim ve eşim'in sağlığı yerinde inşallah bize mukafat olarak birgün bebeklerimizi de vericek bu sefer 2ebriyo transferi olucak inşallah 2side tutar
Bel ağrısı çok normalmiş, bebek kendine yer açtığı için aşağıdaki her şey genişliyor, bel de bu nedenle ağrıyormuş :)
Esra'cım, geri gelmene çok sevindim. Senin için ve herkes için dua ediyorum. O gün sabit yatmakla ilgili söylediklerime kızmadın değil mi? Çünkü kan dolaşımı ile ilgili doktor bana özellikle tembihlemişti, ben de seni çok yakın gördüğüm için paylaşmak istedim. Yani senin hareketlerinden dolayı tutmamış olamaz demek istemiştim, çünkü insan kendini suçluyor maalesef. Seni bunu söylediğim için kırdıysam beni affet nolursun...
Ben de bugün inşallah gidip keseyi göreceğim ve göremezsem diye içim içimi yiyor...
Yasaaasin AttAbebek o zaman hicccc üzülmeye gerek yok ağrısın Dursun o vakit :))) seni coook öpüyorum, bugün bebisimizin kesesini goruceksin dimi :))) allahım seni ve kocanın yuZunu güldürsün bugün...
canlarım yarın test günüm bugun bana geçmek bilmeyecek. okadar korkuyorum ki anlatamam. tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. sonuç nolursa olsun bu süreçte hep yanımda oldunuz. sizden dileğim bugun de dualarınızla beni yalnız bırakmamanız. çünkü biliyorum ki bu topikteki herkes en ufak bir artniyet olmadan canı gönülden birbiri için iyi dileklerde bulunuyor, dua ediyor. Allahım nolur hepimize anneliği nasip et, evlatlarımızı bizlere bağışla.
canlarım yarın test günüm bugun bana geçmek bilmeyecek. okadar korkuyorum ki anlatamam. tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. sonuç nolursa olsun bu süreçte hep yanımda oldunuz. sizden dileğim bugun de dualarınızla beni yalnız bırakmamanız. çünkü biliyorum ki bu topikteki herkes en ufak bir artniyet olmadan canı gönülden birbiri için iyi dileklerde bulunuyor, dua ediyor. Allahım nolur hepimize anneliği nasip et, evlatlarımızı bizlere bağışla.
canım çok sağol. benim test günüm yarın. YS nin de ctesi ama daha erken yaptirmayi düşünüyordu. dualarini eksik etme nolur. senin test günün ne zamandı?
ne güzel söyledin Lily, biz gerçekten her anın kıymetini bilen anneler olacağız. Rabbim inşallah hepimize o günleri göstersin. off bugun yine çok duygusalım bak yine gözlerim doldu:)
esracım kendini toplamana çok sevindim. seni hepimiz okadar iyi anlıyoruz ki oyüzden belki de olabileceğin en iyi yer burası:) aslında düşünürsek bu tedaviyi yaptıramayan, yaptırsa da konulacak tek bir embriyosu bile oluşmayan bir sürü insan var. kendimizi yine de şanslı saymalıyız. ilkinden sonra ben de senin gibi arkadaşlarımın bebeklerini görünce, hamile haberi alınca vs ağlamaya başlıyodum. ama insan öyle güçlü birr varlık ki her seferinde yeniden ayağa kalkıyoruz, hemde ilkinden daha güçlü olarak. Rabbim inşallah sana, bana ve bu topikte olsun olmasın gönülden isteyen herkese nasip etsin
Canım benim bildiğim kadar da bel ağrısı hamilelik boyunca olan bir sorun olarak biliyorum sen camıni sıkma boşuna inşallah rahat olmaya çalış bebeğin de orda korkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?