Sagol esram,biliyorum aslında 9 aya kadar oluyo ama bazen kasık ağrısı ile birleşince, hele birde testere gibi bir bel ağrısı olunca yanına birde lekelenme, saolsun doktorumda moral vermeyince endişe korku oluyor amaaaaa sizler benim umudumsunuz:)) İYİKİ varsın Esra...
Sende iyiki varsın. Bence doktor sana morel vermiyorsa o doktoru değiştir gerçekten çok etkiliyor doktorun tepkisi tabi kişiden kişiye değişiyor ama senin için hangi doktor daha iyi işe ona gıt derim hem bak hazır yeni iken bebeğin yeni doktor araştır devamli doktor değiştirince önemsemiyorlar başta iken bul ve emin olunca o doktordan devam et derim
canlarım yarın test günüm bugun bana geçmek bilmeyecek. okadar korkuyorum ki anlatamam. tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. sonuç nolursa olsun bu süreçte hep yanımda oldunuz. sizden dileğim bugun de dualarınızla beni yalnız bırakmamanız. çünkü biliyorum ki bu topikteki herkes en ufak bir artniyet olmadan canı gönülden birbiri için iyi dileklerde bulunuyor, dua ediyor. Allahım nolur hepimize anneliği nasip et, evlatlarımızı bizlere bağışla.
Yasaaasin AttAbebek o zaman hicccc üzülmeye gerek yok ağrısın Dursun o vakit :))) seni coook öpüyorum, bugün bebisimizin kesesini goruceksin dimi :))) allahım seni ve kocanın yuZunu güldürsün bugün...
Ayy canım olur mu hiç yaa hiç kimse beni kıracak şeyler söylemedi hiç kırılırmiyim size buraya gelmememin nedeni burda benle aynı zamanda olanları gördükçe olsaydı bende bu aramalarda olacaktım diye düşünüp üzülüyordum ondan girmedim bir kaç gün benim kızdığım konu şu mesela tam ikilemde olunuyor korku içinde burda içini rahatlatmaya çalışmak için birşeyler duymak isteniyor ama olumsuz cevap alınca üzüntüden tutacağı varsa da tutmuyor mesela edirne için o da 2.gün ebriyosu diye çok üzülüyordu benim çok büyük bir bilgim yoktu konuda ama ben elimden geldiğince onu rahatlatmaya çalıştım sonra liymeredin için de aynı bizler ters cevap verseydik onlar o günleri kötü geçirecekti benim kızdığım konu o sen üstüne alınma ben zaten o konuda kendimi birazçık suçluyorum ama kimisi de transferden çıkıp işe gidiyor yinede tutuyor yani nasipte varsa hiç birşey engel olmaz ama 2'de hep yatıcam yani 2gün wc ile yatak dışında hiç bir odada bulunmuycam sonra iş yapmıcam ama normel hayata devam edicem inşallah
Arkadaşlar transferim olalı 6 gün oldu.Meraktan çatlıycam.
mrb kızlar bugn 10.günüm dünki idrar testinden snra bugn kanda baktırmaya karar verdm inşallah pozitifi görürüm dua edin bana ne olur..mimoza yetişemedim cnm sana geç kalktım
yelkenay selam canim
sen yesimin mesajindaki bhcg yi anlayabildin mi?niye az diyor anlamadim:26:
kızlar umudunuz olan ben size kötü haberlerle geldi...bugn 10.günüm ve biliyorum ki olsaydı çıkardı eşim yanıma bile uğramadı gözyaşımı bile silmedi çok yalnz ve çaresizim hayat durdu sanki benim için...normal bhcg değeri 1000 we üzeri benim 959 çıktı doktor 3 gn sonra bi dha tekrarlayın dedi ne var ne de yok diyebilirz dedi.ama yok eminim olsaydı çok az olsun yüksek çıkardı...kendimi toparlayana kdr giremeyebilirim hepiniz hakkınızı helal edin bna çok destek oldunuz...ama ben sizin layıkınız olmadım...3 transfer olmasına rağmen olmadı sayı bölünmeleri durumları hiç önemli değil önemli olan ilahi adalet...rabbime emanetsinz..rabbim bana anneliği yine çok gördü....
kızlar umudunuz olan ben size kötü haberlerle geldi...bugn 10.günüm ve biliyorum ki olsaydı çıkardı eşim yanıma bile uğramadı gözyaşımı bile silmedi çok yalnz ve çaresizim hayat durdu sanki benim için...normal bhcg değeri 1000 we üzeri benim 959 çıktı doktor 3 gn sonra bi dha tekrarlayın dedi ne var ne de yok diyebilirz dedi.ama yok eminim olsaydı çok az olsun yüksek çıkardı...kendimi toparlayana kdr giremeyebilirim hepiniz hakkınızı helal edin bna çok destek oldunuz...ama ben sizin layıkınız olmadım...3 transfer olmasına rağmen olmadı sayı bölünmeleri durumları hiç önemli değil önemli olan ilahi adalet...rabbime emanetsinz..rabbim bana anneliği yine çok gördü....
bende deminden beri düsünüyorum.1000 dedigi 10 mu acaba 959 dedigi 9.59 mu..:26:
ama 9.59 bile çıktıysa hamile demektir geç tutunmuştur belki sonuçta 10. gün değeri bu bide öyle bi sınır yokki 10. gün en az 10 olacak diye ben hiç duymadım şahsen çok üzüldüm ya anlayamadım bence başka bi lab.a gitsin bi terslik var bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?