Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Sende iyiki varsın. Bence doktor sana morel vermiyorsa o doktoru değiştir gerçekten çok etkiliyor doktorun tepkisi tabi kişiden kişiye değişiyor ama senin için hangi doktor daha iyi işe ona gıt derim hem bak hazır yeni iken bebeğin yeni doktor araştır devamli doktor değiştirince önemsemiyorlar başta iken bul ve emin olunca o doktordan devam et derim

Sagol canım ama değiştiremem doktorum alanında cok iyi zaten Florence nigtingale de iyi bir hastahane doktorumun tek sorunu benim 3 yıldır yaşadıklarımı bildigi icin benden daha panik,korkuyor, ama sagolsun moral vermeyi bilmiyor cok gerçekçi,neyse onu söylüyor,daha once cok doktorlar arasında kaldım ve beylikduzunde cok araştırdım ama bulamadım ondan yolum uzun da olsa gayrettepeye gidiyomusunuz geliyom,zaten doktorlar arasında kalmaktan bikmisim,once Allah'a emanet sonrada dualarla dogurucam insAllah bebeğimi çünkü insanın en iyi doktoru kendisi ...

Dualarım seninle...

Yasaaasin AttAbebek o zaman hicccc üzülmeye gerek yok ağrısın Dursun o vakit :))) seni coook öpüyorum, bugün bebisimizin kesesini goruceksin dimi :))) allahım seni ve kocanın yuZunu güldürsün bugün...

Evet inşallah, canım çok tatlısınız gerçekten. Ben de hep öyle diyorum, eminim herkes de öyle düşünüyordur: Yeter ki bebek olsun, insana o ağrılar vız geliyor...

Canım, çok rahatladım. Böyle düşünmekte çok haklısın. Ama nolursun kendini suçlama. Bende bu psikoloji çok yerleşmiştir, tanısan anlardın :)) O yüzden seni anlıyorum. Bence kısmet, tutacağı varsa tutuyor, inşallah senin de ikinci denemede tutacak gör bak!

mrb kızlar bugn 10.günüm dünki idrar testinden snra bugn kanda baktırmaya karar verdm inşallah pozitifi görürüm dua edin bana ne olur..mimoza yetişemedim cnm sana geç kalktım

selam kızlar benim transferimin 13.günü az önce kan verdim.2 gün önce 0,2çıktı beta hcg sonucum.dr yine tekrarla dedi.bakalım ne olacak bekliyoruz...sizde de hiç böyle oldu mu?sonradan yükselir mi acaba?

kızlar umudunuz olan ben size kötü haberlerle geldi...bugn 10.günüm ve biliyorum ki olsaydı çıkardı eşim yanıma bile uğramadı gözyaşımı bile silmedi çok yalnz ve çaresizim hayat durdu sanki benim için...normal bhcg değeri 1000 we üzeri benim 959 çıktı doktor 3 gn sonra bi dha tekrarlayın dedi ne var ne de yok diyebilirz dedi.ama yok eminim olsaydı çok az olsun yüksek çıkardı...kendimi toparlayana kdr giremeyebilirim hepiniz hakkınızı helal edin bna çok destek oldunuz...ama ben sizin layıkınız olmadım...3 transfer olmasına rağmen olmadı sayı bölünmeleri durumları hiç önemli değil önemli olan ilahi adalet...rabbime emanetsinz.. rabbim bana anneliği yine çok gördü....

yelkenay selam canim
sen yesimin mesajindaki bhcg yi anlayabildin mi?niye az diyor anlamadim:26:

canım benim beta hcg yaptırdığına emin misin belki başka bi tahlil yaptılar 959 çıkmazki çok yüksek doktorun niye az dediki? bi süre giremem deme bi yanlışlık var gibi geldi bana üzülme nolur ya başka bi laboratuara git bence

canımm ben açıkçası değerini anlayamadım, tekrar tekrar okudum msjını bir yanlışlık olmasın tatlım 959 çok yüksek bir rakam

bende deminden beri düsünüyorum.1000 dedigi 10 mu acaba 959 dedigi 9.59 mu..:26:

ama 9.59 bile çıktıysa hamile demektir geç tutunmuştur belki sonuçta 10. gün değeri bu bide öyle bi sınır yokki 10. gün en az 10 olacak diye ben hiç duymadım şahsen çok üzüldüm ya anlayamadım bence başka bi lab.a gitsin bi terslik var bu işte

dr ne var ne yok diyebiliriz dedigine göre 9,59 galiba bhcg.yani düsük bulmus dr.aslinda tabi hormona göre bi tanesi tutmus olabilir.

Sanırım 0.959 demek istiyorsun öyle mi? Ne olursun kendini böyle hissetme, bu acı da geçecek, inşallah yine aynı umutla dolacaksın.

Canım bi yanlışlık var bu sonuçta 1000lerde olması gerekirken 959 diyorsun uçurum yok ki arasında ve de çok çok yüksek bi değer 10. Gün için acaba kimyasal gebelikten mi şüphelendiler anlamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…