Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

dr ne var ne yok diyebiliriz dedigine göre 9,59 galiba bhcg.yani düsük bulmus dr.aslinda tabi hormona göre bi tanesi tutmus olabilir.

aynen banada öyle geliyo en az 1000 dediği acaba kağıdın yanında rakamlar yazıyo ya onlar falanmı aklını karıştırdı ki inşallah tutmuştur bebeği ya girse keşke

dr ne var ne yok diyebiliriz dedigine göre 9,59 galiba bhcg.yani düsük bulmus dr.aslinda tabi hormona göre bi tanesi tutmus olabilir.

ilk okudugumda saka mi yapiyoki bize dedim.
yesim canim,noldugunu anlayamadik ama sen üzülüp ,agliyosun diye cok üzüldüm ben.
eger degerin az bile olsa ciktiysa bi umudun var.
biraz toparlanirsan gel canim.icine atma üzüntünü.

kızlar 0,959 sonuç / 0.000-1,00 yazıyo doktorun 1000 dediği 1,00 olayı bana da 959 çıkmış değeriniz 1000 e yakın şuan sınırda yükselir bi kaç gün sonra tekrar baktırın dedi.ben aşılamalarımda yaptırdığm kan tahlilinde 2,35 gibi bişey yazıyodu...olmasa doktor tekrar yapın değer sınırda demezdi sanırım.anlamadım gitti ya her hastanenin terimleri farklı biliyosunz tahlil konusunda

canım benim doktorun öyle diyosa vardır bi bildiği 2 gün sonra tekrar yaptırırsın,her zaman hayırlısını istiyoruz mutlaka seninde hakkında hayırlısı olacaktır temiz kalpli arkadaşım allahım yardımcın olsun,kalbine göre versin çok üzme kendini olacağına varır

ay canım cok sevındımm ya darısı cuma gunu basıma altanmı baktı ayy anlatsana nasıl bısey=)

Bu değerin yükselme ihtimali var, her şey bitmiş değil. Daha bugün gittiğim tüp bebek merkezinde bu şekilde olup gün be gün değeri yükselen biri ile ilgili konuştuk. 2 gün sonra yükselmişse hala umut var demektir... Ne olursa olsun, nolursun kendini üzme, biz yanındayız, olana kadar uğraşacağız.

ay canım cok sevındımm ya darısı cuma gunu basıma altanmı baktı ayy anlatsana nasıl bısey=)

Nasıl bir şey biliyor musun... O keseyi gördüm ya, o anda bebeğimin gözlerine bakıyor gibi hissettim, doktor ekranı hiç kapatmasın istedim. 7 mm'miş kese, o siyah kesenin içinde beyaz minnacık bir nokta vardı. İşte o nokta, Allah'ın yoktan var ettiği ve içimde korumak üzere bana büyük bir görev verdiği bebeğim diye düşündüm. Ve daha binlerce başka düşünce.

İnanın deminden beri herkese dua ettim, ağladım, Allah'ım hepimize hayırlısıyla bu duyguları yaşamamızı, sonunda bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Bugün benim babamın ölüm senesi. Ve bugün böyle bir haber aldım. Rabbim, işte kullarını böyle deniyor canlarım...

canım nur içinde yatsın babacıgın mekanı cennet olsun.dedıgın gıbı hayat bole bısey..amın canım amın allahım ısteyen herkeze versın herkeze yasatsın anne olmayı ama bız cok guclu kadınlarız olana kadar denerız o yuzden pes etmıcez olana kadar maddı gucumuz el verdıgı surece devam etmelıyız.. o mınıcık sey mucızemız yaa rabbım korusun onları..

Canim o 959 degil 0.959 yani 1'in altinda 0.9.dr belki daha rahat anlatabilmek icin 959 demistir ama matematiksel olarak yanlis.mat.ogretmeniyim.Oldukca dusuk bir deger Insaallah katlanir

canım benim bu 10 günlük süreçte herşeyi birlikte yaşadık. bugun senin üzüntün benim ve hepimizin üzüntüsü oldu. inan kendimi unuttum bugun. bence 2 gün sonra testi tekrarla. ve nolurrr bak herşeyin hayırlısı olduğunu unutma. ben ve hepimiz burdayız, ne zaman paylaşmak istersen yanındayız...

selam kızlar benim transferimin 13.günü az önce kan verdim.2 gün önce 0,2çıktı beta hcg sonucum.dr yine tekrarla dedi.bakalım ne olacak bekliyoruz...sizde de hiç böyle oldu mu?sonradan yükselir mi acaba?

11.gun icin cok dusuk bir deger.bende 13.gun 160 cikmisti.

cnaım benim ya inan ki çok üüzüldüm .sen kendini ne zaman hazır hissedersen biz burayız canım ama fazla bekletme hebrini alalım merak edriz allah birdaha negatif göstermesin cnaım inan ki rabbim daha iyiyi verecektir hakkında emin ol

Canımsın, şimdi araya girmek istemedim ama evet :)) Keseyi gördük teyzeleri :)) Hepinizin ellerin öpüyormuş. Kalp atışları için 1.5-2 hafta sonrasına randevu alacağız...

canim gözün aydin.Rabbim saglikli,kolay ve korkudan uzak gecirmeni nasip etsin hamileligini.
:))dogsunda bizde onun minik ellerini öpelim.
Allahim hepimize nasip et

Gözün aydın canım inşallah herşey böyle güzel ilerler sorunsuz ve bebeğini kucağına aldığın günde tebrik mesajı atarız sana benim de olsaydı şimdi bende görecektim bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…