Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

hamile annişler ya benim transferden sonra hafifi gıdıklanmalarım baya ağrılara dönüştü özellikle sol kasığım akşamları çok ağrıyo daha bu 3. gün anlamadım opuda olmadı bende neye yormalıyım bu ağrıları dond.annelerin ağrıları ne zaman başladı bide akıntılarınız ne zamn başladı öpüyorum sizi ve miniklerinizi muckkkk

Gözün aydın canım inşallah herşey böyle güzel ilerler sorunsuz ve bebeğini kucağına aldığın günde tebrik mesajı atarız sana benim de olsaydı şimdi bende görecektim bebeğimi

İnşallah ikinci seferde olacak, demek ki hayırlısı buymuş. Bugün hastanede dondurulmuş ile hamile kalan birisini de duydum, darısı senin ve herkesin başına...

Gözün aydın canım inşallah herşey böyle güzel ilerler sorunsuz ve bebeğini kucağına aldığın günde tebrik mesajı atarız sana benim de olsaydı şimdi bende görecektim bebeğimi

İnşallah ikinci seferde olacak, demek ki hayırlısı buymuş. Bugün hastanede dondurulmuş ile hamile kalan birisini de duydum, darısı senin ve herkesin başına...

Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum, darısı herkesin başına inşallah... Aynı heyecanı hepinizin yaşamasını diliyorum.

Son düzenleme:

Transferden sonra benim de ağrılarım olmuştu. 2-3 gün devam etti, sonra azaldı, sonra 8. gün çok arttı.

ys canım çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere bebeğin seninle olacak dualarım seninle..

attabebek canım tebrikler inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını da duyarsın bebeğinin. ben de yarın gideceğim inş. güzel haberlerle gelirim
ya kızlar bende hiç bulantı falan olmuyor, eşim sen nasıl hamilesin niye hiç miden bulanmıyor? diyor.bazen kasık ağrım ve bel ağrım oluyor.bir de göğüsler dolgun
sizler ne durumdasınız???

Canım, çok teşekkürler, darısı başınıza inşallah.

Bendeki en belirgin belirtiler ara sıra batan ve çok hareket edince artan kasık ağrısı, göğüs dolgusu ve ağrısı, bir de halsizlik. Mide bulantısı çok az oluyor ki o kadar normalde de olurdu.

Son düzenleme:

sorma ya bendede maşşallah hiç bulntı yok bazen karışıyo gibib oluyo midem okadar 8. hafta itibarı ile başlıyomuş normalde ama bilemiyorum ki ben,m annemde hiç bulantı olmamış hamileyken mesela

sorma ya bendede maşşallah hiç bulntı yok bazen karışıyo gibib oluyo midem okadar 8. hafta itibarı ile başlıyomuş normalde ama bilemiyorum ki ben,m annemde hiç bulantı olmamış hamileyken mesela

yalnız değilmişim sevindim 6. haftada başlıyor diyor bilyordum ben bir problem olmasın da varsın biraz bulantı çekelim

ohh be yalnız degılmısm benımde mıde bulantım hıc yok kasık ve bel agrım war anormal degılmıs o zmn ne zmndır sorcam sorcam unutyrm pocapoca canım valla hıslerıme tercuman oldun sende grmez oldun topıge

canım naptın senin sonucu merak ediyorum uyanır uyanmaz açtım bilgisayarı...
buarada herkese günaydın kzlar.kafam yerine gelince test kağıdına baktım tekrar 0,00 ile 1,00 normal kadında olan beta değeriymiş benimde 0,959 olunca 1 i geçmesine az kalınca doktor geçebilir varla yok arası dedi.kesin bişey diyemeyiz daha 3 gününüz var dedi.negatif sonucum emiinm olsa çıkardı c.tesi de gitmicem hastaneye...gece hiç uyumadım her gece umutla karnıma dokunarak uyuduğum yatakta huzur bulamaadım.eşim saat 9 da yatağa girdi uyuyo sandım gttm baktım aülamaktan gözleri kızarmış.çok zor biz çok hayal kurmuştuk herşey boşa gitti.sadece her akşam meleğime yazdığım mektuplar kaldı geriye...ona dair herşeyi sakladım ilaçları,jeli vs bıraktım embriyo resmi vs herşeyi kaldırdım...yıkıldım çünkü çok zor inşallah siz yaşamazsınız böyle bir durumu..hepinizi öpüyorum kızlar...a.e.o.

cnm mrb aynı şeyler ben de de oldu yapılan işlemden mi nedendir aynı şeyleri bende hissettim.lütfwn test gününe kdr belirti arama kendinde yoksa çok yıkılırsın benim gibi unut bile hatta transferin oldunu en iyisi böyle.olumsuza alışmak zor çünkü..benden sana tavsiye üzülmeni istemem öpüyorum seni

canlarımm Rabbime çok şükür size güzel haber veriyorum. test sonucum 424,17. hamileyimmmmmmmmmm:)))
hala inanamıyoruuum. sanki rüyadayım. Allah sizlerden razı olsun, dualarınızla hep yanımdaydınız ne diyeceğimi bilemiyorum

merhaba benim cumartesi yumurtalar toplandı 4 tanenin 2 si boş 2 side parçalanmış yani dollenebilecek yoktu tedavi iptal edildi. 13 gün puregon 375 kullandım ve muayenede bile daha çok yumurta vardı.dr.ara vermeden mini tüp bebeğe geçelim dedi ve çok kararsızım.merkeze çok güvenerek başlamıştim ama belkide yanlış doz uygulamasından tedavim iptal oldu.şimdi aynı dr'a güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım

Maşallah diyelim :) Çok çok güzel haber, Allah tamamına erdirsin...

Bu kaçıncı gün sonucu?

Ayy canım yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah kucağına da almanı nasip etsin rabbim ikizmiydi senin yoksa değerin çok iyi ikiz annesi olma ihtimalin yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…