Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Canım ya öyle seyler yazmışsın ki uzulmemek elde değil,Sana ve esine bugünlerde sabır diliyorum... ben bugün evde dua okuyucam annemle sanada adını söyleyerek okuyucam adın neydi tatlım ? Bide üzülme felan demiyorum çünkü ben de o yollardan geçtim, şimdi sonuc kesin mı? Tam gunün geldimi testte ve doktorun dedimi ilaçlarını kes diye? Ona göre hareket et...inancın olsun şayet sonuc ne olursa olsun kendini kısa zamanda toplayacaksin çünkü yeni umutlara yelken açmamız lazım hemen sabrımız izin verdigi ölçüde...ben dondurulmuş embriyom ile 5 ay sonra hamile kaldım...dualarım seninle...

ohh be yalnız degılmısm benımde mıde bulantım hıc yok kasık ve bel agrım war anormal degılmıs o zmn ne zmndır sorcam sorcam unutyrm pocapoca canım valla hıslerıme tercuman oldun sende grmez oldun topıge

canımcım okul başladı öğleden sonra da uyuyorum akşam da iğneydi yemekti fırsatım pek olmuyor sen nasılsın dr a yarın mı gidiyorsun benim bugün 17.20 de randevum akşam hiç belirti olmayınca sabah idrar testi yaptık 2 çizgi çıktı
öyle işte canım

canım çookk tebrik ederim
en taze annemiz sensin aramıza hoşgeldin

bitanem dünden beri aklım hep sende biliyomusun. kendi sonucumu aldığımda bile aklıma sen geldin.yazdıklarını okuyunca da ağlamaya başladım.ne kadar zor olduğunu biliyorum inan seni de eşini de çok iyi anlıyorum. biz de aynı şeyleri yaşadık. ama olucak, tüm kalbimle dua ediyorum ki olucak. sadece sen üzüntünü yaşa sonra yeniden ayağa kalk. nolursa olsun sakın isyan etme,hayırlı zaman bu zaman değilmiş demekki. Bunlar da bizim sınavımız, Allah herkesi bir şekilde sınıyor öyle düşün. ama sonunda mükafatını alacaksın ben inanıyorum. canım benim

Mimozacim tebrik ederim, Rabbim tamamını erdirsin,kucağına alacağın günler çabuk gelsin...sorunsuz guzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle...
Aynı dileklerim atta bebek icinde canım keseyi gördün, hayirlisiyla kalp atışlarınıda duyar ve saglili bir gebelik geçirirsin insAllah,

ismim yeşim cnm toparlanmaya çalışmıyorum aslında sadece kendimi avutmak olur...boş hayallere kapılmanın bedelini ödüyorum sadece öpüyorum seni cnm meleğinle geçirdiğin her saniyenin tadını çıkar...

Çook teşekkürler, darısı kalp atışına...

Ys
Canım allah sabrını versin çok zor günler geçiriyorsunuz ama geçecek ve daha güçlü olarak hayata tekrar tutunup tekrar umutlar içinde tedaviye başlayacaksın ve bu sefer inşallah tutmuş olucak ama tabi ki acını da isyan etmeden yerinde yaşa toparlanınca da gel yine buraya hamile kalana kadar burda bizle ol sana her zaman destek vermek için burdayız ve sanırım dondurulmuş ile olduguna göre 2.denemendi bu tekrar başlamadan araştırmanı öneririm sana inşallah son negatifin olur

Dün geceden beri içime senin hamile olduğun doğmuştu biliyomusun?öncesinde bişey hissetmiyodum açıkcası.demekki insanın canı yandığında hisleri çıkıyomuş.tbrk ederm seninle birlikte sevinmeyi çok isterdim 1 günlük ara olucaktı bebişlerimizde..nasip değilmiş. bana üzülme lütfen sen yaşadığın heer anın tadını doyasıya yaşa çünkü herkese nasip olmuyo 3 embriyonun 1 ine bile can verememişim...

Yesimmmm canım benim,bedelde,sınamada değil bu, sınır oluyorum bu laflara cokkk, eğer gerçekse bile sinama,bedel lafları cok acımasız geliyor bana...dualarım seninle canım...

tşk ederm cnm...ilk denememdi dondurulmuşum yok.1 yıldan önce 2.yi deneyemem çünkü borçluyuz ew aldık ailelere borçlandık vs.bu tedaviyi bile olmak için 2 yılda toparlanmıştım psikolojik olarak.en son 2010 da son aşılamamı oldum snra ara verdim tüpe kadar..ewlenmeden önce eşimle 4 yıllık nişanlılık dönemimiz oldu ve eşimde bende çocukları acayip severiz.hep korkmuştum biliyomusun ya ilerde bizim çocuğumuz hiç olmazsa diye?we dün eşime de söyledim çocuk sahibi olamyacağımızı bilseydim inan sen veya bir başkasıyla asla ewlenmezdim kaderime eşimi de mahkum etmeye hiç hakkım yok dedim.sonra eşim gitti yattı erkenden...napalım nasip bu

canım üzülme deme çünkü üzülüyorum. hepimiz bu duyguları yaşayalım istiyorum. aslında ben bu haberi dün akşama doğru aldım, içine doğmuş gerçekten de. temiz kalpli arkadaşım. ama elim gitmedi yazmaya inan. Allah belki de doğal yoldan verecek miniğini belli olur mu. hem o canı veren sen değilsin, sakın öyle düşünme. sen elinden geleni yaptın, kendini sakın suçlama.

çok teşekkür ederim canım duaların hep yanımdaydı. inşallah kucağımıza aldığımızı da görürüz:)

canım çookk tebrik ederim
en taze annemiz sensin aramıza hoşgeldin[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım hala inanamıyorum. ve hala içim rahat değil, inşallah Allah tamamını nasip eder

mimoza canım tebrık ederım allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayıda nasıp etsın

Ayy canım yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah kucağına da almanı nasip etsin rabbim ikizmiydi senin yoksa değerin çok iyi ikiz annesi olma ihtimalin yüksek

canımm çok tesekkurler:) evet iki embriyo kondu. hala çok şaşkınım dünden beri inanamıyorum. daha kimseye de söylemedik zaten.

Canlarım tebrik ederim..
Bizim Temmuz Topiğinde de Sedamız hamile kızlar,müjdeyi veriyim dedim...

Ah Yeşim ah...cocuk sahibi olamayacagimizida cumleside ne demek o ya...beynine öyle seyler kodlama, o kodları hemen boz canım...seni ve esinle gecen bu diyolaglari ben de o kadar cok yasadimki...eşlerimizin bize bizim istediğimiz gibi destek olmasını bekliyoruz ama onlar bizden daha hassas ve cocuk gibi oluyor yani benimkisi öyle idi...bes aylık bebeğimi kaybettikten sonra kendime gelince her gun ben esimi teselli ediyordum..onlarda erkeklik duygusu doğal olarak daha ağır. Bastığı icin en ufak bir soz bile cok yikiyo onları ve kendilerini cok kötü hissederler, ben o hataları yaptım birazda baktım ki cocuk mevzusu yüzünden kocamla aram açılıyordu,sonra anladım ki doğmamış bir cocuk icin, doğmuş olan bir askı sevgiyi öldürüyorum bu bana ders oldu,bu dönemler cok hassas dilerim en hafif sekilde tüm bunları yaşayanlar ağlatır...öyle Yeşim esim ağlıyor deyince paylaşmak istedim bunları üzüldüm cok çünkü...birbirinize sıkı sıkı sarılın.Allah size saglık sıhhat versin gercekten bazen gerisi boş...Bes dk sonra kimimize ne olur bilemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…