yeşim canım şükret, Allah en kısa zamanda seni bebeğinle ödüllerdinsin inşallah, seni ve eşini çok iyi anlıyorum, eşim 1-2 saat önce kaza geçirdi anladım ki ilk başta biz önemliyiz sonra çocuk, kaç gündür yas evi gibiyiz(negatiften sonra) eşim kaza yapınca kendime geldim, takmayacağız bundan sonra...
mimoza canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, negatif alan arkadaşlarımıza ve bana bol bol dua et, mutluluğun daim olsun canım
lilymeredin, canım ne güzel özetlemişsin ys'ye tam da bunlar geçiyordu benim aklımdan,eşim göz yaşlarına boğuldu kazadan sonra, evin içinde ruh gibisin elimden bir şey gelmiyordu çok üzülüyordum diye, hıçkırıklara boğuldu koca aşkım benim, hiçbir şeyi takmayacağım bundan sonra, eşimden ve benden değerli değil, Allah nasip ederse olur, ben elimden geleni yapacağım o kadar, bütün hayatımı buna endeksliyorum resmen ya, benim bütün hayatım bu değil, Allah bebeğini ve aileni korusun canım
yeşim canım şükret, Allah en kısa zamanda seni bebeğinle ödüllerdinsin inşallah, seni ve eşini çok iyi anlıyorum, eşim 1-2 saat önce kaza geçirdi anladım ki ilk başta biz önemliyiz sonra çocuk, kaç gündür yas evi gibiyiz(negatiften sonra) eşim kaza yapınca kendime geldim, takmayacağız bundan sonra...
mimoza canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, negatif alan arkadaşlarımıza ve bana bol bol dua et, mutluluğun daim olsun canım
lilymeredin, canım ne güzel özetlemişsin ys'ye tam da bunlar geçiyordu benim aklımdan,eşim göz yaşlarına boğuldu kazadan sonra, evin içinde ruh gibisin elimden bir şey gelmiyordu çok üzülüyordum diye, hıçkırıklara boğuldu koca aşkım benim, hiçbir şeyi takmayacağım bundan sonra, eşimden ve benden değerli değil, Allah nasip ederse olur, ben elimden geleni yapacağım o kadar, bütün hayatımı buna endeksliyorum resmen ya, benim bütün hayatım bu değil, Allah bebeğini ve aileni korusun canım
Cook gecmis olsun canım Rabbim bir daha öyle korku yaşatmasın size...aynen öyle bazen kaptırıyoruz,saplantı yapıyoruz esas dengeyi unutuyoruz,eslerimiz bazende kavgalarımız bizi kendimize getiriyor,dediğin gibi Cook doğru butun hayatımız bu değil,elimizden geleni yaparız,olduğu kadar...eslerimiz belli etmiyolar ama esas o çaresizlik yani bize moral olamadıklarında kahroluyolar,ben de bunu esimin bir gun hickirarak ağlamasında anladım...allahım sana ve esimede uzun,sağlıklı bir ömür versin,guzel sevginizin meyveside gelecek elbet...yeter ki umutsuz olmayalım,yeter ki her zorluktan eslerimizle el ele cikmayi başaralım...
canlarımm Rabbime çok şükür size güzel haber veriyorum. test sonucum 424,17. hamileyimmmmmmmmmm:)))
hala inanamıyoruuum. sanki rüyadayım. Allah sizlerden razı olsun, dualarınızla hep yanımdaydınız ne diyeceğimi bilemiyorum
canım çok teşekkür ederim, zaten tüm dualarımda sizler varsınız merak etme. size de çok geçmiş olsun canım, eşin iyi değil mi? sen ve lily ne güzel yazmışsınız ne doğru demişsiniz. bu süreçte yanımızdaki ve şükretmemiz gereken şeyleri unutuyoruz. sonuçta siz birbirinize kenetlendikten sonra tüm zorluklar aşılır.
Canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur.
hayırlı uğurlu olsun mimoza.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bize bol bol dua et olur mu,senden ricamız bu tabii ki bir de kendine ve bebiş(ler)e iyi bakman.
canım naptın senin sonucu merak ediyorum uyanır uyanmaz açtım bilgisayarı...
buarada herkese günaydın kzlar.kafam yerine gelince test kağıdına baktım tekrar 0,00 ile 1,00 normal kadında olan beta değeriymiş benimde 0,959 olunca 1 i geçmesine az kalınca doktor geçebilir varla yok arası dedi.kesin bişey diyemeyiz daha 3 gününüz var dedi.negatif sonucum emiinm olsa çıkardı c.tesi de gitmicem hastaneye...gece hiç uyumadım her gece umutla karnıma dokunarak uyuduğum yatakta huzur bulamaadım.eşim saat 9 da yatağa girdi uyuyo sandım gttm baktım aülamaktan gözleri kızarmış.çok zor biz çok hayal kurmuştuk herşey boşa gitti.sadece her akşam meleğime yazdığım mektuplar kaldı geriye...ona dair herşeyi sakladım ilaçları,jeli vs bıraktım embriyo resmi vs herşeyi kaldırdım...yıkıldım çünkü çok zor inşallah siz yaşamazsınız böyle bir durumu..hepinizi öpüyorum kızlar...a.e.o.
canım sen nasılsın bu arada, tedavin ne durumda, bundan sonra nasıl bir yol çizgisi izleyeceksin, seni merak ettim kaç zamandır
canlarımm Rabbime çok şükür size güzel haber veriyorum. test sonucum 424,17. hamileyimmmmmmmmmm:)))
hala inanamıyoruuum. sanki rüyadayım. Allah sizlerden razı olsun, dualarınızla hep yanımdaydınız ne diyeceğimi bilemiyorum
İyiyim diyelim iyi olalım.Negatif sonucun hala etksindeyim.Aklıma geldikçe damlalar gözümde birikiyor.Merkeze çok kızdım,ilgisizlik hat safhada,üstüne üstlük dün mail atmamın üzerine doktorum aradı,üste çıkmaya çalıştı.Kimin mağdur olduğunu pek anlayamadığım bir tlf görüşmesi yaptık.Dondurulmuşlarım var orada mı devam edeyim son bir kez yoksa direk başka yerde başlamak için biraz zamana ihtiyacım var,onu mu yapayım bilemiyorum...
Sen neler yaptın bu süreçte?Tekrar tekrar geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış,Allah korumuş...
hayırlı uğurlu olsun mimoza.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bize bol bol dua et olur mu,senden ricamız bu tabii ki bir de kendine ve bebiş(ler)e iyi bakman.
canımmmmmm ya çok sevindim senindemi dondurulmuştu? içine doğmuştu benim hamile olduğum inşallah öyledir darısı başıma dua et bol bol bizecanım analı babalı uzun ömürlü olsun çok tebrik ederimmmmmmmmmmm
ben forumu sessizce takip edenlerdenim,coğunuz tedaviye benden once basladıgınız ıcın bıraz pasıf kalıp gerıden takıp edıyorum sızlerıı,
kımseyı tanımıyorum ama dualarıma sizleride ekliyorumm,hamile arkadasları tebrık edıyorum,kotu gunler gecıren arkadaslarada sabır dılıyorumm.benıde aranıza dualarınıza katın arkadaslar olurmu,yarın transfer gunum ılk denemem.5 tane dollenmıs yumurtam varmıs.heyecanımı kaybettım sankı bu durum normalmi siz neler hıssettınız bu donemde kafam ruhum karısık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?