tesekkur ederim.bısey sormak ıstıyorum sızlere tedavinin sonuna geldım ama vucudumda sıslık var vede goguslerım inanaılmaz acıyor doktor olabılır demıstı .sızdede oldumu yuz ustu bıle yatamıyorum
Canım ilk denemede ve toplama işlemi cok gecmediyse bu şişkinlikler doktorununda dediği gibi normal,benim ilk denememde ve dondurulmuş denememde de sislik vardı ama ilkinde hep daha fazla olur sebebide alınan yumurtaların sislik yapması...Birde estrofem alıyosan normal...
estrofem almıyorum.jel kullanıyorum bide prednol içiyorum .cevabın için cok saoll. :))
Ne demek:) açık yardımcı olabildiysem sevindim...o prednol varya offf kokusu mafediyodu beni,o ödem sokturucudur iste iyi gelir şişlerine...yarın icin bol sans...
evet bir bardak süt ile içiyorumm nasıl acı biseyyy.hihi biyolojik gebe olucam garip bişi !tesekkürlerr
canlarımm Rabbime çok şükür size güzel haber veriyorum. test sonucum 424,17. hamileyimmmmmmmmmm:)))
hala inanamıyoruuum. sanki rüyadayım. Allah sizlerden razı olsun, dualarınızla hep yanımdaydınız ne diyeceğimi bilemiyorum
Dün geceden beri içime senin hamile olduğun doğmuştu biliyomusun?öncesinde bişey hissetmiyodum açıkcası.demekki insanın canı yandığında hisleri çıkıyomuş.tbrk ederm seninle birlikte sevinmeyi çok isterdim 1 günlük ara olucaktı bebişlerimizde..nasip değilmiş. bana üzülme lütfen sen yaşadığın heer anın tadını doyasıya yaşa çünkü herkese nasip olmuyo 3 embriyonun 1 ine bile can verememişim...
evet sırada ben varım inşallah benimde dondurulmuşlarım yüzümü güldürür,sana bişey sormam lazım bu transferi saymazsak 3. günün sol kasığım oyuluyo sanki opuda olmadı bu ağrı nedir anlamadım hemşireyi aradım gazdır diyo ama değil adet sancısı gibide değil ince bi sızı senin oldumu böyleeeeeeeeeeee:18::18::18:çok sağol tatlım.evet dondurulmuştu. hadi bakalım sırada sen varsın:)) Allahım inşallah sana da göstersin, bu duyguyu yaşatsın. sana kaç tane konmuştu canım? merak etme hepinizi tek tek söylüyorum dualarımda
yeşim canım şükret, Allah en kısa zamanda seni bebeğinle ödüllerdinsin inşallah, seni ve eşini çok iyi anlıyorum, eşim 1-2 saat önce kaza geçirdi anladım ki ilk başta biz önemliyiz sonra çocuk, kaç gündür yas evi gibiyiz(negatiften sonra) eşim kaza yapınca kendime geldim, takmayacağız bundan sonra...
mimoza canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, negatif alan arkadaşlarımıza ve bana bol bol dua et, mutluluğun daim olsun canım
lilymeredin, canım ne güzel özetlemişsin ys'ye tam da bunlar geçiyordu benim aklımdan,eşim göz yaşlarına boğuldu kazadan sonra, evin içinde ruh gibisin elimden bir şey gelmiyordu çok üzülüyordum diye, hıçkırıklara boğuldu koca aşkım benim, hiçbir şeyi takmayacağım bundan sonra, eşimden ve benden değerli değil, Allah nasip ederse olur, ben elimden geleni yapacağım o kadar, bütün hayatımı buna endeksliyorum resmen ya, benim bütün hayatım bu değil, Allah bebeğini ve aileni korusun canım
mimoza 79 canım çok tebrik edeim allah kucağına almayıda nasip etsin işn.
edirne canım çok teşekkür ederim inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım:) yarın yeniden test istemişti doktor onu yaptırıcam, bakalım sonra da nasipse keseyi görmek. hala hamile olduğuma inanamıyorum hep bir yanlışlık varmış gibi geliyor hihii:)))))
yeşim canım şükret, Allah en kısa zamanda seni bebeğinle ödüllerdinsin inşallah, seni ve eşini çok iyi anlıyorum, eşim 1-2 saat önce kaza geçirdi anladım ki ilk başta biz önemliyiz sonra çocuk, kaç gündür yas evi gibiyiz(negatiften sonra) eşim kaza yapınca kendime geldim, takmayacağız bundan sonra...
mimoza canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, negatif alan arkadaşlarımıza ve bana bol bol dua et, mutluluğun daim olsun canım
lilymeredin, canım ne güzel özetlemişsin ys'ye tam da bunlar geçiyordu benim aklımdan,eşim göz yaşlarına boğuldu kazadan sonra, evin içinde ruh gibisin elimden bir şey gelmiyordu çok üzülüyordum diye, hıçkırıklara boğuldu koca aşkım benim, hiçbir şeyi takmayacağım bundan sonra, eşimden ve benden değerli değil, Allah nasip ederse olur, ben elimden geleni yapacağım o kadar, bütün hayatımı buna endeksliyorum resmen ya, benim bütün hayatım bu değil, Allah bebeğini ve aileni korusun canım
canim gözün aydin
ikiz galiba
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
güzel haberin bana umut oldu.
evet sırada ben varım inşallah benimde dondurulmuşlarım yüzümü güldürür,sana bişey sormam lazım bu transferi saymazsak 3. günün sol kasığım oyuluyo sanki opuda olmadı bu ağrı nedir anlamadım hemşireyi aradım gazdır diyo ama değil adet sancısı gibide değil ince bi sızı senin oldumu böyleeeeeeeeeeee:18::18::18:
canlarımm Rabbime çok şükür size güzel haber veriyorum. test sonucum 424,17. hamileyimmmmmmmmmm:)))
hala inanamıyoruuum. sanki rüyadayım. Allah sizlerden razı olsun, dualarınızla hep yanımdaydınız ne diyeceğimi bilemiyorum
canımm çok tesekkurler:) evet iki embriyo kondu. hala çok şaşkınım dünden beri inanamıyorum. daha kimseye de söylemedik zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?