Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

tesekkur ederim.bısey sormak ıstıyorum sızlere tedavinin sonuna geldım ama vucudumda sıslık var vede goguslerım inanaılmaz acıyor doktor olabılır demıstı .sızdede oldumu yuz ustu bıle yatamıyorum

Canım ilk denemede ve toplama işlemi cok gecmediyse bu şişkinlikler doktorununda dediği gibi normal,benim ilk denememde ve dondurulmuş denememde de sislik vardı ama ilkinde hep daha fazla olur sebebide alınan yumurtaların sislik yapması...Birde estrofem alıyosan normal...

estrofem almıyorum.jel kullanıyorum bide prednol içiyorum .cevabın için cok saoll. :))

mimoza 79 canım çok tebrik edeim allah kucağına almayıda nasip etsin işn.

menac çok geçmiş olsun canım ödenmiş sadakanız varmış allah korusun .düşüncelerini çok beğendim dediğin öncelik sizin sağlığınız tabiki sonrada bebiş hepimizin isteği rabbim onuda vericek inş. size...

ys88 canım onlar nasıl düşünce öyle benim tanıdığım var 12-13 yıldan sonra bebeklerine kavuştular rabbim sana ve eşinede vericek rabbimin merhameti geniş ve çok cömerttir inan buna sonuçta içimize annelik babalık içgüdüsünü verdiyse bundanda mahrum etmiycektir.

canim gözün aydin
ikiz galiba
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
güzel haberin bana umut oldu.

canim kendini suclama,Allahin takdiri.verende o alan da o.sükret ve ondan iste canim.Allah beterinden korusun.insaallah son hayal kirikligin olsun bu.sanirim daha cok genc yastasin.daha yolun basindasin.hic kimse,hic birimizi istemiyoruz ama bu yollarda bu üzüntüler de var.
inaniyorum ki tekrar gücünü toplayacaksin ve tekrar hayallerine inanarak mücadeleye baslayacaksin.

evet sırada ben varım inşallah benimde dondurulmuşlarım yüzümü güldürür,sana bişey sormam lazım bu transferi saymazsak 3. günün sol kasığım oyuluyo sanki opuda olmadı bu ağrı nedir anlamadım hemşireyi aradım gazdır diyo ama değil adet sancısı gibide değil ince bi sızı senin oldumu böyleeeeeeeeeeee:18::18::18:

canim cook gecmis olsun.Allah her durumun beterinden korusun bizleri.
hepimizin yuvasinda her yikimdan sonra ayni hüzünler, bocalamalar yasaniyor.

mutluluk katalim isterken farkinda olmadan yipraniyoruz, yipratiyoruz.
ama dönüp bizbirimize daha siki sariliyoruz dedigin gibi.herseyin hayirlisi olsun.

Canım çok çok geçmiş olsun bazı şeyler gerçekten sirkelenip kendimize gelmemizi sağlıyor geçen 3. Negatif denememden sonra bir gece inanılmaz bir sanciyla acile gittim ve ameliyata alındım safra kesem yırtılmak üzereymiş safra kesemi aldılar tarif edilmeyecek ağrılar çektim ve o zaman bende aynı senin gibi düşündüm kesinlikle önce sağlık çok çok geçmiş olsun canım tekrar

canım, benim çok fazla ağrım olmadı. hatta bir ara benim neden ağrım yok diye yazmıştım:)) 3 veya 4. günde kasığıma bir ağrı saplanmıştı ama kısa sürdü. onun dışında karnımda hep bir çekilme hissi olmuştu özellikle heyecanlandığımda falan.bir de 7 veya 8. günler hafif ağrım oldu ama o da çabuk geçti. özellikle sırt üstü yattığımda geçiyordu ağrılar.Allahım inşallah sana da nasip etsin yürekten diliyorum:)

ağrılarım geçmiyorrrrrrrrrr :18::18: niye olur ki daha 4. gün bu dayanamıyorsanız hastaneye gelin dediler muayenede olasım yok napsam ben kiiiiiiiii:2::2:

Canım çok tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin değerin çok güzel ikiz olma ihtimali de yüksek hayirlisi benimde ekimin ilk haftası dondurulmuş transferim olacak Allah nasip ederse dualarını eksik etme canım ...

canımm çok tesekkurler:) evet iki embriyo kondu. hala çok şaşkınım dünden beri inanamıyorum. daha kimseye de söylemedik zaten.

Benim de 2ebriyo transfer edilecek inşallah 2side tutar annem bu ara devamli beni rüyasında görüyormuş ve 2 tane oğlum oluyormuş tabi tedaviden filay haberi yok hiç 2defa görmüş benim de 2ebriyo konacağı için inanmaya başladim inşallah tutar da annemin rüyası da çıkmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…