Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Geçmiş olsun canım allah kocanı sana bağışlamış

pocapoca gıttınmı kontrole?

evet canım gittik kesemizi gördük 15 gün sonra tekrar gideceğiz bu sefer kalp atışları için inşallah duyarız..
ilaçlara devam 12. haftaya kadar. estrofrem bırakın dediler..coraspirin de 24. haftaya kadar kullanılacakmış..
hadi bakalım senden de yarın güzel haberler bekliyorum

esracım inşallah ikisi de tutar ikiz annesi olursun

ben ve eşimde rüyamızda 2 oğlumuz olduğunu görmüştük. hayırlısı bakalımm ama annelerin rüyalarına inanırım ben. benim annemin rüyaları hep çıkar, onlar bizi hissediyorlar. biz de çocuklarımızı hissedeceğiz inşallah:)

ağrılarım geçmiyorrrrrrrrrr :18::18: niye olur ki daha 4. gün bu dayanamıyorsanız hastaneye gelin dediler muayenede olasım yok napsam ben kiiiiiiiii:2::2:

çok mu şiddetli ağrıların canım? bugunler için ağrılar normal bence ama dayanamıyorsan doktoruna ulaş direkt onunla bir konuş istersen

Ya ben niye ajaba estrofeme devam ediyom hala ya 3.aya giricez neredeyse...hem de günde 3 defa aliom...

çok sağol canım. Allah inşallah sana da nasip etsin ekimde:) mutlaka gidişattan haberdar et bizi. ben dondurulmuşlara daha çok güveniyorum nedense, belki de benim öyle tuttu diye bilemiyorum :)ikiz olma ihtimali var evet, bakalım Allah nasıl nasip ettiyse. zaten biz 1 embriyomuz var diye biliyorduk, 2. cisi sonradan gelişmiş süpriz oldu:) dualarım seninle

Evet canım tedavi sırasında annem devamli beni rüyasında görüyormuş hergün hergün beni arayıp bir derdin mi var diye soruyordu yani hissediyordu sanırım birşeyler olduğunu inşallah bu konuda da yanilmaz hisleri doğrudur

Ya ben niye ajaba estrofeme devam ediyom hala ya 3.aya giricez neredeyse...hem de günde 3 defa aliom...

canım bilmiyorum ki benim gittiğim merkez bütün hastalara bunu uyguluyormuş.keseyi görene kadar estroferm 12. haftaya kadar jel ve progestan iğne 24. haftaya kadar da coraspirin
ara bir sor istersen bende günde iki tane alıyordum

maşallah canım darısı yarın basıma=) ıgneyıde kesmemıs npcaz bu ıgneyı ya popomda yer kalmadı=) dusugu onlemek amaclı herhalde dımı ıgneyle jel..estrofemden kurtulcgıma sevındım walla sen nereye gttn canım ıst dısında otrydun dımı..umutamı gttn ılk kontrol dıe ?bayada kullnckmısız valla ılacları
bu arada ben kabız oldum resmen 2 gundur tık yok=) karnım sımdıden sıstı sendede varmı bu durum yarın sorım bı doktora ne dıcek

Son düzenleme:
cici annelerımmmmm :) hepınızı tebrık edıyorum... :) cok mutlu oluyorum u pozıtıflerı gordukce ınanın kendım hamıle kalmısım gıbı sevınıyorum allah sonuna kadar bu mutlulugnuzu bozmasın ınsallah :)

artık nete cok gıremıyorum malum okullar acıldı bebeklerımı sınıfta tutmaya calısıyorum :) butun enerjımı alıyorlar resmen :) aklım hep sızde aslında ama bırazda kocamın yuzunden acamıyorum sayfayı.. okuyup okuyup etkılenıyorsun dıyo :)

o kadar çok geçmiş olsun dileğinde bulunan olmuş ki, seviyorum sizi be, teşekkür ederim hepinize, Allah bol çocuklu yuva versin, dünyanın en tatlı anneleri, tekrar tekrar teşekkür ediyorum

Canım, ben de günde iki kez kullanıyordum, elimdeki ilaçlar bitince kesmemi söyledi. Jele devam ediyorum, 14. haftaya kadar, bir de 5 günde bir olduğum iğneyi 1 haftada bire indirdi, bu iğne jelle aynı görevi görüyormuş...

menac cnm nasılsın? görüşemiyoruz bende çok fazla giremyorum nete annemlerde kalıyorum orda net yok cnm ama hergün her duamda aklımdasın inan.hepiniz nickerinizle.allah hepimizin yüzünü güldürecek inşallah.çok öptüm cnm.

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]ekimde dondurulmuş transferi olucak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[TD]22 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Pocapoca ve attAbebek sanırım benim kahve lekelenmem oldu ve riskli gebeliğe girdiğim icin kesmiyo doctorum zaten şimdi arasam saçma olacak,Pazartesi kontrolum var o zamana kadar alacağım ilaclar belli, her gun 50 mg iki tane progynex iğne,günde 3 kez estrofem,6 tane progestan fitil,previt vitamin ve folikasit e devam,şimdilik kanama vardı diye coraspirin ve clexan iğneyi kesti...bu arada sanırım kalçalarım apse yapiyo artık galiba doktorum kesmezse bu iğneyi yada azaltmazsa dozajını kalçalarının sonu operasyonluk gozukuyo hemşire öyle diyo... çünkü alkoller,solusyonlar,soğuk yada sıcak masajlar,ağrı kesici hap ve jeller ise yaramiyo,bırakın yürümeyi oturamiyom bile... annem ilimis lahana yaprakları koyuyo oda anlık hafifletiyo,acılar gidiyo ama odemler inmiyo..... amaaannnnn bebeğimin kalbi atsinda beni delik deşik etsinler,umurum değil....

annelık bole bısey ıste dımı..canımız yanıyor ama genede deger dıyoruz herseye onlar ıcın katlanyrz. allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın

Canım yaa allah tez zamanda kurtarsın iğnelerden inşallah bir aksilik olmazda bir kaç günde bir kere verir iğneyi ben bırakalı 10gün oldu hala iğne yerlerim sert geçmiyor ki senin durumu benden çok çok vahimdir allah yardımcin olsun

annelık bole bısey ıste dımı..canımız yanıyor ama genede deger dıyoruz herseye onlar ıcın katlanyrz. allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın

Âmin canım,Rabbim hepimizin kucağını doldursun da yeterki bu uğurda çekilen acılar geçecek insAllah...gerçi bazen diyorum cok ciddi depresyon hallerine giriyorum ben insallah kalici hasar birakmaz bende diyorum,insAllah geçecek...insAllah bebek büyüyünce söyle 6 ayı gecmek nasip olursa bende son uç ay hamileliğinin tadını çıkarırım yani hep öyle düşünüyorum çünkü o kadar büyümüş bebeğin küvezde yasama şansı var...amaaannnnn siz bana bakmayın,hepsi geçecek....

hamişlerim yardımm ben de acaip gaz şikayeti oluşmaya başladı. sabah kalktığımda olmuyor ama akşamüstü resmen patlayacak gibi oluyorum. sizde de var mı böyle bir durum, çok rahatsız edici yaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…