yeşim canım şükret, Allah en kısa zamanda seni bebeğinle ödüllerdinsin inşallah, seni ve eşini çok iyi anlıyorum, eşim 1-2 saat önce kaza geçirdi anladım ki ilk başta biz önemliyiz sonra çocuk, kaç gündür yas evi gibiyiz(negatiften sonra) eşim kaza yapınca kendime geldim, takmayacağız bundan sonra...
mimoza canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, negatif alan arkadaşlarımıza ve bana bol bol dua et, mutluluğun daim olsun canım
lilymeredin, canım ne güzel özetlemişsin ys'ye tam da bunlar geçiyordu benim aklımdan,eşim göz yaşlarına boğuldu kazadan sonra, evin içinde ruh gibisin elimden bir şey gelmiyordu çok üzülüyordum diye, hıçkırıklara boğuldu koca aşkım benim, hiçbir şeyi takmayacağım bundan sonra, eşimden ve benden değerli değil, Allah nasip ederse olur, ben elimden geleni yapacağım o kadar, bütün hayatımı buna endeksliyorum resmen ya, benim bütün hayatım bu değil, Allah bebeğini ve aileni korusun canım
pocapoca gıttınmı kontrole?
Benim de 2ebriyo transfer edilecek inşallah 2side tutar annem bu ara devamli beni rüyasında görüyormuş ve 2 tane oğlum oluyormuş tabi tedaviden filay haberi yok hiç 2defa görmüş benim de 2ebriyo konacağı için inanmaya başladim inşallah tutar da annemin rüyası da çıkmış olur
ağrılarım geçmiyorrrrrrrrrr :18::18: niye olur ki daha 4. gün bu dayanamıyorsanız hastaneye gelin dediler muayenede olasım yok napsam ben kiiiiiiiii:2::2:
evet canım gittik kesemizi gördük15 gün sonra tekrar gideceğiz bu sefer kalp atışları için inşallah duyarız..
ilaçlara devam 12. haftaya kadar. estrofrem bırakın dediler..coraspirin de 24. haftaya kadar kullanılacakmış..
hadi bakalım senden de yarın güzel haberler bekliyorum
esracım inşallah ikisi de tutar ikiz annesi olursun
Canım çok tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsindeğerin çok güzel ikiz olma ihtimali de yüksek hayirlisi benimde ekimin ilk haftası dondurulmuş transferim olacak Allah nasip ederse dualarını eksik etme canım ...
ben ve eşimde rüyamızda 2 oğlumuz olduğunu görmüştük. hayırlısı bakalımm ama annelerin rüyalarına inanırım ben. benim annemin rüyaları hep çıkar, onlar bizi hissediyorlar. biz de çocuklarımızı hissedeceğiz inşallah:)
Ya ben niye ajaba estrofeme devam ediyom hala ya 3.aya giricez neredeyse...hem de günde 3 defa aliom...
Ya ben niye ajaba estrofeme devam ediyom hala ya 3.aya giricez neredeyse...hem de günde 3 defa aliom...
Canım, ben de günde iki kez kullanıyordum, elimdeki ilaçlar bitince kesmemi söyledi. Jele devam ediyorum, 14. haftaya kadar, bir de 5 günde bir olduğum iğneyi 1 haftada bire indirdi, bu iğne jelle aynı görevi görüyormuş...
Pocapoca ve attAbebek sanırım benim kahve lekelenmem oldu ve riskli gebeliğe girdiğim icin kesmiyo doctorum zaten şimdi arasam saçma olacak,Pazartesi kontrolum var o zamana kadar alacağım ilaclar belli, her gun 50 mg iki tane progynex iğne,günde 3 kez estrofem,6 tane progestan fitil,previt vitamin ve folikasit e devam,şimdilik kanama vardı diye coraspirin ve clexan iğneyi kesti...bu arada sanırım kalçalarım apse yapiyo artık galiba doktorum kesmezse bu iğneyi yada azaltmazsa dozajını kalçalarının sonu operasyonluk gozukuyo hemşire öyle diyo... çünkü alkoller,solusyonlar,soğuk yada sıcak masajlar,ağrı kesici hap ve jeller ise yaramiyo,bırakın yürümeyi oturamiyom bile...annem ilimis lahana yaprakları koyuyo oda anlık hafifletiyo,acılar gidiyo ama odemler inmiyo..... amaaannnnn bebeğimin kalbi atsinda beni delik deşik etsinler,umurum değil....
annelık bole bısey ıste dımı..canımız yanıyor ama genede deger dıyoruz herseye onlar ıcın katlanyrz. allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?