Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Bilmiyordum seninde riskin olduğunu,nedenmiş riskin canım?sende çalışmıyorsun demek,gecen gun yazdım ben sana burda bir kac Sayfa once ama görmedin sen,ben çalışıyordum bu uğurda bırakmak zorunda kaldım,sen çalışıyor musun diye yaZmistim...sağlıklı olup risk olmadan son ayına kadar çalışan kadınlar daha şanslı,dışarıdan oh oh gözükür ama dunyanın en zor işidir bence dusuk riskinden dolayı yatmak zorunda kalmak,ben de sürekli olmasada iste yatmak zorunda olanlardanim,Allah yardımcımız olsun,annemlerin gelmesi harika,benim annemde 10 gündür yanimdaydi perşembe gidecek,yalnızlık gercekten zor...

canım gözümden kaçmış olabilir yazdıkların kusura bakma, geriye dönük okuyunca bazı şeyleri atlayabiliyorum. benim senin gibi sürekli yatmam gerekmiyor ancak doktorum progesteronumu düşük buldu böyle bir tehlike olduğunu söyledi ve bir süre dinlenmemi tavsiye etti. ben de korktum elimden geldiğince yatmaya dinlenmeye çalışıyorum. iş falan insanın gözünde olmuyor zaten:) neyse bir süre sonra annen gene gelir zaten dayanamaz:))

Aynen canım ne ısı zaten,sen dinlen bol bol progestresonunda çıkar insAllah...bugün kilo kontrolüne başlıyorum yoksa ben bunun önüne geçemiyorum cok fazla yemeye başladım ,gereksiz kilo aldim cok,annem de sagolsun epey kilo aldırdı...:) zaten hareketsizim,hep yatiom,sigarayı bıraktım,iştahım açıldı,annem habire meyve yediriyor,iyi guzel de kilo almakta fazla gereksiz ama dimi :)

kızlar selam...size birşey danışmak istiyorum.eşimden genetik test istediler sperm sayısı çok düşük çıktığı için. şimdi size iki sorum var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

* sperm sayısı az olduğu için eşine kromozom analizi yapılan var mı? sperm sayısı neydi ve sonucu noldu?

* tedavisi ramazan bayramına denk gelen olmuş muydu? bayrama denk gelince ne oluyor?

içim çekildi sanki bugün havada kötüya bide dün gece eşim nöbetçiydi çok mistik bi geceydi,ben niyeyse kendimi daha çok olumsuza hazırlıyorum öylesi daha tanıdık çünkü...inşallahhhhh mutluluktan ağlarım bu kez....

ben de seni merak ediyordum.test yapacagim diyordun.göremeyince sandim herhalde test yaptin da kötü bisey oldu.insaallahh mutluluktan ucarsin.

ben de seni merak ediyordum.test yapacagim diyordun.göremeyince sandim herhalde test yaptin da kötü bisey oldu.insaallahh mutluluktan ucarsin.

8. günüm bugün test yapsam 3 5 bişey çıkar heralde eşim uyuyo şimdi uyanınca giderim belki betaya,,,,,allah yardımcımız olsun sıra sonunda bana geldi dualarınızı eksik etmeyin emi:18:

8. günüm bugün test yapsam 3 5 bişey çıkar heralde eşim uyuyo şimdi uyanınca giderim belki betaya,,,,,allah yardımcımız olsun sıra sonunda bana geldi dualarınızı eksik etmeyin emi:18:

canim aksami ettin.yarinida bekleyebilirsin.8.gün erken.bu gecede dur yarin yaptir.yarin daha iyi sonuc görebilirsin.

insanin test krizi gelmeye görsün.zor zaptoluyo walla.benim 7.günde bi vurdu bana krizesim napcani sasirmisti yazik.

kuzucuğumun kalbini bugün duydum.. kese kenarlarında biraz problem var ama yinede çok mutluyum 1 hafta sonra yine kontrolüm var Allah hepinize nasip etsin kızlar....

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
güzel haberlerde var üzücü haberler de Allah hakkımızda en hayırlısı versin..
as canım inşallah dondurulmuşlarla olacak dua ediyroum bol bol
lilymeredin canım iğnelerden kurtulmana sevindim bir daha gerek kalmaz inş.
gültensu çok sevindim senin adına darısı başıma inş.
yelkenay inşallah test soncun pozitif olur.

Ilk sorunu bilemicem ama 2'si benim opu bayramın ikici gününe geldi ve kimse bilmediği için dinlenemedim misafirin geldi hizmet etmek zoründa kaldım bayrama denk gelince hastanede çalışan da az oluyor böyle yani birde bayram telaşından çok dinlenemedim böyle yani o yüzden bu sefer bayrama denk gelsin istemiyorum birde transfer bayrama denk gelirse daha kötü yani anlıyacagin

ıyı geceler kızlar kımsecıkler yok.çok kotu bısey yasadım bıraz once bu sabah hafıf hafıf kanamam oldu onemsemedım ztn olucgımı bılıyodum saat 5ten 7ye kadar sancı cektım kasıklarımda ınanılmaz rahıme baskı vardı dayanamdım doktor aradım oluyorum sandım doktor dusuk yapıyosun yada ıcınde parca kaldı eger kaldysa kurtaj olcgımı hemen doktora gtmemı soledı..tabı apar topar kadın dogumcuya gttm abartısız doktor 15 dk alttan kurcaldı baktı baktı evet ıcınde parca kalmıs bunu dusurmen lazım dusurmezsn kurtaj olmam grktgıı soledı bı ılac verdıkı dussun dıe..taksıye bındık tam kapının onunde sıcacık bısey geldıgını hısstım ped vardı ztn kanamam oldugu ıcın..eve geldım tuvalete grdım abartısız 3 parmagımın kalınlıgında uzunlugunda parca geldı melegım geldı kızlar ayyyyy once bı korktum esıme seslendım hemen ınanamadık ıkımızde et parcası bılıdgınız o kadar belırgındıkı hersey atmasammı dıe dusundum bıleee ay cok kotu oldum sımdı agrım gectı parca dustukten sonra

Son düzenleme:

canım benim allah sabır şifa versin tez zamanda bu kötü günleri unuttursun inşallahhhhh

Pocapoca cok teşekkür ederim,insAllah bir daha gerek kalmaz gercekten..cok sagol temennin icin...

Gitensu tebrik ederim canım,Allah tamamını erdirsin,saglikla büyüsün insAllah...

Offf tüylerim urperdi yazdıklarına, allahım sana bunu tez zamanda unuttursun, bu günlerin acısını tez zamanda bebeğinle unuttursun....ne diyeceğimi bilemedim....cok üzüldüm...Allah sabır versin...

lymerdın sorma ben parca duscegını bılmyodum normal adet kanamasıyla gdr dıe dusundumm hala gozumun onunden gtmyr resmen grdum yaa 1.5 aylıkken bolese allah gebelıgı ılerleyıpde dusuk yapanlrın ölü dogum yapanlara rabbım sabır versın esımde cok kotu oldu dedı ayça nasıl bısey bu yaa karı koca yarım ssat ınceledık resmen yaa sonra bakamdım at gtsn sunu dedi

Son düzenleme:
Ne yaptın kuzum? Her sey yolundair insalahhhhh
cnm anca girebildim nete allaha şükür gördük cnm keseyi 10 gün sonrada allah nasip ederse kalp atışını duyucaz.
cnm bişey sorcam benim kalçalarım agrıyor bele dogru sanki iğne vurulmuşta onun acısı gibi oldumu sendede öyle bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…