neyseki operasyona gerek kalmadı canım. bir kaç güne şişlerin inmeye başlar heralde rahatlarsın. ben de evdeyim biliyosun düşük riskinden dolayı, bu dönem işe gidemiyorum. bundan sonra da gidebilecek miyim bilmiyorum. bu uğurda işimizi gözden çıkarıyoruz yapacak birşey yok:) genelde dinlenmeye çalışıyorum, arada bir kalkıp dolanıyorum. bugun annemler gelecek çok şükür yalnızlıktan sıkılmıştım:)
Bilmiyordum seninde riskin olduğunu,nedenmiş riskin canım?sende çalışmıyorsun demek,gecen gun yazdım ben sana burda bir kac Sayfa once ama görmedin sen,ben çalışıyordum bu uğurda bırakmak zorunda kaldım,sen çalışıyor musun diye yaZmistim...sağlıklı olup risk olmadan son ayına kadar çalışan kadınlar daha şanslı,dışarıdan oh oh gözükür ama dunyanın en zor işidir bence dusuk riskinden dolayı yatmak zorunda kalmak,ben de sürekli olmasada iste yatmak zorunda olanlardanim,Allah yardımcımız olsun,annemlerin gelmesi harika,benim annemde 10 gündür yanimdaydi perşembe gidecek,yalnızlık gercekten zor...
canım gözümden kaçmış olabilir yazdıkların kusura bakma, geriye dönük okuyunca bazı şeyleri atlayabiliyorum. benim senin gibi sürekli yatmam gerekmiyor ancak doktorum progesteronumu düşük buldu böyle bir tehlike olduğunu söyledi ve bir süre dinlenmemi tavsiye etti. ben de korktum elimden geldiğince yatmaya dinlenmeye çalışıyorum. iş falan insanın gözünde olmuyor zaten:) neyse bir süre sonra annen gene gelir zaten dayanamaz:))
canım nasısın? bugun olumsuz tüm düşünceleri kafandan atıyosun ve güne pozitif başlıyosun tamam mı:) ne akıntı, ne ağrı hepsini bırak bi yana herkeste farklı oluyor belirtiler. bak ben transferimde bir sürü şansızlık yaşadım ama pozitif düşünmeyi hiç bırakmadım savaşçı onlar dedim hep:) inşallah bebişlerin seninle
içim çekildi sanki bugün havada kötüya bide dün gece eşim nöbetçiydi çok mistik bi geceydi,ben niyeyse kendimi daha çok olumsuza hazırlıyorum öylesi daha tanıdık çünkü...inşallahhhhh mutluluktan ağlarım bu kez....
ben de seni merak ediyordum.test yapacagim diyordun.göremeyince sandim herhalde test yaptin da kötü bisey oldu.insaallahh mutluluktan ucarsin.
8. günüm bugün test yapsam 3 5 bişey çıkar heralde eşim uyuyo şimdi uyanınca giderim belki betaya,,,,,allah yardımcımız olsun sıra sonunda bana geldi dualarınızı eksik etmeyin emi:18:
canim aksami ettin.yarinida bekleyebilirsin.8.gün erken.bu gecede dur yarin yaptir.yarin daha iyi sonuc görebilirsin.
bencede doğru söylüyosun kasıklarım ağrıyo zaten kıpırdamak bile istemiyorum
kızlar selam...size birşey danışmak istiyorum.eşimden genetik test istediler sperm sayısı çok düşük çıktığı için. şimdi size iki sorum var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
* sperm sayısı az olduğu için eşine kromozom analizi yapılan var mı? sperm sayısı neydi ve sonucu noldu?
* tedavisi ramazan bayramına denk gelen olmuş muydu? bayrama denk gelince ne oluyor?
ıyı geceler kızlar kımsecıkler yok.çok kotu bısey yasadım bıraz once bu sabah hafıf hafıf kanamam oldu onemsemedım ztn olucgımı bılıyodum saat 5ten 7ye kadar sancı cektım kasıklarımda ınanılmaz rahıme baskı vardı dayanamdım doktor aradım oluyorum sandım doktor dusuk yapıyosun yada ıcınde parca kaldı eger kaldysa kurtaj olcgımı hemen doktora gtmemı soledı..tabı apar topar kadın dogumcuya gttm abartısız doktor 15 dk alttan kurcaldı baktı baktı evet ıcınde parca kalmıs bunu dusurmen lazım dusurmezsn kurtaj olmam grktgıı soledı bı ılac verdıkı dussun dıe..taksıye bındık tam kapının onunde sıcacık bısey geldıgını hısstım ped vardı ztn kanamam oldugu ıcın..eve geldım tuvalete grdım abartısız 3 parmagımın kalınlıgında uzunlugunda parca geldı melegım geldı kızlar ayyyyy once bı korktum esıme seslendım hemen ınanamadık ıkımızde et parcası bılıdgınız o kadar belırgındıkı hersey atmasammı dıe dusundum bıleee ay cok kotu oldum sımdı agrım gectı parca dustukten sonra
cnm anca girebildim nete allaha şükür gördük cnm keseyi 10 gün sonrada allah nasip ederse kalp atışını duyucaz.Ne yaptın kuzum? Her sey yolundair insalahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?