Ilk sorunu bilemicem ama 2'si benim opu bayramın ikici gününe geldi ve kimse bilmediği için dinlenemedim misafirin geldi hizmet etmek zoründa kaldım bayrama denk gelince hastanede çalışan da az oluyor böyle yani birde bayram telaşından çok dinlenemedim böyle yani o yüzden bu sefer bayrama denk gelsin istemiyorum birde transfer bayrama denk gelirse daha kötü yani anlıyacagin
Selam Lilymeredin.Geçen gün özelden yazmıştım ama sanırım mesaj kutun doluydu.Florence'deki doktorunun adını özelden yazabilir misin?Teşekkürler,bebişine ve kendine iyi bak.
cnm anca girebildim nete allaha şükür gördük cnm keseyi 10 gün sonrada allah nasip ederse kalp atışını duyucaz.
cnm bişey sorcam benim kalçalarım agrıyor bele dogru sanki iğne vurulmuşta onun acısı gibi oldumu sendede öyle bişeyler.
lymerdın sorma ben parca duscegını bılmyodum normal adet kanamasıyla gdr dıe dusundumm hala gozumun onunden gtmyr resmen grdum yaa 1.5 aylıkken bolese allah gebelıgı ılerleyıpde dusuk yapanlrın ölü dogum yapanlara rabbım sabır versın esımde cok kotu oldu dedı ayça nasıl bısey bu yaa karı koca yarım ssat ınceledık resmen yaa sonra bakamdım at gtsn sunu dedi
evet canım 6 haftalıktım ztn kımyasal oldugunu ogrendgmde degerım 2ye dustukten sonra bole kanamam oldu kımılerınde gelmıyomus fena olduk ıstah falan kalmadı hep gozumun onunde..ekımde baslıcaktım ama 1 ay ara vermek ıyı gelıcek galıba psıkolojmde alt ust oldu kasımda allah kısmet ederse dondurulmuslara baslıcm ztn sımdı genetık test falan yptrcam..1 ay boyunca kafamı bosaltmak ıstyrm
evet canım 6 haftalıktım ztn kımyasal oldugunu ogrendgmde degerım 2ye dustukten sonra bole kanamam oldu kımılerınde gelmıyomus fena olduk ıstah falan kalmadı hep gozumun onunde..ekımde baslıcaktım ama 1 ay ara vermek ıyı gelıcek galıba psıkolojmde alt ust oldu kasımda allah kısmet ederse dondurulmuslara baslıcm ztn sımdı genetık test falan yptrcam..1 ay boyunca kafamı bosaltmak ıstyrm
kuzucuğumun kalbini bugün duydum.. kese kenarlarında biraz problem var ama yinede çok mutluyum 1 hafta sonra yine kontrolüm var Allah hepinize nasip etsin kızlar....
cnm anca girebildim nete allaha şükür gördük cnm keseyi 10 gün sonrada allah nasip ederse kalp atışını duyucaz.
cnm bişey sorcam benim kalçalarım agrıyor bele dogru sanki iğne vurulmuşta onun acısı gibi oldumu sendede öyle bişeyler.
Aynen canım ne ısı zaten,sen dinlen bol bol progestresonunda çıkar insAllah...bugün kilo kontrolüne başlıyorum yoksa ben bunun önüne geçemiyorum cok fazla yemeye başladım ,gereksiz kilo aldim cok,annem de sagolsun epey kilo aldırdı...:) zaten hareketsizim,hep yatiom,sigarayı bıraktım,iştahım açıldı,annem habire meyve yediriyor,iyi guzel de kilo almakta fazla gereksiz ama dimi :)
içim çekildi sanki bugün havada kötüya bide dün gece eşim nöbetçiydi çok mistik bi geceydi,ben niyeyse kendimi daha çok olumsuza hazırlıyorum öylesi daha tanıdık çünkü...inşallahhhhh mutluluktan ağlarım bu kez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?