Sonuç böyle kızlarr bu sefer çok ümitliydim ama demmekki zamanı değilmiş dahaaa..
en kısa zamanda kendimi toprlayıp tekrar deniycem inş..:26::26::26:
Ay ne güzel yiyebiliyorsanız.Canım hiç bir şey istemiyor azıcık zorla yiyorum.yemek yemeyince de tansiyonum yerlerde geziyor.Çalışıyorum da .ya sorma bende aynı şeyi düşünüyorum ye yat ye yat nolucak halimiz bilmem:)) kilo kontrolunde nelere dikkat ediceksin canım?
ıyı geceler kızlar kımsecıkler yok.çok kotu bısey yasadım bıraz once bu sabah hafıf hafıf kanamam oldu onemsemedım ztn olucgımı bılıyodum saat 5ten 7ye kadar sancı cektım kasıklarımda ınanılmaz rahıme baskı vardı dayanamdım doktor aradım oluyorum sandım doktor dusuk yapıyosun yada ıcınde parca kaldı eger kaldysa kurtaj olcgımı hemen doktora gtmemı soledı..tabı apar topar kadın dogumcuya gttm abartısız doktor 15 dk alttan kurcaldı baktı baktı evet ıcınde parca kalmıs bunu dusurmen lazım dusurmezsn kurtaj olmam grktgıı soledı bı ılac verdıkı dussun dıe..taksıye bındık tam kapının onunde sıcacık bısey geldıgını hısstım ped vardı ztn kanamam oldugu ıcın..eve geldım tuvalete grdım abartısız 3 parmagımın kalınlıgında uzunlugunda parca geldı melegım geldı kızlar ayyyyy once bı korktum esıme seslendım hemen ınanamadık ıkımızde et parcası bılıdgınız o kadar belırgındıkı hersey atmasammı dıe dusundum bıleee ay cok kotu oldum sımdı agrım gectı parca dustukten sonra
ya sorma bende aynı şeyi düşünüyorum ye yat ye yat nolucak halimiz bilmem:)) kilo kontrolunde nelere dikkat ediceksin canım?
Zynpo sormuş nasil yiyosunuz diye benim gebeliklerde yeme problemim yok şükür hatta iştahım acikdikca açılıyor zaman zaman mide bulantilarim oluyo ama oda açıkinca,ilk uç ay 1-5/2 kilo almak normal yasa hic kilo almamakta normalmiş,ama bu uç alınan kilolar annenin kendine aldığı kiloymus ben şimdi 9.haftamdayim 58 kilo ile hamile kaldım pazartesi günkü kontrolümde 60 a yakın çıktım dün öğlende 62 gördüm tartıda gerçi gercek olmadıgını biliyorum,bı günde iki kilo Mümkün değil,siskinlik,gaz,kabizlik vs...ama sinirim cok bozuldu bende gittim o hisimla light süt yoğurt aldım onların yanindada tavuk kizarttim az yağda bu sabah normale dondüm tekrar 59.5 ama sen bana bakma ben biraz deliyim bu konuda dukan diyeti yaptım ve 20 kilo verdim,şimdi bebeğim icin değil de kendime gereksiz kilo aldimmi sınır gelio bide eski yemek yeme alışkanlığım gelio...şimdi eminim bu yazıyı okuyan baskası sınır oluyodur hem hamile hem kilo kontrolü yapio diye ama sağlıklı gebelik icin almam gereken kilo 9-12 kloymusc benim,eğer kontrol etmezsem kendimi biliyomusun çünkü...
Ay ne güzel yiyebiliyorsanız.Canım hiç bir şey istemiyor azıcık zorla yiyorum.yemek yemeyince de tansiyonum yerlerde geziyor.Çalışıyorum da .cuma günü kontrolum var.diyetisyene de gideyim diyorum.belki o bir çare bulur
Zynpo sormuş nasil yiyosunuz diye benim gebeliklerde yeme problemim yok şükür hatta iştahım acikdikca açılıyor zaman zaman mide bulantilarim oluyo ama oda açıkinca,ilk uç ay 1-5/2 kilo almak normal yasa hic kilo almamakta normalmiş,ama bu uç alınan kilolar annenin kendine aldığı kiloymus ben şimdi 9.haftamdayim 58 kilo ile hamile kaldım pazartesi günkü kontrolümde 60 a yakın çıktım dün öğlende 62 gördüm tartıda gerçi gercek olmadıgını biliyorum,bı günde iki kilo Mümkün değil,siskinlik,gaz,kabizlik vs...ama sinirim cok bozuldu bende gittim o hisimla light süt yoğurt aldım onların yanindada tavuk kizarttim az yağda bu sabah normale dondüm tekrar 59.5 ama sen bana bakma ben biraz deliyim bu konuda dukan diyeti yaptım ve 20 kilo verdim,şimdi bebeğim icin değil de kendime gereksiz kilo aldimmi sınır gelio bide eski yemek yeme alışkanlığım gelio...şimdi eminim bu yazıyı okuyan baskası sınır oluyodur hem hamile hem kilo kontrolü yapio diye ama sağlıklı gebelik icin almam gereken kilo 9-12 kloymusc benim,eğer kontrol etmezsem kendimi biliyomusun çünkü...
bende bulantı yok,buna rağmen iştahta yok.tansiyonum düşmese problem yapmıcam.hamilelikte alınması gereken ideal kilo vücut ağırlığının %20.ben 9-10 kg alsam yeterli.Bir de benim kilo takıntım var.12.haftadan sonra hamile pilatesine başlıyorum.ilerleyen dönemlerdeki sırt ağrılarına bile iyi geliyormuş.evet katılıyorum belki de okuyanlar hamile olduklarına şükretmiyorlar neyi takıyorlar diye bizlere kızıyordur
baya kilo vermişsin tebrik ederim seni:)) önemli olan çok yemek değil ki bebişe yarayacak şeyleri yemek, bu nedenle kendini bilip kontrol edebilmek güzel bişey bence. ben de light süt içiyorum hem yağsız hem kalsiyum oranı daha yüksek. transfer öncesi 53 kiloydum, bu ara kaçım hiç bilmiyorum. biara tartılsam iyi olacak:)
dondurulmuşlarım maalesef beni yarı yolda bıraktı,kısmet olmadı yine 9. günüm sonuç negatif artık pozitif olma ihtimali yok biliyorum herşeyin yolunda olması yada kendine çok dikkat etmen çok dua etmen bazen işe yaramıyor yine,çok isterdim hamileyim yazmak...........olmadı......
dondurulmuşlarım maalesef beni yarı yolda bıraktı,kısmet olmadı yine 9. günüm sonuç negatif artık pozitif olma ihtimali yok biliyorum herşeyin yolunda olması yada kendine çok dikkat etmen çok dua etmen bazen işe yaramıyor yine,çok isterdim hamileyim yazmak...........olmadı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?