Sonuç böyle kızlarr bu sefer çok ümitliydim ama demmekki zamanı değilmiş dahaaa..
en kısa zamanda kendimi toprlayıp tekrar deniycem inş..:26::26::26:
dondurulmuşlarım maalesef beni yarı yolda bıraktı,kısmet olmadı yine 9. günüm sonuç negatif artık pozitif olma ihtimali yok biliyorum herşeyin yolunda olması yada kendine çok dikkat etmen çok dua etmen bazen işe yaramıyor yine,çok isterdim hamileyim yazmak...........olmadı......
merhba kızlar geçmişi biraz okudum yelkenay ve flask allah birdaha negatif göstermesin sizlere .....
tubisch_ çim dondurulmuşlarla tedavin hayırl ıosun inş. meleğine kavuşursun canım ço köpüyorum
bende evde int. yok işyerindede yoğunluktan giremedim bikaç gündür bugünde ço k hastayım boğazlarım şiş boynum tutldu karnım ağrıyo isahlim fena halde hastayım öğlene kadar çalışıp öğlenleyin eve istirahate gidicem inş. hafta sonu iyileşirim
Kızlarrr nerdesiniz dondurulmuslarim transfer edilecek yeni tedavime başlıyorum dualarınıza ihtiyacım varrr :18::18::18:
kızlaar bugun keseyi görmeye gideceğiz çok korkuyorummm dualarınızı eksik etmeyin nolurr
canım allah yardımcın olsun inş. meleğini ve kesesini görürsün bakarsın kalp atışınıda duyarsın
görüşemiyoruz nice zamandır? nasılsın arkadaşım. dondurulmuşlarla tedavin başladı mı? güzel haberlerini bekliyorum inşallah...
merhba kızlar geçmişi biraz okudum yelkenay ve flask allah birdaha negatif göstermesin sizlere .....
tubisch_ çim dondurulmuşlarla tedavin hayırl ıosun inş. meleğine kavuşursun canım ço köpüyorum
bende evde int. yok işyerindede yoğunluktan giremedim bikaç gündür bugünde ço k hastayım boğazlarım şiş boynum tutldu karnım ağrıyo isahlim fena halde hastayım öğlene kadar çalışıp öğlenleyin eve istirahate gidicem inş. hafta sonu iyileşirim
canım hayırlı olsun Allahım inşallah bu denemede bebişlerine kavuştursun
canlarım çok şükür ki keseleri gördük veee ikiz:))) Allahım inşallah kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de nasip etsin. okadar şaşkınım ki.. çok mutluyum ama kafamdan da korkuları atamıyorum. doktorum iğneleri de kesti, sadece jele devam 12. haftaya kadar. hepiniz için dua edicem kızlar hepiniz için
canlarım çok şükür ki keseleri gördük veee ikiz:))) Allahım inşallah kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de nasip etsin. okadar şaşkınım ki.. çok mutluyum ama kafamdan da korkuları atamıyorum. doktorum iğneleri de kesti, sadece jele devam 12. haftaya kadar. hepiniz için dua edicem kızlar hepiniz için
Çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsunAllah sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?