Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Sonuç böyle kızlarr bu sefer çok ümitliydim ama demmekki zamanı değilmiş dahaaa..
en kısa zamanda kendimi toprlayıp tekrar deniycem inş..:26::26::26:

İnşallah bir dahaki denemende hayırlı sonuçları alırsın...Çifter çifter bebişlerin olur inşallah...

çok üzüldüm...inşallah tez vakitte sağlıklı ile hamile kalırsın... Allah bu üzüntünü sevince çevirisn tez vakitte inşallah...

görüşemiyoruz nice zamandır? nasılsın arkadaşım. dondurulmuşlarla tedavin başladı mı? güzel haberlerini bekliyorum inşallah...

merhba kızlar geçmişi biraz okudum yelkenay ve flask allah birdaha negatif göstermesin sizlere .....

tubisch_ çim dondurulmuşlarla tedavin hayırl ıosun inş. meleğine kavuşursun canım ço köpüyorum

bende evde int. yok işyerindede yoğunluktan giremedim bikaç gündür bugünde ço k hastayım boğazlarım şiş boynum tutldu karnım ağrıyo isahlim fena halde hastayım öğlene kadar çalışıp öğlenleyin eve istirahate gidicem inş. hafta sonu iyileşirim

canım inan çook üzgünüm diyecek söz bulamıyorum. ne desem senin üzüntünü azaltmaya yetmeyecek onu da biliyorum. biz burdayız, paylaşmak istersen yalnız değilsin. Rabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürsün.

canım çok geçmiş olsun mevsim değişikliğinde insan ister istemez üşütüyor. inşallah biran önce toparlarsın kendini. araya neyseki haftasonu giriyor. dinlen, bol meyva ve su:) boğazın için kekik yağı gargarası veya tuzlu suyla gargara öneririm

görüşemiyoruz nice zamandır? nasılsın arkadaşım. dondurulmuşlarla tedavin başladı mı? güzel haberlerini bekliyorum inşallah...

canım 2,adetimi olmayı bekliyorum başlamak için, o da baya geç gelecek galiba, yani benim başlamam ekimin 15'i gibi olur ancak, sen neler yapıyorsun( valla tedavi bitti muhabbette bitti sanki, irtibatı koparmayalım) son durum ne canım, öptüm

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen duaların içinde çok teşekkür ederim canım benim

canlarım çok şükür ki keseleri gördük veee ikiz:))) Allahım inşallah kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de nasip etsin. okadar şaşkınım ki.. çok mutluyum ama kafamdan da korkuları atamıyorum. doktorum iğneleri de kesti, sadece jele devam 12. haftaya kadar. hepiniz için dua edicem kızlar hepiniz için

Gözün aydın cnmm ne güzel ikizzzzzmişlerrr
Rabbim tamamına erdirsin güzel bi hamilelik geçirirsin inş.......
allah razı olsun cnm hamişlerin duası kabul olurmuşş bizlere inş hamiş oluruzzzzzzzz..

Çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer bizler de hepimiz sırası ile hamile haberlerimizi veririz

Mimoza canım çok sevindim tahlil sonucundan da belliydi tabi inşallah ben de ikiz anası olurum

Yelkenay canım ne desem boş biliyorum o yüzden allah sabrını versin ne kadar zaman geçmiş olsa da tam atlatılmıyor ama üzüntüler gün geçtikçe azalıyor ve yeni umutlar ile başlamanı ve son negatif'in olmasını dilerim

Tedavi sonrası adet geçilmesi oluyor diye okudum sizler'in bu konuda bilgisi varmı

Son düzenleme:
yelkenay ve flzask kızlar çok üzüldüm inş son negatifiniz olur

mimoza tebrikler canım sağlıkla kıucağına da alırsın inşallah

canım inanırmıın okadar sevindimki ayyyyyyyyyy ben kalp atışınıda sürpriz olarak görürsün diye beklemiştim ama sen daha güzel bi sürpriz yaptın rabbim ikisinde kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar
listede varım ama fazla nete giremediğim için hepinize tek tek yazamadım ama elimden geldiğince okuyup durumlarınızı takip etmeye çalıştım.
Negatif sonuç alan arkadaşlar biliyorum üzücü ama bu iş sabır işi...
ben de size iyi bir haber vereyim. Bu 4. denememdi veeeeee
İKİZLERİMİZİN kalp atışlarını dün duyduk sonunda.Umarım herheş hepimiz için yolunda giderrr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…