Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Çok güzel olacak canım insallah hep dualarimdasin esracim Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin inşallah bende biraz önce adet oldum veee başlıyoruz :18: :18: :18: içim bi tuhaf heyecan desem değil korku desem değil hayirlisi inşallah yaaa ben opudan bir hafta sonra adet oldum transferim yapılmamıştı biliyorsun dondurulmustu sonra doğum kontrol hapı kullandım ve 25 gün sonra adet oldum bi gecikme olmadı ama kahverengi akıntım devam etti adetten bir hafta sonrasina kadar p.tesi doktora gidiyorum hap vereceklermis rahmin kalinlasması için

Canım çok sevindim çok güzel bir haber bu hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende 4. Denemeye başlıyorum dualarını eksik etme

Canım çok sevindim çok güzel bir haber bu hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende 4. Denemeye başlıyorum dualarını eksik etme

sana da hayırlı olsun.
Bu dert öyle bir dert ki ancak yaşayan anlıyor. Bütün kalbim gönlünden evlat sevgisi tatmak isteyim yolu engebeli olanlarla. umarım bizlerin de sağlıkla devam eder gebeliklerimiz. Daha çok yeni korkmuyor değilim

selamlarrr bende lısteye bir turlu gırememıstım. ılk denememdi ve transfer sonrası 8.gunumde sonucu aldım 21.7 .RABBIM hayırlı dualarımızı kabul etsin, anne olma duygusunu bızede tattırsın insallahh

canim senin bebek 2.gün embriyosuydu demi?
kac hücreliydi transfer edildiginde söylermisin..

Gözün aydın cnmm ne güzel ikizzzzzmişlerrr
Rabbim tamamına erdirsin güzel bi hamilelik geçirirsin inş.......
allah razı olsun cnm hamişlerin duası kabul olurmuşş bizlere inş hamiş oluruzzzzzzzz..

çok sağol canım dualarım sizlerle Rabbim en kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallah

canım çok sağol Allah o güzel gönlüne göre versin, tez zamanda bebişlerine kavuştursun seni de

çook sevindim canım demek senin de ikiz:) Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 4. denemende Allah iki tane birden nasip etmiş ne güzel. arada nete gir de neler yaşıyosun konuşalım:)

selamlarrr bende lısteye bir turlu gırememıstım. ılk denememdi ve transfer sonrası 8.gunumde sonucu aldım 21.7 .RABBIM hayırlı dualarımızı kabul etsin, anne olma duygusunu bızede tattırsın insallahh

tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

İkiz anneleri tebrik ederim sizi,sağlıklı,sorunsuz bir gebelik dilerim,sağlıklada kucağınıza alın inşallah...

Yelkenay inan günlerdir foruma girmek içimden gelmiyor negatifini gördüğümden beri, allahım senin yüzünü bir daha soldurmasın...inşallah kısa sürede tedavine yeniden başlar,umut dolarsın...

Kızlar yoksunuz hiç,bizim bebişler yakın birbirine , nasıl gidiyor gebelik, arada bir ses verin...ben 10.haftamdayım hayırlısı ile...

slm canlar nasılsınz hepiinizi çok özledim toparlandım geldim hatta p.şembeden beri besin zehirlenmesi yaşadım çok hastaydım biraz bugün iyiyim sizi çok merak ettm...hepiizin şansı bol olsun hala içimde üzüntü var ancak allah sabrını veriyor ve toparlanamam dediğin halde kimi zaman unutuyosun bile...insallah ilk ve son negatf yazan ben olmuş olurum topiğimize...sizi sevindiremedim ama meleğim beni erkenden terketti nasip değilmiş yavrumu cennete yolladım...hepinizi öpüyorum iyi geceler

Günaydın kızlar nasılsınız .benim hafif hafif lekelen mem oldu dr iğne ve yatak istirahati verdi su anda iyiyim.ama annem de kalıyorum hala net e de gidemiyorum.kızlar bugün 5+5 olduk allahın izniyle kalp atisi icin çarşamba gunu filan gitsem dr kalp atışını duyabilurmiyim erken mı yok sa daha sizler ne zaman gittiniz-?

Toparlanmana çok sevindim.cok çok gecmiş olsun ayrıca, seninde şansın her daim bol olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…