Canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer bizler de hepimiz sırası ile hamile haberlerimizi veririz
Mimoza canım çok sevindim tahlil sonucundan da belliydi tabi inşallah ben de ikiz anası olurum
Yelkenay canım ne desem boş biliyorum o yüzden allah sabrını versin ne kadar zaman geçmiş olsa da tam atlatılmıyor ama üzüntüler gün geçtikçe azalıyor ve yeni umutlar ile başlamanı ve son negatif'in olmasını dilerim
Tedavi sonrası adet geçilmesi oluyor diye okudum sizler'in bu konuda bilgisi varmı
merhaba arkadaşlar
listede varım ama fazla nete giremediğim için hepinize tek tek yazamadım ama elimden geldiğince okuyup durumlarınızı takip etmeye çalıştım.
Negatif sonuç alan arkadaşlar biliyorum üzücü ama bu iş sabır işi...
ben de size iyi bir haber vereyim. Bu 4. denememdi veeeeee
İKİZLERİMİZİN kalp atışlarını dün duyduk sonunda.Umarım herheş hepimiz için yolunda giderrr......
Canım çok sevindim çok güzel bir haber buhayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende 4. Denemeye başlıyorum dualarını eksik etme
selamlarrr bende lısteye bir turlu gırememıstım. ılk denememdi ve transfer sonrası 8.gunumde sonucu aldım 21.7 .RABBIM hayırlı dualarımızı kabul etsin, anne olma duygusunu bızede tattırsın insallahh
Hayırlı uğurlu olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gözün aydın cnmm ne güzel ikizzzzzmişlerrr
Rabbim tamamına erdirsin güzel bi hamilelik geçirirsin inş.......
allah razı olsun cnm hamişlerin duası kabul olurmuşş bizlere inş hamiş oluruzzzzzzzz..
Çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsunAllah sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer bizler de hepimiz sırası ile hamile haberlerimizi veririz
Mimoza canım çok sevindim tahlil sonucundan da belliydi tabi inşallah ben de ikiz anası olurum
Yelkenay canım ne desem boş biliyorum o yüzden allah sabrını versin ne kadar zaman geçmiş olsa da tam atlatılmıyor ama üzüntüler gün geçtikçe azalıyor ve yeni umutlar ile başlamanı ve son negatif'in olmasını dilerim
Tedavi sonrası adet geçilmesi oluyor diye okudum sizler'in bu konuda bilgisi varmı
yelkenay ve flzask kızlar çok üzüldüm inş son negatifiniz olur
mimoza tebrikler canım sağlıkla kıucağına da alırsın inşallah
canım inanırmıın okadar sevindimki ayyyyyyyyyy ben kalp atışınıda sürpriz olarak görürsün diye beklemiştim ama sen daha güzel bi sürpriz yaptın rabbim ikisinde kucağına sağlıkla almayı nasip etsin[/QUOTE
canımm ben de çok şaşırdım gerçi kan değerim yüksekti böyle bir ihtimal vardı ama gerçeğini görünce insan bir garip oluyor:)) çok sağol dualarınız hep yanımdaydı
merhaba arkadaşlar
listede varım ama fazla nete giremediğim için hepinize tek tek yazamadım ama elimden geldiğince okuyup durumlarınızı takip etmeye çalıştım.
Negatif sonuç alan arkadaşlar biliyorum üzücü ama bu iş sabır işi...
ben de size iyi bir haber vereyim. Bu 4. denememdi veeeeee
İKİZLERİMİZİN kalp atışlarını dün duyduk sonunda.Umarım herheş hepimiz için yolunda giderrr......
selamlarrr bende lısteye bir turlu gırememıstım. ılk denememdi ve transfer sonrası 8.gunumde sonucu aldım 21.7 .RABBIM hayırlı dualarımızı kabul etsin, anne olma duygusunu bızede tattırsın insallahh
tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
slm canlar nasılsınz hepiinizi çok özledim toparlandım geldim hatta p.şembeden beri besin zehirlenmesi yaşadım çok hastaydım biraz bugün iyiyim sizi çok merak ettm...hepiizin şansı bol olsun hala içimde üzüntü var ancak allah sabrını veriyor ve toparlanamam dediğin halde kimi zaman unutuyosun bile...insallah ilk ve son negatf yazan ben olmuş olurum topiğimize...sizi sevindiremedim ama meleğim beni erkenden terketti nasip değilmiş yavrumu cennete yolladım...hepinizi öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?