Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Lekelenme ben de de oldu iğne ile yeniden geçti şükür, bence bu kalp atışı olayı değişiyor herkeste ama doktorun ultrason makinesinin ne kadar gelişmiş olması ile de alakalı bir durum bence bu,ben kuzumun kalp atışını ve kesesini 5/6 günlükken gördüm ve duydum ama kese olduğu halde kalp atışını bir kaç hafta sonra duyan da var

günaydın herkese

benimde 4 gebelik kaybımdan sonra doktor tüp bebek dedi İZMİR de oturuyorum birde dış gebelik geçirmiştim geçen sene
dokuz eylül de YAKUP ERATANIN ismini duymuştum kan pıhtılaşması ve anti antikor değeri (bağışıklık sistemi) pozitif YAKUP ERATA da tüp bebek yaptıran varmı birde SAİT YÜCEBİLGİN ni çok önermişlerdi geçen hafta gittim birde YAKUP ERTANIN ismini de çok duydum bu haftada ondan randevu alıcam

YAKUP ERATA VEYA SAİT YÜCEBİLGİNDE TÜP BEBEK yaptıran arkadaşlar varmı

cevap verirseniz çok sevinirim

aman canım sen buara pek kalkma yerinden, neyseki annendeymişsin. iğneye başlayınca lekelenmelerin biter diye tahmin ediyorum. dikkat kendine ve bebişe:)

herkese merhaba
7+1 olduk bizde perşembe gideceğiz kalp atışları için
bulantı falan yok çok şükür güzel gidiyor şimdilik
herkes kendine çok iyi baksın :))

Son düzenleme:

Kızlar yoksunuz hiç,bizim bebişler yakın birbirine , nasıl gidiyor gebelik, arada bir ses verin...ben 10.haftamdayım hayırlısı ile...

Merhabalar herkese öööncelikle.girip okuyorum ben herşeyi,o yüzden de pek girmek istemiyorum ya negatif sonuç alan arkadaşları gördükçe içim bi tuhaf oluyo.ben de daha önce negatif yaşayan biri olarak anlıyorum ne hissettiklerini..benim 8+3 bugün.kalp atışlarını d a duyduk hayırlısıyla ama doğana kadar tedirginlik devam edecek muhtemelen..Allah a şükür uyku ve bol iştahtan başka bişeyim yok:))herkese hayırlısını versin Allah...

Aynen canım ya, ben de okuyorum ama eskisi gibi yazmıyorum zaten genel olarak forum fazla ilerlemiyor artık ben de yasadım iki kere o acıları banada çok zor geliyo artık negatifleri görmek... Maasallah bebişine büyüyorlar nasılda hızlı hızlı, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize, benim uykular azaldı ama iştahım hep maasallah iki kilo aldım bile ama umurumda değil artık...arada haberdar et kendinden öpüyorum ayser seni

çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim

canım dikkat et kendine ve bebişe .ben yaklaışık 6 haftalıkken keseyi ve kalp atışını duymuştum doktorumun ultrasonu baya güzel gösteriyodu netti onunlada alakalı olabilir bebeğin görüntüsü ayna gibiydi inş. sende kalp atışlarını ve keseyide görürsün öptüm

ara ara girip yazalım en azından evet.bebeklerimizin gelişimlerini,bizim neler yaşadığımızı...kiloyu da sorma ya ben de 2 kilo almıştım tedaviye başaladıktan sonra ama şimdi ne olmuşumdur bilemiycem...benim de umrumda değil ama bel fıtığım var ve umarım sonrasında beni fazla zorlamaz...ben de seni öpüyorum şekerim:)))

merhaba canlarim
evet buara forum pek ilerlemiyor, siz yazmayınca sıkılıyorum ben:)) benim buara biraz bulantılarım başladı, bebişler biz burdayız demeye başladılar:) yürüyünce ağrım oluyor oyüzden hala dinlenmeye çalışıyorum. bir de şu açlık olayı çok fena. yemekten 1 saat sonra karnım başlıyor guruldamaya ama içim de bişey almıyor. kilo konusuna gelince ben bu gidişle fena halde alıcam kilolarıııııııı . öpüyorum hepinizii

Tamam canım benim sonraki kontrolüm iki hafta sonra belki o zamana kadar da cinsiyeti ile ilgili bir ipucu alırsam paylaşırım sizlerle.boşver kilo Milo salla gitsin sağlıkla doğum yapalımda inşallah dukan diyeti sağolsun veririz henencecik kiloları hem de bahara geliyor kısmetse bebişler o zaman yaza kadar oooo fıstık gibi oluruz :) bel fıtığın için dikkat et canım fırsat bulunca hep sırt üstü uzan,otururken de şimdiden hep yastık desteği yap kendine,öpüyorum canım:)) bebişide öptüm :))

hamile kizlar lütfen bizlere cok dua edin

Hamile olduk,unuttuk mu sandın dilemim,hep aklımızdasıınız hem de hepiniz ve hep dua ediyorum her dua edişimde...Rabbim hepimizin kucağını doldursun.dün gece mesela menac ı rüyamda gördüm ,sanki görmüşüm de ama olumlu bir haber veriyor ve üzerimizden kuş uçuyordu ,Menaccım eğer okursan mesajımı inşallah içime doğmuştur ta her şey yolundadır...

Aynen mimoza ya,yazın arada ben başka forumlara kaymak istemiyorum,bir tek burada mutluluğu yakalıyorum,Nisan anneleri forumu var mesela oraya bir girdim selam verdim,Nisan'da doğacak Rabbim izin verirse hayırlısıyla,ama tuhaf hissettim kendimi oraya yazınca:) kendimi buraya ait hissediyorum birde oradakilerin çoğu normal yolla gebe ya kendimi zuzaylı hissettim bi an :)))) ama öte yandan da normal hissiyatı geldi bana :) öyle rahatlar ki :) allahım herkese öylesini yaşatsın inşallah,mimoza sen kilo konusunda ne yapcan :)) ikiz minnaklar seni habire acıktıracak arkadasım aman boşver sağlıkla gelsinlerde kuzuların birlikte veririz kiloları:) ben de öyleyim tek ama maşallah canavar gibi :) yiyom 1 saat sonra guruldamaya başlıyorum şaka gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…