merhaba canlarim
evet buara forum pek ilerlemiyor, siz yazmayınca sıkılıyorum ben:)) benim buara biraz bulantılarım başladı, bebişler biz burdayız demeye başladılar:) yürüyünce ağrım oluyor oyüzden hala dinlenmeye çalışıyorum. bir de şu açlık olayı çok fena. yemekten 1 saat sonra karnım başlıyor guruldamaya ama içim de bişey almıyor. kilo konusuna gelince ben bu gidişle fena halde alıcam kilolarıııııııı . öpüyorum hepinizii
Hamile olduk,unuttuk mu sandın dilemim,hep aklımızdasıınız hem de hepiniz ve hep dua ediyorum her dua edişimde...Rabbim hepimizin kucağını doldursun.dün gece mesela menac ı rüyamda gördüm ,sanki görmüşüm de ama olumlu bir haber veriyor ve üzerimizden kuş uçuyordu ,Menaccım eğer okursan mesajımı inşallah içime doğmuştur ta her şey yolundadır...
:))) beklemedeyim canım, ev-okul mekiği çekiyorumne güzel bir rüyaymış, hayra yoralım hayır olsun, Allahım nazarlardan sakınsın, sizi ve bebeklerinizi korusun 2.reglimi bekliyorum olur olmaz başlayacağım, işe başladığımdan mıdır nedir rahat ve umursamazım ya amannnnnnnnnn sen deee havalarındayım şuan :) her gün girip yazdıklarınızı okuyorum, ama yazmaya mecalim kalmıyor, beni andın ve mutlu ettin sen de mutlu ol e miii!
Hamile olduk,unuttuk mu sandın dilemim,hep aklımızdasıınız hem de hepiniz ve hep dua ediyorum her dua edişimde...Rabbim hepimizin kucağını doldursun.dün gece mesela menac ı rüyamda gördüm ,sanki görmüşüm de ama olumlu bir haber veriyor ve üzerimizden kuş uçuyordu ,Menaccım eğer okursan mesajımı inşallah içime doğmuştur ta her şey yolundadır...
Selamlar kızlar nasılsınız hamislerimiz iyiler çok şükür pek kimse uğramaz oldu topige benimde dün adetimin 3. Günüydü dondurulmuşlarla yeni tedaviye başladık estrofem ve climara forte kol bandı verdi doktor haftaya çarşamba kontrole gideceğim hiç kol bandı kullanan var mı aranızda
:))Allah razi olsun.Allah yavrunu bagislasin.
rabbim güzel kalbine üzüntü vermesin.
merhabalar bende ankalife da basladım ilk denemem su anda tahlil günümü bekliyorum. 1 Ekimde öğrenecez sonucu
hayırlı olsun canım benimde yarın tekrar kontrolüm var ben pozitifi gördüm sende görürsün inşallah Allah kucağımIZA almayı nasiP ETSN İNŞALLAH
Canım seninde gelmene çok sevindim,arada sen de haber ver nasıl gidiyor hamilelik? Maşallah sende 9.haftadasın sanırım,inşallah her şey yolundadır,doktor kontrollerinden haber et,öpüyorum seni
Lucrin kullanıyorum 36 yaşındayım bu üçüncü denemem 2. Dememden bir kızım var ona kardeş istiyorum biraz geç bi yaştayım ... Bugünlerde regl bekliyorum...
merhaba canım nasılsın bugun 3.testımı yaptırdım ama 108 cıktı cok yavas ılerlıyor dedı doktor hamıle olma olasılıgı olabılır dedı cok korkuyporum ne yapıyım bılemıyorum
1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı
cevap verdiğin için teşekür ederim pozitif dediğim anti antikor değeri yani bağışıklık sistemiyle alakalı canım vücutta yabancı cisimlerle savaş halinde oluyormuş hamile kaldığımda bağışıklık sistemini baskılıcaklarmış progestan desteği ile öyleymiş benim durumum çok kritik anlıyacagın perşembe günü YAKUP ERATADAN randevu aldım hayırlısı bakalım
inş canım hayırlısı olur
Selamlar kızlar nasılsınız hamislerimiz iyiler çok şükür pek kimse uğramaz oldu topige benimde dün adetimin 3. Günüydü dondurulmuşlarla yeni tedaviye başladık estrofem ve climara forte kol bandı verdi doktor haftaya çarşamba kontrole gideceğim hiç kol bandı kullanan var mı aranızda
merhaba canım nasılsın bugun 3.testımı yaptırdım ama 108 cıktı cok yavas ılerlıyor dedı doktor hamıle olma olasılıgı olabılır dedı cok korkuyporum ne yapıyım bılemıyorum
1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?