Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Aynen mimoza ya,yazın arada ben başka forumlara kaymak istemiyorum,bir tek burada mutluluğu yakalıyorum,Nisan anneleri forumu var mesela oraya bir girdim selam verdim,Nisan'da doğacak Rabbim izin verirse hayırlısıyla,ama tuhaf hissettim kendimi oraya yazınca:) kendimi buraya ait hissediyorum birde oradakilerin çoğu normal yolla gebe ya kendimi zuzaylı hissettim bi an :)))) ama öte yandan da normal hissiyatı geldi bana :) öyle rahatlar ki :) allahım herkese öylesini yaşatsın inşallah,mimoza sen kilo konusunda ne yapcan :)) ikiz minnaklar seni habire acıktıracak arkadasım aman boşver sağlıkla gelsinlerde kuzuların birlikte veririz kiloları:) ben de öyleyim tek ama maşallah canavar gibi :) yiyom 1 saat sonra guruldamaya başlıyorum şaka gibi ya

:))) beklemedeyim canım, ev-okul mekiği çekiyorum ne güzel bir rüyaymış, hayra yoralım hayır olsun, Allahım nazarlardan sakınsın, sizi ve bebeklerinizi korusun 2.reglimi bekliyorum olur olmaz başlayacağım, işe başladığımdan mıdır nedir rahat ve umursamazım ya amannnnnnnnnn sen deee havalarındayım şuan :) her gün girip yazdıklarınızı okuyorum, ama yazmaya mecalim kalmıyor, beni andın ve mutlu ettin sen de mutlu ol e miii!

Tabiki aklımdasın biz bu yola birlikte çıktık,her zaman aklımda ve dualarımdasın...şu an bu modda olman çok iyi buna ihtiyacın var demekki,cok sağol ayrıca güzel sözlerin için, pürüzsüz,sorunsuz hemencecik geçecek zaman inşallah ve bebişlerini alacaksın içine en kısa zamanda canım,kendine iyi bak,görüşürüz

Selamlar kızlar nasılsınız hamislerimiz iyiler çok şükür pek kimse uğramaz oldu topige benimde dün adetimin 3. Günüydü dondurulmuşlarla yeni tedaviye başladık estrofem ve climara forte kol bandı verdi doktor haftaya çarşamba kontrole gideceğim hiç kol bandı kullanan var mı aranızda

:))Allah razi olsun.Allah yavrunu bagislasin.
rabbim güzel kalbine üzüntü vermesin.

Evet ya canlandıralım kızlar topiğimizi, maasallah hemen çabucak gecsın günlerde al kuzucuklarını içine,bütün ilaçların şifa olsun işe yarasınlar, kol bandını yeni duydum benim dondurulmuş tedavisi sırasında lucrin iğne yaptım her gün kendime,günde de 4 estrofem

hayırlı olsun canım benimde yarın tekrar kontrolüm var ben pozitifi gördüm sende görürsün inşallah Allah kucağımIZA almayı nasiP ETSN İNŞALLAH

Canım seninde gelmene çok sevindim,arada sen de haber ver nasıl gidiyor hamilelik? Maşallah sende 9.haftadasın sanırım,inşallah her şey yolundadır,doktor kontrollerinden haber et,öpüyorum seni

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız..walla bende zıyartcı olarak gıryrm cıkyrm sıteye.. durgunluk var bu aralar dondurulmuslarla topıgımız gene senlencek inş=)hamıle arkdsrımızın guzel habrılerındede keyfımız yerıne gelıcek bende persembe genetık test yptrcm 3 hafta sonra sonuc cıkıyomus buda demmkı kasımda tam gaz dewam lıymrdın canm sen bılırsın kımyasal gcrmıstın benım kanamam bıtelı 3 gn oldu dun esımle beraber olduk:78: ama lekelenme geldı az bısey parca kalmamıstr demı ıcımde ole olsa sancıdan durmzdım herhalde?senın nasıl gıdyr hamılelık ozledım sızı yaaa pocapoca edırne mımoza ve ısmını htrymdıgm dıger arkdslrım hepınızı kocaman optum

Canım seninde gelmene çok sevindim,arada sen de haber ver nasıl gidiyor hamilelik? Maşallah sende 9.haftadasın sanırım,inşallah her şey yolundadır,doktor kontrollerinden haber et,öpüyorum seni

gebelik takvimi yanlış daha 7 haftadayım böyle görünce hoşuma gidiyor günler çabuk geçiyor gibi geliyor.. ben çalışıyorum okulda öğlenci olduğum için akşamları yorgun oluyorum okuyorum ama bir şeyle yazamıyorum negatiflere çok üzülüyorum Allah herkese nasip etsin.....koku takıntım var bugün itibari ile tavuktan nefret ediyorum çayın tadı bile garip geliyo oysaki çok severim kızımda hiç bulantım yoktu ama bu sefer bulantım olacak gibi... benden haberler böyle

Lucrin kullanıyorum 36 yaşındayım bu üçüncü denemem 2. Dememden bir kızım var ona kardeş istiyorum biraz geç bi yaştayım ... Bugünlerde regl bekliyorum...

merhaba canım nasılsın bugun 3.testımı yaptırdım ama 108 cıktı cok yavas ılerlıyor dedı doktor hamıle olma olasılıgı olabılır dedı cok korkuyporum ne yapıyım bılemıyorum
1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı

Allah büyük canım inşallah hızlanır daha yine iyi bir sonuç pozitif ol bence her şey güzel olacak bence dualarım seninle...

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]ekimde dondurulmuş transferi olucak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

nurcan 1980 cnm degerlerin inşallah artacaktır.cnm birde bilğilerini güncellermisin listeye ekliyim seni.ben pek fazla giremediğim için atlamışım sanrım cnm seni listeye eklemeyi.

günaydın kızlar nasılsınız?
bugün annemlerden eve geldim ama yine dönücem bgün akşam saat 5 te dr kntrolümüz var inşallah kalp atışını duyarız ve herşey yolundadır.dua edin kızlar duyalım pıtpıtları.
allah isteyen herkese sag saglim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

canım bende kullandım halada kullanıyorum ama göbek ve bacağa yapıştırıyorum ben

Herkese Merhabalar,

Birkaç haftadır giremedim, izindeydim, oradayken girerim diye düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmadı. Aradaki sayfaları okudum, sevindim, üzüldüm, Allah hepimize güzel sabırlar versin.

Ben bugün-yarın (ne zaman randevu alabilirsem) inşallah kalp atışlarını duymaya gideceğim, yine çok heyecanlıyım, inşallah o güzel sesleri duyarız :)

Hepinizi çok öpüyorum kızlar, özlemişim :)

Bu şekilde olup hamileliği sorunsuz devam eden çok kişi var, sen doktorun verdiği ilaçları al ve Allah'a dua et, inşallah problem olmaz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…