Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Canım, bazı yanıtlar gelmiş ama hala cevaplarını arıyorsan yazmak istedim: * Benim transfer bayrama denk gelmişti. Hastane açısından bir şey değişmiyor, benim doktor izinli değildi ve diğer personelin de mutlaka nöbetçisi oluyor. Biz eşimle hala kimseye söylemedik, o zaman da kimse bilmiyordu, biz açıkçası geziye gittik demek zorunda kalmıştık; aksi takdirde ziyaret edenler olabilirdi :) İnsanın o psikolojiyle yüzüne yansıyor tabii ama eminim bir şekilde atlatırsınız...

Ben de size bir şey soracağım. Bizim ailelerimiz hala bilmiyor, bazen üzülüyorum, keşke rahatça paylaşabilsem diye, anne desteği bir başka çünkü... öbür taraftan olur da Allah korusun bir problem olursa en azından onları üzmemiş oluruz. Acaba kaçıncı hafta söylemek lazım :) Yanıtlarınızı bekliyorum :)

Evet canım aynen dondurulmuşlarla gelecek ve topiğimizi neşe getireceksiniz, hadi hayırlısı test için geri sayım başladı.canım benim o içimde kalan parça plasentanındı ama bebiş 5 .ayındaydı ve kürtaj sonrası salak doktorun kurbanı idim ,kimyasalda öyle parça kalacağını sanmıyorum,normal yolla atıyosun zaten hep ağrı olurdu dediğin gibi ama net bir şey diyemem ki eğer reglin biteli epey olduysa ve leklenme devam ederse doktoruna sor ama bence endişe edecek bir şey yok,hamilelik şöyle böle gidiyo :) göbişim çıktı hafiften benim hep erkenden çıkıo sanırım:) Cumartesi günü direksiyon sınavım var bide onun heyecanı içindeyim bu hafta her gün sürüş dersim var :) kocaman öptüm sei,arada yaz ya

Olsun en güzeli ben sürekli doğursamda bu günler bitse diye günleri kovalıyorum , ne yazık ki öyle rahat ,planlarlar yapan ,heyecan yapan gebelerden olamıyorum ama cok isterdim öyle olmayı,dün eşime bağırdım walla azıcık heyecanlanmak istiyorum bir daha ki kontrolde cinsiyeti söylerse doktor ufak bir hediye Alıcam bebeğime dedim,adam şoka girdi ben bağırınca,eee hep sabır sabır yat yat olmuyo arada bağarıyorum iyi gelio :) koku takıntısıda başa bela arkadasım inşallah hemencecik geçer,kızın kaç yaşında bu arada canım? Allah ikisinide bağışlasın sağlıkla...

Kızlar pıt pıt kalp atışları haberlerini gidinde getirin hemen sevincimiz olsun burda:) dualarla yolluyorum sizi,benimde ultrason gününe 12 gün kAldı :) attAbebek bizde özlüyoruz seni,uğra arada ama:)

Canım bu yaşam sizin , ve benim düşüncem eğer kendinizi hazır hissediyorsanız söyleyin ki gerçekten kim zor yada güzel zamanlarınızda gerçekten yanınızda görmüş olursunuz, eşim Mardinli düşün yani o ameliyat oldu varikosel anasına söyledi benden de dolayı olmuyo diye,kadın suratını astı oturdu, gerçek erkeklik yada kadınlık bunlarla ölçülseydi,pehhh ben eşimin bu davranışından sonra onunla çok gurur duydum eğer doğulu aile yapısı ile ilgili bilgilerin varsa anlamışsındır :) velhasıl bebişin bir ayı yok, bana çok insan,falcı,eş dost ''kızım bak söyleme hamile olunca ilk bebeğinde nazardan gitti ' bilmem ne diyenler oldu, ama bu işler nazarla olaydı ben şu an toprağın altındaydım :) öte yandan klasik bir yöntem var bebiş üç aylık olunca söylüyorlar ya hem riskte geçmiş oluyo diye ,benden fikirler bu kadar, için rahat olsun canım önemli olan sen,eşin ve bebeğiniz ....

Bu arada paylaşmama nedenini bilmeden yazdım durdum sanada eğer tüp bebek diye ise normal deyin gitsin, kime ne ki nasıl olduğu,olmuş ya kurban olduğum :))

Bu arada paylaşmama nedenini bilmeden yazdım durdum sanada eğer tüp bebek diye ise normal deyin gitsin, kime ne ki nasıl olduğu,olmuş ya kurban olduğum :))

Güzel Lily'cim, çok sağol yanıtın için. Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Bana kalsa her şeyi söyleyebilirdim, hem eşim varikosel ameliyatı oldu hem benim yaştan dolayı yumurtalarım azalmıştı, yani tüp bebek olması çok normaldi. Allah bizlere dinen de geçerli böyle bir imkan veriyorsa bundaki ayıbı ben anlamıyorum. Ama onu da saklıyoruz. Bazen de hak veriyorum çünkü bu sefer gereksiz insanlar saçma sapan yorumlar yapıp bizi sinir edecekler... Sanırım en güzeli -Allah hepimizi korusun- düşük ihtimalinin azaldığı 3. ayda falan söylemek galiba. Annem böyle bir sevinçten sonra o tür bir olayı zor kaldırır...Off amma zor her şey bazen... Sabır, sabır... İyi ki siz varsınız...

Anlıyorum canım,etrafınızdakileri en iyi sen ve eşin biliyorsunuz,kimse canınızı sıkmasın diye ne zaman ve ne söylemeniz gerektiğini en iyi siz bilirsiniz ,öptüm seni kader arkadasım...

Iğneden iyidir o zaman bende sabah aç karna üç tane estrofem içiyorum hayırlısı Allahtan canım benim inşallah bu kez yüzümüz güler hamiş oluruzda sizden tiyo aliriz artık

arkadaşlar merhaba.transferi olan arkadaşlar için bol şanslar diliyorum.rabbim bu uğurda emek veren hepimizin yardımcısı olsun.benimde 6. denemem olcak.elinde puregon 300 lük iğnesi kalmış olan varmı...

Iğneden iyidir o zaman bende sabah aç karna üç tane estrofem içiyorum hayırlısı Allahtan canım benim inşallah bu kez yüzümüz güler hamiş oluruzda sizden tiyo aliriz artık

İnşallah şifa olur hepsi,inşallah yüzün bu kez gülsün canım benim,eğer ufacık bir yardımım dokunursa her zaman seve seve yanınızdayım,görüşürüz canım...

Eveeeeet 6+4 günlük, 7 milimetrelik bebeğimizin güm gümlerini de duymak, hatta kasılıp gevşeyen kalbini ekranda görmek kısmet oldu :))) Allah isteyen bütün kader arkadaşlarımıza nasip etsin, dualarımızı geri çevirmesin.

İğnelerime de devam ediyorum, bir hafta sonra bir tane, 10 gün sonra bir tane daha yaptıracağım. Ayrıca her sabah Crinone jele de devam...

Hepinizi çok öpüyorum...

Canımmmmm harika bir haber wallahi çok sevindim,Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları :) bizde seni çok öptük bir de bebişide :)

kızım 9 yaşında... bende pimpirikliyim baya arada aksiyon yaratıyoruum bende evde eşime bugün benim bezelyeyi yine gördüm neyseki kese kenarlarındaki problem düzelmiş ilaç felaket vajinal kaşıntı yaptı...doktorum kaşıntıyı durduran ilaç verdi inşallah iyi gelir...benden haberler böyle .. seninkinin cinsiyetini merakla bekliyorum... öptüm:)

Maasallah kızışa büyürmüşsün,darısı bezelyeninde başına:) çok sevindim canım kese kenarlarına,Rabbim bir daha hiç tedirgin olacağın hiç bir şey yaşatmasın inşallah,umarım kaşıntında hemencecik geçer,yeterki sonucu güzel olsun da her seye değer...ben de öptüm canım,görüşürüz

slm kizlar bende 2. denememe ayin 2 sinde uzun protokolle basliyorum lutfen dualarinizda banada yer verin rabbim yardimcimiz olsun bizimde yuzumuzu guldurur ins hamile arakadaslarada rabbim gule gule kucaklarina almalarini nasip etsin

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]ekimde dondurulmuş transferi olucak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…