kızlar selam...size birşey danışmak istiyorum.eşimden genetik test istediler sperm sayısı çok düşük çıktığı için. şimdi size iki sorum var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
* sperm sayısı az olduğu için eşine kromozom analizi yapılan var mı? sperm sayısı neydi ve sonucu noldu?
* tedavisi ramazan bayramına denk gelen olmuş muydu? bayrama denk gelince ne oluyor?
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız..walla bende zıyartcı olarak gıryrm cıkyrm sıteye.. durgunluk var bu aralar dondurulmuslarla topıgımız gene senlencek inş=)hamıle arkdsrımızın guzel habrılerındede keyfımız yerıne gelıcek bende persembe genetık test yptrcm 3 hafta sonra sonuc cıkıyomus buda demmkı kasımda tam gaz dewam lıymrdın canm sen bılırsın kımyasal gcrmıstın benım kanamam bıtelı 3 gn oldu dun esımle beraber olduk:78: ama lekelenme geldı az bısey parca kalmamıstr demı ıcımde ole olsa sancıdan durmzdım herhalde?senın nasıl gıdyr hamılelık ozledım sızı yaaa pocapoca edırne mımoza ve ısmını htrymdıgm dıger arkdslrım hepınızı kocaman optum
gebelik takvimi yanlış daha 7 haftadayım böyle görünce hoşuma gidiyor günler çabuk geçiyor gibi geliyor.. ben çalışıyorum okulda öğlenci olduğum için akşamları yorgun oluyorum okuyorum ama bir şeyle yazamıyorum negatiflere çok üzülüyorum Allah herkese nasip etsin.....koku takıntım var bugün itibari ile tavuktan nefret ediyorum çayın tadı bile garip geliyo oysaki çok severim kızımda hiç bulantım yoktu ama bu sefer bulantım olacak gibi... benden haberler böyle
Ben de size bir şey soracağım. Bizim ailelerimiz hala bilmiyor, bazen üzülüyorum, keşke rahatça paylaşabilsem diye, anne desteği bir başka çünkü... öbür taraftan olur da Allah korusun bir problem olursa en azından onları üzmemiş oluruz. Acaba kaçıncı hafta söylemek lazım :) Yanıtlarınızı bekliyorum :)
Canım bu yaşam sizin , ve benim düşüncem eğer kendinizi hazır hissediyorsanız söyleyin ki gerçekten kim zor yada güzel zamanlarınızda gerçekten yanınızda görmüş olursunuz, eşim Mardinli düşün yani o ameliyat oldu varikosel anasına söyledi benden de dolayı olmuyo diye,kadın suratını astı oturdu, gerçek erkeklik yada kadınlık bunlarla ölçülseydi,pehhh ben eşimin bu davranışından sonra onunla çok gurur duydum eğer doğulu aile yapısı ile ilgili bilgilerin varsa anlamışsındır :) velhasıl bebişin bir ayı yok, bana çok insan,falcı,eş dost ''kızım bak söyleme hamile olunca ilk bebeğinde nazardan gitti ' bilmem ne diyenler oldu, ama bu işler nazarla olaydı ben şu an toprağın altındaydım :) öte yandan klasik bir yöntem var bebiş üç aylık olunca söylüyorlar ya hem riskte geçmiş oluyo diye ,benden fikirler bu kadar, için rahat olsun canım önemli olan sen,eşin ve bebeğiniz ....
Bu arada paylaşmama nedenini bilmeden yazdım durdum sanada eğer tüp bebek diye ise normal deyin gitsin, kime ne ki nasıl olduğu,olmuş ya kurban olduğum :))
Güzel Lily'cim, çok sağol yanıtın için. Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Bana kalsa her şeyi söyleyebilirdim, hem eşim varikosel ameliyatı oldu hem benim yaştan dolayı yumurtalarım azalmıştı, yani tüp bebek olması çok normaldi. Allah bizlere dinen de geçerli böyle bir imkan veriyorsa bundaki ayıbı ben anlamıyorum. Ama onu da saklıyoruz. Bazen de hak veriyorum çünkü bu sefer gereksiz insanlar saçma sapan yorumlar yapıp bizi sinir edecekler... Sanırım en güzeli -Allah hepimizi korusun- düşük ihtimalinin azaldığı 3. ayda falan söylemek galiba. Annem böyle bir sevinçten sonra o tür bir olayı zor kaldırır...Off amma zor her şey bazen... Sabır, sabır... İyi ki siz varsınız...
Anlıyorum canım,etrafınızdakileri en iyi sen ve eşin biliyorsunuz,kimse canınızı sıkmasın diye ne zaman ve ne söylemeniz gerektiğini en iyi siz bilirsiniz ,öptüm seni kader arkadasım...
nurcan yaş 30 2. denemem alman hastanesinurcan 1980 cnm degerlerin inşallah artacaktır.cnm birde bilğilerini güncellermisin listeye ekliyim seni.ben pek fazla giremediğim için atlamışım sanrım cnm seni listeye eklemeyi.
Evet ya canlandıralım kızlar topiğimizi, maasallah hemen çabucak gecsın günlerde al kuzucuklarını içine,bütün ilaçların şifa olsun işe yarasınlar, kol bandını yeni duydum benim dondurulmuş tedavisi sırasında lucrin iğne yaptım her gün kendime,günde de 4 estrofem
Iğneden iyidir o zamanbende sabah aç karna üç tane estrofem içiyorum hayırlısı Allahtan canım benim inşallah bu kez yüzümüz güler hamiş oluruzda sizden tiyo aliriz artık
Eveeeeet 6+4 günlük, 7 milimetrelik bebeğimizin güm gümlerini de duymak, hatta kasılıp gevşeyen kalbini ekranda görmek kısmet oldu :))) Allah isteyen bütün kader arkadaşlarımıza nasip etsin, dualarımızı geri çevirmesin.
İğnelerime de devam ediyorum, bir hafta sonra bir tane, 10 gün sonra bir tane daha yaptıracağım. Ayrıca her sabah Crinone jele de devam...
Hepinizi çok öpüyorum...
Olsun en güzeli ben sürekli doğursamda bu günler bitse diye günleri kovalıyorum , ne yazık ki öyle rahat ,planlarlar yapan ,heyecan yapan gebelerden olamıyorum ama cok isterdim öyle olmayı,dün eşime bağırdım walla azıcık heyecanlanmak istiyorum bir daha ki kontrolde cinsiyeti söylerse doktor ufak bir hediye Alıcam bebeğime dedim,adam şoka girdi ben bağırınca,eee hep sabır sabır yat yat olmuyo arada bağarıyorum iyi gelio :) koku takıntısıda başa bela arkadasım inşallah hemencecik geçer,kızın kaç yaşında bu arada canım? Allah ikisinide bağışlasın sağlıkla...
kızım 9 yaşında... bende pimpirikliyim baya arada aksiyon yaratıyoruum bende evde eşime bugün benim bezelyeyi yine gördüm neyseki kese kenarlarındaki problem düzelmiş ilaç felaket vajinal kaşıntı yaptı...doktorum kaşıntıyı durduran ilaç verdi inşallah iyi gelir...benden haberler böyle .. seninkinin cinsiyetini merakla bekliyorum... öptüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?