Ben de size bir şey soracağım. Bizim ailelerimiz hala bilmiyor, bazen üzülüyorum, keşke rahatça paylaşabilsem diye, anne desteği bir başka çünkü... öbür taraftan olur da Allah korusun bir problem olursa en azından onları üzmemiş oluruz. Acaba kaçıncı hafta söylemek lazım :) Yanıtlarınızı bekliyorum :)
günaydınlar herkese umarım iyisinizdir benim hastalığım henüz geçmedi ama baya azaldı daha iyiiyim şimdi 1 ekimde pazartesi kontrol
m var ço kheyecanlıyım umarım güzel haberlerle dönerim bende .ece ve attabebek tebrik ediyorumhepinizi tedavisi yeni başlayan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum görüşürüz öptüm int. hala olmadığı için evde giremiyorum
Aynen mimoza ya,yazın arada ben başka forumlara kaymak istemiyorum,bir tek burada mutluluğu yakalıyorum,Nisan anneleri forumu var mesela oraya bir girdim selam verdim,Nisan'da doğacak Rabbim izin verirse hayırlısıyla,ama tuhaf hissettim kendimi oraya yazınca:) kendimi buraya ait hissediyorum birde oradakilerin çoğu normal yolla gebe ya kendimi zuzaylı hissettim bi an :)))) ama öte yandan da normal hissiyatı geldi bana :) öyle rahatlar ki :) allahım herkese öylesini yaşatsın inşallah,mimoza sen kilo konusunda ne yapcan :)) ikiz minnaklar seni habire acıktıracak arkadasım aman boşver sağlıkla gelsinlerde kuzuların birlikte veririz kiloları:) ben de öyleyim tek ama maşallah canavar gibi :) yiyom 1 saat sonra guruldamaya başlıyorum şaka gibi ya
canım kaç zamandır yazamadım gelen giden oldu buara çok. ben de senin gibi başka topiklere göz gezdirdim ama hiçbiri içime sinmedi. hatta bazılarında insanlar birbirlerine sataşmışlar, kızmışlar bu ne biçim topik ya dedim içimden. bizim topiğimiz mis valla mis:))
kilo ve yemek olayına gelince; buara sürekli acıkmama rağmen içimden hiç yemek gelmiyor, sanki tüm yemeklerden tiksindim. öğüre öğüre yiyorum. halbuki inanılmaz yemek yemeyi seven biriyimdir. sende bulantı problemi yok sanırım oyuzden kıymetini bil canım:) kiloları birlikte vericez artık boşverrrr:)
Aynen canım ya birde topiklerde çok konu dışına çıkılıyor,bizde hiç olmazsa sevinçler paylaşılıyor ya da hayal kırıklıklarında destek oluyoruz ve ölçülü çok şükür, saçma sapan konu dışında sohbet eden çoook , benim canım topikim:)) canım ilk zamanlar 8.haftaya kadar benim de sürekli midem bulandı durdu ama çıkaracak gibi olmadım ve iştahım da öyle çok kapanmadı ama ben daha öncekindede böyleydim artık iyi mi kötü mü görücez bakalım... Eveeeet kiloları baharda vericez, Pazartesi sanada büyük gün hadi inşallah tam tam ları duyda gel güzel ikiz anasııııı:) öpüyorum çok bide ikizler varya sende mide bulantısı olması doğal ama hepsi geçecek:))
günaydın kızlar
dün allaha şükür kalp atışını duyduk 6+2 günklük 7mm dedi dr.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
attabebek cnm sende duymuşsun kalp atışını aynı gidiyoruz senle 2 gün var aramızda inşallah sag saglim kucagımıza alırız.
günaydın kızlar
dün allaha şükür kalp atışını duyduk 6+2 günklük 7mm dedi dr.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
attabebek cnm sende duymuşsun kalp atışını aynı gidiyoruz senle 2 gün var aramızda inşallah sag saglim kucagımıza alırız.
hayırlı olsun canım kalp atışların:))9 ay hiç susmasın inşallah...
ya bi de beni bugün bir korku sardı ya kızlar.benim sürekli karnımın acıkmsından başka bir hamilelik belirtim yoktu ve bugün acaba hala yaşıyor mu diye düşünmeye başladım.acaba bişey olsa hisseder miyiz?aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyo ya,takıldım bikere(9uncu haftamın içindeyim ve ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum.aslında çok rahatım bulantım falan yok işte yani ama ben bundan bile endişeleniyorum.böyle hisseden var mı ya??
canım bende senin gibiyi bulantı falan yok sadece acıktığım zaman anında yemem lazım aYNI KORKULAR BENDEDE VAR İNŞ. SORUN YOKTUR RABBİM MELEKLERİMİZİ KORUSUN
merhaba arkadaşlar
bugün dr kontrolümüz vardı bebeğimizin kalp atışlarını gördük çok şükür
herşey yolundaymış
çok giremiyorum umarım herkes iyidir. okul-yatak-yemek üçgenindeyim
hayırlı olsun canım kalp atışların:))9 ay hiç susmasın inşallah...
ya bi de beni bugün bir korku sardı ya kızlar.benim sürekli karnımın acıkmsından başka bir hamilelik belirtim yoktu ve bugün acaba hala yaşıyor mu diye düşünmeye başladım.acaba bişey olsa hisseder miyiz?aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyo ya,takıldım bikere(9uncu haftamın içindeyim ve ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum.aslında çok rahatım bulantım falan yok işte yani ama ben bundan bile endişeleniyorum.böyle hisseden var mı ya??
merhaba arkadaşlar
bugün dr kontrolümüz vardı bebeğimizin kalp atışlarını gördük çok şükür
herşey yolundaymış
çok giremiyorum umarım herkes iyidir. okul-yatak-yemek üçgenindeyim
Kızlar,yaşasın yalnız değilim,mide bulantısı hafiften oluyodur ben de de ama daha şimdiye kadar affedersiniz çıkarmadım ama ilk gebeliğimin 3 ayındada hiç bir mide bulantım olmadı yani çıkarma hissi ve bebişim sağlıklıydı, şimdiye kadar ben de hamilelik namına pek bir şey yaşamadım ama belirtide hiç aramadım belki hatırlarsınız transfer zamanlarında herkes memelerinden bahsederken ben de üzülüyordum tık yok dye ama 10.haftama girince karnım çıkmaya başladı ve memişlerim şu an kojamanlaşıyor:)) bir de karnım 3.ayında değilde sanki 4.ayında gibi,cidden ben de iç karın yok heralde:) takmayın her gün büyüyor içerde bebisler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?