ayser ve edirne hiç endişelenmeyin,birçok arkadaşım hamileliğini bu şekilde geçirdi karınları büyüyene kadar acaba hala hamilemiyim diye düşündüler.hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar:) ayrıca bu belirtiler olmadığı için şanslısınız
hayırlı olsun canım kalp atışların:))9 ay hiç susmasın inşallah...
ya bi de beni bugün bir korku sardı ya kızlar.benim sürekli karnımın acıkmsından başka bir hamilelik belirtim yoktu ve bugün acaba hala yaşıyor mu diye düşünmeye başladım.acaba bişey olsa hisseder miyiz?aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyo ya,takıldım bikere(9uncu haftamın içindeyim ve ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum.aslında çok rahatım bulantım falan yok işte yani ama ben bundan bile endişeleniyorum.böyle hisseden var mı ya??
insan yine de endişeleniyo işte ya.paranoyak olucaz bebek doğana kadar.hiç böyle olacağımı tahmin etmemiştim.oyalanacak bişeyler bulmam lazım.senin ikizlerin de biri kız biri erkek olur inşallah...
Ben 7. haftanın içindeyim, geçen haftaya kadar ben de çok endişelenmiştim, karın ağrısı dışında bir şey yoktu, ama her şey yolundaymış. Arkadaşların da dediği gibi belki de hamilelik rahat geçeceği için bir talih de olabilir.
Gelin görün ki 4-5 gündür özellikle öğleden sonra-akşam üstü gibi bende mide bulantısı başladı. Doktor sabahları olur dedi ama nedense benim öğleden sonra midem bulanıyor. Öğlenleri de bir şey yiyemiyorum doğru dürüst, sanırım mide boş kalınca bulanıyor...
Ben 7. haftanın içindeyim, geçen haftaya kadar ben de çok endişelenmiştim, karın ağrısı dışında bir şey yoktu, ama her şey yolundaymış. Arkadaşların da dediği gibi belki de hamilelik rahat geçeceği için bir talih de olabilir.
Gelin görün ki 4-5 gündür özellikle öğleden sonra-akşam üstü gibi bende mide bulantısı başladı. Doktor sabahları olur dedi ama nedense benim öğleden sonra midem bulanıyor. Öğlenleri de bir şey yiyemiyorum doğru dürüst, sanırım mide boş kalınca bulanıyor...
canım bende aynı durumdayım, sadece benimki biraz erken başladı. dediğin gibi sabahları değil de özellikle akşamüstü çok kötü oluyorum, bir de sanırım sıvı şeyler daha çok midemi bulandırıyor su,süt vs. midenin boş kalmaması lazım.ben şu light kepekli krakerlerden aldım, acıkmaya başladım mı yemek yemeye de daha varsa onlardan atıştırıyorum.
canım aynen bende öyle akşamüstü öyle oluyom midem fena oluyo içim bayılıyo hemen yemek yemem lazım gibi hissediyorum
haklısın tabi bu kadar zor aşamalarda geçince insan ister istemez paranayok oluyor. şu ara pozitif düşünmeyle ilgili bir kitap okumaya başladım bende, şu negatif düşünceleri kafamdan atayım diye. bebişlerimin biri kız biri erkek olsun tabi çok isterim ama Allah ne nasip ettiyse. sen çalışmıyor musun canım?
Kızlar,yaşasın yalnız değilim,mide bulantısı hafiften oluyodur ben de de ama daha şimdiye kadar affedersiniz çıkarmadım ama ilk gebeliğimin 3 ayındada hiç bir mide bulantım olmadı yani çıkarma hissi ve bebişim sağlıklıydı, şimdiye kadar ben de hamilelik namına pek bir şey yaşamadım ama belirtide hiç aramadım belki hatırlarsınız transfer zamanlarında herkes memelerinden bahsederken ben de üzülüyordum tık yok dye ama 10.haftama girince karnım çıkmaya başladı ve memişlerim şu an kojamanlaşıyor:)) bir de karnım 3.ayında değilde sanki 4.ayında gibi,cidden ben de iç karın yok heralde:) takmayın her gün büyüyor içerde bebisler:)
benim göbeğim vardı zaten ama fazlalaştı şimdilerde,ama ben hala onun hamilelik göbeği olduğuna da inanamıyorum yahu:)))amaaaaaan nolcak bu halimiz:))
nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]ekimde dondurulmuş transferi olucak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
nurcan cnm hayırlı olsun cnm tebrik edrim sag saglim kucagına al bebegini hayırlı evlat olsun cnm inşallah
attabebek cnm benimde bulantım dün gece sabaha karşı başladı 2 gün öncede başım çok agrımıştı dün gece sabaha karşı uyandım miğdem acayip bulanıyodu sonra başımda agrımaya başladı saat 10 gibi geçti şükür iyiyim şimdi.hepimizin farklı zamanlarda belirtileri başlıcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?