insallah canım kan testı sonucum 232 kadar cıktı pazartesı bakalım tekrar testim var hayırlısı bakalım
hayirli cumalar....
bebeklerin haberlerini ve sizin hallerinizi okuyorum takipteyim
Allah bagislasin bebislerinizi..saglikli hamilelik gecirin insaallah.
bende yolu yariladim.haftaya bugün test günüm.
dua edin bana hamis hamis.
çalışmıyorum canım.3 aydır( 10 yıldır aralıksız çalıştım,ilaç firmasındaydım,kimyacıyım.işim hem çok stresli hem de ayaktaydım hep.ilk denememde çalışıyodum ve transferin 2.günü işegitmek zorunda kalmıştım.çok kötü geçmişti.3 yıl aradan sonra 2.denememi yapabildim,onda da fırsat buldum ve tazminatımı alarak işten çıktım.şimdi evde deliriyorum,keşke çalışsam da vakit geçse diyorum.
ben de biyoloğum canım ilaç firmalarını iyi bilirim. bu uğurda bazı şeyleri gözden çıkarmak zorundayız ama herşeye değiyor nasılsa:) tazminatını alman da çok iyi olmuş. ben de senin gibiyim hamile olduğumu ve riskim olduğunu öğrenince işimi gözden çıkardım ama evde çok sıkılıyorum.
herkese günaydııın:) umarım herkes iyidir, sizlerden haber almayınca hepinizi tek tek merak ediyorum, özellikle tekrar deneyecek arkadaşlar ne durumdasınız paylaşırsanız seviniriz
cnm benim 11.gün kan testi sonucum 14 tü biliyomusun.allah ol deyince oluyor bol bol dua et.bak degerin ne güzel çıkıyor işte üzme kendini sakın.
ınsallah dahada cıkar canım kan degerlerını yazarmısın 14 den sonrakılerı
ınsallah dahada cıkar canım kan degerlerını yazarmısın 14 den sonrakılerı
sagol cnm benim.
cnm 11. gün 14
13. gün 71.93
15.gün 252.02
17.gün 893.02
19.gün 2888 di cnm 2 gün arayla yaptırmıştım darısı başına inşallah cnm.
Kızlar,kızlar dünden beri heyecandan ölecektim neredeyse tövbe tövbe,bugün direksiyon sınavından geldim,çok şükür bebisimle bu sınavıda atlattık,benim durumumu az çok biliyosunuz,doktorunda izniyle son bir haftadır hiç bir şey bilmediğim halde sürüş derslerine gittim geldim az evvelde sınavdan geldim,ne olur bu yazımı okuyan dua etsin bana,akşam beşte geçip geçmediğim belli olacak,her şey iyiydide sonunda dururken önümde ani kalkış yapan bir başka sürücü adayı yüzünden aracımı stop ettim,inşallah geçerim çünkü dikiş atıldıktan sonra çoook zor bir daha gitmem....zaten böyle bir dönemde ehliyetim çakıştı diye delleniyom ama her şeyde vardır bir hayır...öpüyorum hepinizi:)
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına bizde bu azim olduktan sonra elimizden hiçbirşey kurtulamaz
Evet bizler savaşçı,azimli,yılmayan ,güçlü anne adaylarıyız...sağol canım sınavı geçersem bu acayip mutluluğumu sizle paylaşıcam:)
Kızlar,kızlar dünden beri heyecandan ölecektim neredeyse tövbe tövbe,bugün direksiyon sınavından geldim,çok şükür bebisimle bu sınavıda atlattık,benim durumumu az çok biliyosunuz,doktorunda izniyle son bir haftadır hiç bir şey bilmediğim halde sürüş derslerine gittim geldim az evvelde sınavdan geldim,ne olur bu yazımı okuyan dua etsin bana,akşam beşte geçip geçmediğim belli olacak,her şey iyiydide sonunda dururken önümde ani kalkış yapan bir başka sürücü adayı yüzünden aracımı stop ettim,inşallah geçerim çünkü dikiş atıldıktan sonra çoook zor bir daha gitmem....zaten böyle bir dönemde ehliyetim çakıştı diye delleniyom ama her şeyde vardır bir hayır...öpüyorum hepinizi:)
Bizde sizi takip edip seviniyoruz perşembe kontrolüm var adetinin de 13. Günü olacak dondurulmuş transferime az kaldı heyecan dorukta :18: :18: :18:
fenciyiz yani:)ben bildiğin tembelin teki oldum çıktım.doktorum bana gayet normalsin dedi ve muhakkak yürüyüş yap ve normal hayatını yaşa dedi ama ben hiçbirini yapmıyorum.iyice tembelleştim.nolcak halim valla:)bebek kendini iyiyce hissettirsin bakalım o zaman ne yaşıycam.??
şimdi arada hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum ya o da beni etkiliyo heralde.olumlu düşünüyorum ama bişey hissedememek tuhaf ya:))anlatabilsem içimdekileri tam olarak ah ah:))
Ah kızlar ah,ancak yaşayan anlar sizin gibi benim de Halimi, hele birde demiyorlar mı '!ohhhh ne güzel hep yazıyosun senin yerinde olmak isteyen binlerce insan var' diye işte o zaman onu diyene walla kıymıyorum açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü, dünyanın rn zor işi bebeğime zarar gelecek psikolojisiyle az hareketle genelde yatmak zorunda kalmak hele bir de doktorun en fazla iki saat ayakta kal dediyse, bu günler geçecek geçmesine de yeterki sonu güzel olsun ama düşünüyorum da acaba benim üç yıldır çocuk uğruna dağılan psikolojim nasıl kendine gelecek, lisede öğretmendim ve şimdi korkuyla evde bebeğini doğurmaya çalışan bir ev kadını ve üstelik yalnız.... Bugün bebeğimi ben de hissedemedim, karnımda bir inik sanki, bu 9 ay nasıl geçecek Allah yardımcımız olsun
iyi cesaret etmissin masaallah.
gecmis olsun bakalim:))
arabayi usta sürücüler bile stop ettirebilir.ondan ehliyet kaybetmessin.simdiden hayirli olsun ehliyetin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?