canımm öyle güzel tercüman olmuşsun ki hislerime. birçok arkadaşım bana bugunleriminden keyif almamı söylüyor, ama ben ne kadar olumlu düşünmeye çalışsam da tam olarak bunu başarabilmiş değilim henüz. bu korkular, bu psikoloji.. haftaya annemler gidecek, ilk kez bugun bu 9 ayı nasıl geçireceğimi düşündüm. evde zaten günler hiç geçmiyor, hele bir de hareketlerin kısıtlandıysa. üstüne bir de bişey yiyip içemiyorsan ve vicdan azabından ölüyorsan.bugun en nihayet ağladım, sonra kzuzucuklarımı düşünüp topladım kendimi:) ama biz hepsini atlatıcaz biliyorum ..
Dilemim,tubisch,mimoza sağolun kızlar,direksiyon sınavınıda geçtim şükür 1 saat önce msj çektiler:) geçmişim bu dertten kurtuldum şükür :) çok sağolun,mutluluğumu sizinle paylaşıcam daha da mutlu oluyorum şu 2 buçuk aydır korku dolu günlerin en güzel hediyesi bu ehliyet oldu walla...bebeğim Uğur getirdi inşallah annesine ...
cnm tebrik ederim güle güle kazasız belasız günlere kullan cnm ehliyetini inşallah.bebeginle birlikte aldın ehliyetide ne güzel.
lilimeredin tebrik ederim ehliyetini güzel ve sağlıklı günlerde kullan canım bebişler uğuruyla geldi maşallah.
mimozacım bende hastalıklı ve uykuluyum bide mide porblemleri başladı midem karışıyo sanki napalım onlar sağlıklı olsun da herşeye katlancaz artık yarın kontrolum var saat 1830 da çok heyecanlıyım annemde gelcek biizimle yurt dışındaydı dün döndü orda ucuz diye chiicco dan bebek telsiziyle sterilizatör almış o bizden heyecanlı valla nasıl seviniyo
Sağol canım wallahi bebişim uğuruyla geldi insAllahta hep böyle gider...bu arada üçüncü ayın son iki haftasındayım son iki haftadırda reflümsü birşey başladı ben de midem yanıyor ağzıma geliyor sanki gece yatağa girince özellikle midem bulanıyo ekmek içi biraz yiyince geçiyor:) yarın güzel haberlerle gel canım ben de haftaya gidicem çok heyecanlıyım bakalım ikili test zamanım da yaklaşıyor ...annen ne iyi yapmış varya ben zamanı gelsin şöyle bebişim 7 aylık olursa inşallah o zaman ben de internetten yurt dışından online alışveriş yapıcam çünkü hem çeşit çok oralarda hem uygun fiyatta hem de kaliteliler ,ah ah engelimiz olmayacaktı da ingiltereye gidecektim ne güzel paramı biriktirip kendime hep ordan toplu alışveriş yapardım ,ama olsun bebeğim içinde netten yapıcam madem gidemiyoruz online alışveriş sağolsun:)
Arada ağlamak,abartmamak koşulu ile iyidir aman deyim benim gibi ağlamayasın sakın ikizlerine dikkat et annesi,mrk etme beslenmiyorum diye bu mide bulantıları geçecek bu sefer çok kilo almaya başlayacaksın:) hepsi geçecek, ağlamakta rahatlatır insanı,benim ağlamalarım yeni yeni kesildi bildiğin hormon ağlamasıymış sanki estrofeme bıraktım normale döndüm sanki,ben bide kanıra kanıra ağlıyordum ,aman deyim:) bu korkulu güneler geçecek elbet arkadasım ,yerini huzurlu,sakin,mis kokulu bebisli günler gelecek,yeterki sabır,metanet....güç...
Sağol canım wallahi bebişim uğuruyla geldi insAllahta hep böyle gider...bu arada üçüncü ayın son iki haftasındayım son iki haftadırda reflümsü birşey başladı ben de midem yanıyor ağzıma geliyor sanki gece yatağa girince özellikle midem bulanıyo ekmek içi biraz yiyince geçiyor:) yarın güzel haberlerle gel canım ben de haftaya gidicem çok heyecanlıyım bakalım ikili test zamanım da yaklaşıyor ...annen ne iyi yapmış varya ben zamanı gelsin şöyle bebişim 7 aylık olursa inşallah o zaman ben de internetten yurt dışından online alışveriş yapıcam çünkü hem çeşit çok oralarda hem uygun fiyatta hem de kaliteliler ,ah ah engelimiz olmayacaktı da ingiltereye gidecektim ne güzel paramı biriktirip kendime hep ordan toplu alışveriş yapardım ,ama olsun bebeğim içinde netten yapıcam madem gidemiyoruz online alışveriş sağolsun:)
lilimeredin tebrik ederim ehliyetini güzel ve sağlıklı günlerde kullan canım bebişler uğuruyla geldi maşallah.
mimozacım bende hastalıklı ve uykuluyum bide mide porblemleri başladı midem karışıyo sanki napalım onlar sağlıklı olsun da herşeye katlancaz artık yarın kontrolum var saat 1830 da çok heyecanlıyım annemde gelcek biizimle yurt dışındaydı dün döndü orda ucuz diye chiicco dan bebek telsiziyle sterilizatör almış o bizden heyecanlı valla nasıl seviniyo
Dilemim,tubisch,mimoza sağolun kızlar,direksiyon sınavınıda geçtim şükür 1 saat önce msj çektiler:) geçmişim bu dertten kurtuldum şükür :) çok sağolun,mutluluğumu sizinle paylaşıcam daha da mutlu oluyorum şu 2 buçuk aydır korku dolu günlerin en güzel hediyesi bu ehliyet oldu walla...bebeğim Uğur getirdi inşallah annesine ...
inş. testlerde iyi çıkar canım .annemin söylediğine göre fiuatlar burdakine göre çok uygunmuç mesela burda biberon 30 tl annem 5 euro ya yaklaşık 11tl ye almış yarı yarıya fark ediyo şimdi bnde özellikle bebğin odasına buhar makinası bide süt sağma makinası istiyorum çalışan anneler olcağımız için pompa bize yatmez göğsü tam anlamıyla boşaltamıyor pompalar çünkü online siparişte çok mantıklı olmassa bende online sipariş veririm
ağlayınca bile vicdan azabı duyuyorum kuzucuklarımı üzüyorum diye ama dediğin gibi ağlayınca rahatlıyorum. bi de benim hormon seviyem yüksek olduğu için herşeyi daha şiddetli yaşıyor olabilirim:)) o günleri iple çekiyorum canım, hepimiz iple çekiyoruz:) sağol desteğin için. buarada ehliyetin için tebrik ederim, kazasız belasız inşallah. bebişin daha çok uğur getirsin inşallah:))
Hayırlı uğurlu olsun tatlım çok sevindim senin adına
Tebrikleeer :) Bu ehliyeti birlikte aldınız, inşallah bebeğini arabasına koyar, mutlu mesut, sağlıklı, kazasız belasız nazarsız geziler de yaparsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?