günaydın kızlar nasılsınız?
dünden beri alışverişler yapılmış ben yokken oh artık alışveriş zamanları yavaş yavaş gelmeye başlıyor sanırım.güzel günlerde saglıkla kullansınlar inşallah bebeişler.
kızlar ben hala annemlerde kalıyorum ama artık benim internet sevdama dayanamayarak annemde internet baglattı kadın ne yapsın arada girip sizlerden haberler almak banada ii geliyor çünkü bunalıyorum evde yat yat nereye kadar. kan tahlilleri,dr kntrolleri,saglık ocagına git gel dışında dün ilk defa dışarıya çıktık eşimle güzel bi pazar keyfi yaptık 2-3 saat te olsa kahvaltıya gittik oradanda alışveriş merkezine bizde bebek için bişeyler baktık ama kendimizi zor tuttuk almamak için biraz daha zaman geçsin istiyorum en azından ilk 4-5 ayı bi atlatalım hayırlısıyla dimi son zamanlarıda hazırlık yaparken çabucak atlatırız inşallah.
kızlar bu arada listeye herğün girip bakabilicem artık ama listede sonucu belli olmayan tedaviye başlıyacak olup şuanda durumunu bildirmeyen arkadaşlar durumlarını bildirirse bende listeyi daha düzgün bir şekle sokmuş olurum.hepinizi çok öptüm .
ay ne çok derdim varmış benimde yaz yaz bitiremedim dimi
son adet tarihim 12 agustos ama drun hesabına göre 13 agustos şeklinde ilerliyor yani bugün tam 7 haftalık olduk şu gebelik haftası çizelgesini ya biriniz benim için yapıverin yada tarif edin kızlar yapmaya çalışayım olmuyor bir türlü.
son adet tarihim 12 agustos ama drun hesabına göre 13 agustos şeklinde ilerliyor yani bugün tam 7 haftalık olduk şu gebelik haftası çizelgesini ya biriniz benim için yapıverin yada tarif edin kızlar yapmaya çalışayım olmuyor bir türlü.
Sağol tubişim ya bu arada dün bir soru yazmışsın yei bir topikte eğer yanlış gördüysem beni uyar ordan değilde burda seni görünce yazayım demiştim şimdi hatırladım unutmadan yazayım canım yatış pozisyonu ile ilgili transfer sonrası ben 3 gün neredeyse hep sırt üstü ve ayaklarımı hafif altına yastık koyaraktan yattım gün içinde gecede yan yatışlar :) öptüm kojaman
Evet tatlım ya kafama takılmıştı yan yatarsam bişey olur mu diye :26: içimi rahatlattın valladiğer denemelerimde dikkat etmemistim çok sağol tatlım tsk ettim
canım yarın inş. kalp atışlarını güm güm diye duyarsın meleğinin
Sağol canımmmm âmin , bu arada yastığı o şekilde koyup uyumayı denicem wallahi,midem çok ağrıyor bu günlerde...sen evet ha duble duble ama sonunda da duble mutluluk ona odaklan hayırlısıyla :) yarında tam tam ları duy gel bizlede paylaş hemen,çok heyecanlıyım senin için ...
lily çok sağol canım. bugun bir de kalp atışlarını duyarsam çok rahatlıcam. akşamüstü gidicez, gelince hemen haber veririm
günaydın kızlar nasılsınız?
dünden beri alışverişler yapılmış ben yokken oh artık alışveriş zamanları yavaş yavaş gelmeye başlıyor sanırım.güzel günlerde saglıkla kullansınlar inşallah bebeişler.
kızlar ben hala annemlerde kalıyorum ama artık benim internet sevdama dayanamayarak annemde internet baglattı kadın ne yapsın arada girip sizlerden haberler almak banada ii geliyor çünkü bunalıyorum evde yat yat nereye kadar. kan tahlilleri,dr kntrolleri,saglık ocagına git gel dışında dün ilk defa dışarıya çıktık eşimle güzel bi pazar keyfi yaptık 2-3 saat te olsa kahvaltıya gittik oradanda alışveriş merkezine bizde bebek için bişeyler baktık ama kendimizi zor tuttuk almamak için biraz daha zaman geçsin istiyorum en azından ilk 4-5 ayı bi atlatalım hayırlısıyla dimi son zamanlarıda hazırlık yaparken çabucak atlatırız inşallah.
kızlar bu arada listeye herğün girip bakabilicem artık ama listede sonucu belli olmayan tedaviye başlıyacak olup şuanda durumunu bildirmeyen arkadaşlar durumlarını bildirirse bende listeyi daha düzgün bir şekle sokmuş olurum.hepinizi çok öptüm .
http://lbdf.lilypie.com/50qbp3.png
canım üstteki linki kopyala profilini düzenle bölümündeki çizelge kısmına yapıştır değişiklikleri kaydet de
umarım beğenirsin güle güle kullanbenden hediye olsun sana bebişine
bu arada tahmini doğumun 19 mayıs 2013 görünüyor
attabebek cnm aynı günlerde gidiyoruz seninle derken dogum tarihimizde aynıymış ikimizinde 19 mayıs şansa bak....
Ya kızlar, halimize şükretmedik de "yok efendim midemiz bulanmıyooo" falan dedik. Aha ben 3-4 gündür mahvoldum :)) Sabah değil akşamları (birçoğunuzda da böyleymiş), ağzıma bir lokma koyayım, çok özür dilerim, yutamıyorum resmen... hiçbir kokuya tahammül edemiyorum. nolucak böyle artar mı acaba? çok öpüyorum...
ay şükretmezmiyşz hiç şükürler olsun tabiki ama hiç çıkarma olmayıncada düşünüyor insan ama neyseki çıkarmam benim gebeliklerde olmuyo ben onu anladım bu bebeğimde de sadece acıkırsam midem bulanıyo sabahları ve özellikle geceleri yatarken ama azalmaya başladı ben de bu hafta demekki doğru 3.ay biterken azalıyor ama bendeki sorun maşallah iştahım açık hep:) ama onada tabiki şükürler olsun:) umarım ben değil de bebeğim alır kiloları...mimoza ikizlerin kalp atışı için dün akşama doğru gitti ve gelince size haber veririm dedi vermediği için çok merak ediyorum onu....umarım. Her şey yolundadır.....
canlarım size yazamadım kusura bakmayın, merak edeceğinizi tahmin ettim ama bilgisayarımıza bir haller oldu akşam.
çok şükür ki iyi haberlerle geldim. miniklerimizin kalp atışlarını duyduk:) ilk başta birininkini duyamadık tabi ben panik oldum. sonra biraz daha su içip tekrar girdim ultrasona, bu sefer onunkini de duyduk rahatladık. pıt pıt atıyorlar nasıl bir mucize, izlerken gözlerim doldu. 6+5 günlük olduk. doktorum da sen bu ilk zamanlar çok tedirgin olacaksın,sen her hafta gel, ben sana ultrason bakarım rahatlarsın dedi. bugun kan sonuçlarım çıkacak, bakalım belki gene iğneye başlayabiliriz
kızlar iyiki varsınız yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?