Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım ben de aynı durumdayım. öğlen 1 civarı başlıyor benimki akşam yemeğinden sonra geçiyor. ama arada ben de senin gibi lokmaları yutamıyorum, kokular inanılmaz rahatsız ediyor. yemek kokusu mesela. dün doktorumla konuştum,bu 3 ay mideni ne rahatsız etmiyorsa öyle beslen, mideni bulandıran şeyleri yeme dedi. bebeği besleyemiyorum diye düşünme, şu an senin yediklerinden beslenmiyor çünkü, sen kendini ayakta tutacak kadar yesen yeterli dedi.
katı şeyler yemeye çalış kraker, peynir ekmek, leblebi nohut. acıkmaya başladığını hissettiğin an ağzına bişeyler at, miden boş kalmasın canım. inşallah artmadan bu süreci atlatırız

canımm çok sağol, ben de size haber veremedim mi acayip tedirgin oluyorum ve aynı şekilde sizden haber alamayınca

Oh oh maşallah :) Çok sevindim. O pıtpıtlar insanı ağlatıyor gerçekten... Allah tamamını erdirsin...

Doğru söylüyorsun, kokusuz, katı, çok baskın tadı olmayan leblebi gibi şeyler iyi geliyor... Teşekkür ederim :)

cnm ya aynı gidiyoruz ama bende hala tık yok hatta şuanda 4 kilo almış durumdayım ben.tedaviye başladıgımda 60 -61 filandım bugün tartıldım 64 olmuşum göbek oldu 6 aylık gibi şiş allahtan boyum varda olayı kurtarıyorum.sabahları bulantım oluyor baş agrımda oluyor ama öyle çıkartma öğürme filan yok bide ben peynir filan çok yiyorum tuzlu şeylerde yiyorum hatta limon yemeye başladım resmen ya ekşi mandalina filan yedim geçen gün.durmadan canım bişeyler istiyor ters tepti herhalde bende olaylar.acaba miğdem boş kalmadıgı içinmi bulanmıyor.bide ben clancine 4000 kan sulandırıcı iğne vuruyorum günde 1 defa sabah onu vurunca miğde bulantım hafif ya zaten hemen o da geçiyor.bu arada siğara olayı tamamen bitti allaha şükür agustosun 27 si itibariyle son siğaramı içmiştim 1 ayı geçtim annem içerken tiksinir hale geldim yanımda bile içirtmiyorum.belkide siğarayı bıraınca iştahım açıldı .

cnm çok sevindim allah sag saglim kucagına almayıda göstersin inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim aklim sendeydi öpüyorum sağlıcakla kalın

Kızlar,yine lekelenmem oldu kahverengi,sabah peçeteye ilaçla birlikte toplu iğne başı kadar iki tane geldi umursamadım ama az evvel iki kere daha peçeteye geldi,doktorumu aramadım çünkü hemen yarın gel deyip sesiyle beni panik edicek biliyorum geçen ayın 6 eylülündede aynı kanama oldu öyle yaptı ben de sakince eşimi aradım yarın sabaha randevü aldım,bu Sabah'ta kasıklarım hafiften ağrıyordu ,artık hakkımda hayırlısı,Rabbim nasıl uygun görürse artık,tevekkül,sabır,güç,tek dileğim bebeğimi bu sefer sağ salim kucağıma alabilmek her türlü korkuya zorluğa alışıyorum ama bebeğimi büyüdükçe kaybedecek korkusundan kurtulamıyorum elimde sayaç sürekli dua ediyorum ama hala 17 haftalık oğlumun acısı kalbimde mıh gibiyken...yarın olsa olsa iğnelere başlıcam önlem olsun diyede dikiş ama peki her wc e gittiğimde kalbimin yerinden çıkacak gibi korkusunu ne yapıcam...bunlarda geçerrr amaaannnnn

rabbim yardımcın olsun, o acıyı bir daha yaşatmasın, korkularını çok iyi anlıyorum, inşallah bu sınavdan yüzün gülerek çıkacaksın, dualarımdasın canım çok öpüyorum...

Canım, o bebek orada duracak biliyorum. Endişelenme, düşünmemeye çalış. Dikiş atılmasına az kaldı, o zamana kadar dikkatle ve duayla sabredeceğiz, sonrası daha rahat olacak, tamam mı?

cnm panik yapma benimde 3-4 kez lekelenmem oldu allaha şükür son 15 gündür yok ama iğnenin tesiri geçince hemen başlıyodu kntrole gittiğimde dr bazı hastalarımda oluyor dedi ama kırmızı pıtır pıtır parça parça kanama gelmediği sürece korkmuyoruz dedi.cnm içini ferah tut allaha dua et .dualarımızdasın cnm.

canım çok sağol. buarada yemek yemene özendim yahuu ne güzel :)) ben resmen kuş gibi yiyorum

bitanemm bebişine bişey olmayacak dualarımız hep senin için. bugun benim de doktorum aradı, progesteronum hala çok düşükmüş.progestan kapsül 200 mg başla dedi. crinone da devam. benim için de tehlike devam ediyor anlayacağın. adet olacakmış gibi ağrılarım oluyordu, onlar da bu ilaçla geçer dedi doktorum. yani senin de ağrın falan yine progesteronun eksilmesinden kaynaklanmış olabilir. seni çok iyi anlıyorum, ben de her tuvalete gittiğimde tedirgin oluyorum. ama kötü düşünmek yok. yarın habersiz bırakma bizi canım

rabbim yardımcın olsun, o acıyı bir daha yaşatmasın, korkularını çok iyi anlıyorum, inşallah bu sınavdan yüzün gülerek çıkacaksın, dualarımdasın canım çok öpüyorum...

Âmin Menac Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın,insAllahta hepimizinde yüzünü güldürsün.desteğin ve duaların için çok sağol canım,görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…