Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Canım, o bebek orada duracak biliyorum. Endişelenme, düşünmemeye çalış. Dikiş atılmasına az kaldı, o zamana kadar dikkatle ve duayla sabredeceğiz, sonrası daha rahat olacak, tamam mı?

İnşallah canım ben de buna inanmak istiyorum ,elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum şükür akşam beşten beride gelmedi... Duaların ve desteğin için çok sağol ,İYİKİ varsın,yarın güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorummm

Hep dua ediyorum hepimiz için,Rabbim inşallah duyuyordur bizleri...kırmızı çok tehlike ama kahverengide tehlike,kalçalarım tam cerrahlık ameliyatın ucundan döndü gene gerekirse versin iğne,işe yarayacaksa her türlü çileye razıyım,yeterki riskler azalsın ,desteğin için çok sağol canım,allahım ne sana ne bana nede kimseye bu korkuları yaşatmasın,çok zor...

Çok sağol canım duaların ve varlığın için,sen de hep benim dualarımdasın,bugün senden güzel haber aldım ya çok moral buldum yarında inşallah ben de güzel haberle gelirim,progestan günde 6 defa fitil olarak alıyorum 3 aydır ama yetmiyo belkide, belkide 12.hafta plesanta tam oluşuyor da yer değiştirme kanamasıdır ya da geçen ayda bu zamanda oldu belkide regl zamanları oluyodur ,inşallah rahim içinde bir kanama yoktur ,şimdi bu proygnex iğnede 3 aya kadar vuruluyo diye duydum onun dışında ne yapacak bakalım hakkımızda hayırlısı,Rabbim seni ve kuzularınıza tüm kötülüklerden,belalardan ,sıkıntılardan,nazarlardan korusun inşallah,öptüm...

canımcığım kaygılanma iyidir senin minnak doktoruna görünürsün için rahat eder inşallah ... sen kaygılandıkça oda rahat hissetmiyodur orda kendini ben kulda her tuvalete giderken eyvah bişey olmuşmudur çokmu hareket ettim diye çok yapıyorum ama geçicek bu günler...dualarımız seninle

amin cnm allah kimeyi evladıyla sınamasın.sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin.heran korkuyla yaşamak kadar zor her wc ye gittigimde bende aynı şekilde acaba bişeymi var birde progestan fitil kullanıyoruz ya oda sanki adet olucak gibi bi sıvı akıtıyo insan korkuyo adetmi oldum diye valla.allah herkese sag saglim hayırlı evlatlar nasip etsin cnm

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]ekimde dondurulmuş transferi olucak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

AMİN ...çok şükür kanama yoktu rahimde ama nedenini söyleyemiyor doktor sadece bundn sonra kahverengi lekelenmelerin olursa bu şekilde ( fotografını çekip gösterdim telden) korkma ve bunun için gelmene gerek yok panikle dedi,kalp atışı,gelişimide iyiymis şükür,haftaya cuma ikili teste çağırdı o testin sonucu iyi çıkarsa her hâlukarde rahim ağzında açılma ister olsun ister olmasın dikiş atıcam dedi, bugün rahim ağzında çok şükür açılma yoktu, şu an tek sorunun çok kilo almışsın böyle gidersen 20 kilo alırsın dikkat et dedi, ben de içimden bu yatmaya bu strese 3 kilo az bile demek geldide sustum Rabbim bu uğurda tek sorunumuz her zaman kilo olsun inşallah,Rabbim hiç birimizin korkmasına izin vermesin,ilaçlarım aynı devam ve ececik o dediğin çok sık oluyo bana günde 3 defa ikişerden 200 mg progestan,hele birde çıkınca bir kaç saat sonra kalbim aha bişey gelio diye çıkıyor resmen....Allah hepimizin yardımcısı olsun...destekleriniz ve varlığınız için binlerce şükranım...

çok şükür cnm oh ii olmanıza sevindim.cnm bazı hamileliklerde 9 ay boyunca bile kanama olabiliyormuş normal adet görür gibi kanama yaşayanlarda varmış önemli olan bebegin ii olmasıymış.dr eşiniyor ,yerleşiyor gelişirken de olabiliyor gibi şeyler söylemişti bana ama tabi kanama olmaması daha ii demişti .
cnm aynen bende 3-4 kilo kadar aldım ama ye iç yat hormon al az bile aldım aslında evde hiç bir iş yapmıyorum dışarıda haftada 1 çıkıyorum oda eşimle arabayla bi yere gidip geliyoruz genelde oda yemek yemek üzere geçiyor çogunlugu aman saglıklı olsunda ben kilo almaya razıyım artık valla.aldıgımız gibi veririr koştururken :)
bu arada benim dün akşam miğdem bulanmaya başladı tavuk ilk defa bu şekilde bu kadar kötü koktu pişerken birde annem siğara içiyodu o siğarayı ben nasıl içmişim yıllarca dedirtti bana o kadar yani.sabahta kötüydü miğdem hatta baya baş agrısıda yaptı ama şuanda iyiyim .haftaya çarşamba kntrolüm var ay 1 hafta daha nasıl dayancam erkenmi gitsem acaba kntrole hiç bişey hissetmiyorum ya merak ediyorum içerde işler nasıl ilerledi bebek ne kadar büyüdü

Çok sağol canım artık ben bu önümdeki 6 ayı göreyimde her türlü korkuyuda alışıcaz artık ne yapayım kırmızı olursa hemen arıcam Allah korusun oda olmayacak inş. Canım sigarayı bıraktık cart diye transferle birlikte ee öyle sürekli her seyden tiksiniyorum gelmiyor maasallah mide bulantısı açlıktan benimki e dediğin gibi o kadar hormon ilacı ilaç üstüne bide hareket azlığı mecburen 3-4 kilo almam hiç şaşırtıcı değil,inş senin mide bulantıların aşırıya kaçmaz,canım durumumuz aynı walla yalnız doktorum yoğurdun sürün light ınmi tercih et dedi,onada içim rahatladı ,meyveyide abartmazsam bi dahaki kontrolde doktoru şaşırtırım :) haftaya Çarşamba bir hafta kaldı,dayan baktın dayanamıyon erken git nolcak sanki:) öpüyorum çok,sağlıklı günler bebisli günler,az kilolu günler :) sadece bebeğe kilolu günler:))))

lily canım okadar rahatladım ki anlatamam. sabahtan beri aklımdasın, bi ara girip baktım yazmamıştın daha. sonra ben de bulantılarla boğuşmaya başladım, ancak bakabildim bi daha. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim:) herşey Rabbimin izniyle yolunda gidecek. Allah hepimizin kuzucuklarını bizlere bağışlasın. dediğin gibi yiyip içip yatıyoruz hareket yok, elbet kilo alıcaz. bence de bu duruma göre aldığın normal bir kilo. millet son aylarda alır kiloları, bizde olay tam tersi hihiii:))

hanımlar, anneler ve benim gibi bekleyenler 2.adetimi olmuş bulunuyorum yarın doktor randevum var donduruşmuş bebişlerime kavuşacağım Allahın izniyle, bol bol dua edin olur mu, öpüyorum hepinizi, Allah annelerimizi nazarlardan korusun, sağlıkla sıhhatle yavrucaklarını doğurup büyütüp hayırlı evlat olduklarını görmeyi nasip etsin

menac cnm inşallah bu defa kavuşucaksın bebegine cnm dualarımız seninle allah tez zamanda sag saglim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana ve isteyen herkese.

Canımsın ya sanki aile gibi olduk wallahi birbirimizden haber alamayınca çok endişe duyuyoruz,çok sağol canım Rabbim hepimizin kucağına alacağımız günleri tez göstersin. Evet ya tombalak anneler olcez ama 20 kiloda olmaz sanırım ya:))) ben dukan diyetiyle 20 kilo verdim,dünyanın en zor işiydi benim için kilo vermek sadece bir defa diyet yaptım ve çok sağlıklı bir şekilde yürüyüşle bütün fazlalıklarım gitti o yüzden korkmuyorum sende korkma hele bebişleri ajuk emzirelim büyütelim o zaman diyet konuşucaz canım :) inşallah mide bulantıların yemek Yemen'e engel olmaz,doktor bu ara balığa ağırlık ver dei bana kilo kontrolü için bide light süt,yoğurt tüket dedi,meyve ve ekmeğide abarmazsak fit anneler oliciz:) tam tamları ve seni kojaman öpüyorummm

Yaşasıııın sayılı gün geldi işte ,sen zaten benim hep aklımda ve dualarımdasın,bu kez olacak,Rabbim sana güç,şans versin, az kaldı geliyor bebislerin ,sımsıcak annelerine tutunacaklar insAllahta ikiz gelirrrrr:)) sağlıkla sıhhatle,çok öpüyorum ,gelişmelerden hep haberdar et ...lucrin mi verecek,kaç estrofem? Yada hangi ilaçlar,sigarayı yavaştan bırakmaya hazır mısın? :)) habersiz bırakma bizi canem:)

Selam kızlar, kontrolden geldim bugün adetimin 12. günüydü, rahim kalınlığım 11,9 çıktı veeeeee transfere hazırım yarın embriyolarım çözülecek, embriyolarımın durumuna günü ya 3. gün c.tesi yada 5. güne giderse eğer p.tesi transferim yapılacak inşallah :18: dualarınızı eksik etmeyin...

Hayırlı uğurlu olsun canım benim, hadi bakalım heyecan başlıyor dualarım seninle tatlım

Dualarımız senine tubisch,senin için ben de çok heyecanlıyım,menac ve senin için sürekli dua edicem...Rabbim yüzünüzü güldürecek bu sefer inş.,rahim kalınlığı harika,gelsin dondurmalarrrrr:))) yarın haberdar et bizi,öptümmm,geri sayım başladı,her zaman yanınızdayız...

Sağol tatlım, gerçekten rahim kalınlığı iyi mi ? :44: bana fazla gibi geldi ben hep 8-9 ları duymuştum, alt ve üst sınırı ne bunun :26: bi de hamile arkadaşlar sizin kaç mm olduğunda transferiniz yapıldı? ay ne çok soru sordum

Canım 9-11 12 ideal Amaan o kadar detaya takılma ben birincisi olmayınca ikincisini yani dondurulmuşları tam 5 ay bekledim rahim bir türlü kıvama gelmemişti hem de onca estrofem aldım 5 ay boyunca wallahi kaç olmuş rahim kalınlığı diye sormadım ama nette araştırdım kadarıyla seninki iyi,her şeyi ditme kuzum ya, demekki kıvama gelmişki transfere hazırsın demiş:))) bu arada artık tecrübelisiniz öyle zırt pırt belirti aramayın transferden sonra,sende menacta,ok? Seviyorum sizi ...her zaman sizinleyim

Ah canım benim sorunda bu ya zaten keşke tecrübesiz olsaydık, bişey bilmeseydikte ditmeseydik ama çok haklısın detaylarla boğulmamak lazım, benim bir arkadaşım vardı kız tüp bebek yaptı tek embriyo oluştu transfer ettiler tuttu onla biraz konuşup tiyo alayım dedim anacım hiçbişey sormamış bilmiyor etmiyor, bi tane olmuş onuda koydular oldu dedi en güzeli hiç takılmamak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…