Ah canım benim sorunda bu ya zaten keşke tecrübesiz olsaydık, bişey bilmeseydikte ditmeseydikama çok haklısın detaylarla boğulmamak lazım, benim bir arkadaşım vardı kız tüp bebek yaptı tek embriyo oluştu transfer ettiler tuttu onla biraz konuşup tiyo alayım dedim anacım hiçbişey sormamış bilmiyor etmiyor, bi tane olmuş onuda koydular oldu dedi en güzeli hiç takılmamak galiba
Wallahi öyle,sonuçta yapılacakları biliyoruz,her seye dikkat ediyoruz ama detaylarda boğulunca paso stres yapıyoruz...ben su hayatta gerçi hep rahat tiplerin kazandığını gördüm ama en azından çalışmak lazım, aslında. Kastettiğim transfer sonrası betoya kadar çok takılmamak,belirti aramamak,sana yemin ederim burda okudukça okudukça belirti arıyor insan,nasıl oldu bilmiyom ben sadece memişlerime takıldım bir tek neden büyümeyi diye:))
Çok haklısın inan, bu forumların kötü yanları da var, havadan nem kapar oluyoruz yaRabbim sana tevekkül ettik deyip ona bırakmak en iyisi, tabi dikkat edeceğiz elbetteki, ben transferden sonra ananasın faydası olduğunu duymuştum ondan yiyeceğim bi de 4444 salatı tefriciye okuyacağım inşallah, onun dışında dinleneceğim ve evin içinde bol bol yürüyeceğim, hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
Yaşasıııın sayılı gün geldi işte ,sen zaten benim hep aklımda ve dualarımdasın,bu kez olacak,Rabbim sana güç,şans versin, az kaldı geliyor bebislerin ,sımsıcak annelerine tutunacaklar insAllahta ikiz gelirrrrr:)) sağlıkla sıhhatle,çok öpüyorum ,gelişmelerden hep haberdar et ...lucrin mi verecek,kaç estrofem? Yada hangi ilaçlar,sigarayı yavaştan bırakmaya hazır mısın? :)) habersiz bırakma bizi canem:)
Hayırlı uğurlu olsun canım benim, hadi bakalım heyecan başlıyor dualarım seninle tatlım
lilymeredin canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz lekenmelerin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini
Âmin canım inşallah, hepimiz sıhhatle kucağımıza alırız
:)))))))) estrofem verecekmiş önceki görüşmemizde öyle demişti akşam üstü beşte randevum var dönünce anlatırım neler yapacağımızı,sigarayı günde dörde indirmiştim zaten, hazırım tamamen bırakmaya :) duaların ve güzel temennilerin için çok teşekkür ederim, öpüyorum seni ve bebeşi...
canım son zamanlarda adetim 48.günü buluyordu, kafamdan tamamen çıkarmıştım hiç beklemediğim anda 36.günde geldi, bu sefer her şeyi oluruna bırakacağım rahat olacağım olursa olur olmazsa devam, erken test yok, belirti aramak yok, geçen sefer her belirti vardı da ne oldu, zaten çalışıyorum beni oldukça meşgul ediyor öğrencilerim, dersimi aldım ben öncekinde bu sefer tam tersi olacak üzülmeden stres yapmadan...
Tamamen işin sırrı rahat olmak, ve erken test yok ve kesinlikle neee yok;idrar testi,:))) canım öğrenciler insana acaip motive oluyo ve her şeyi unutturuyor ,benimkileri çoközlüyorum , bu bir şans ve İnan stressiz ve çok güzel olacak her sey...ben buna canı gönülden inanıyorum,elimizden geleni her zaman yapıyoruz,gerisi Rabb'ime kalmış,bu hepimiz için böyle,öpüyorum çok tekrar
:)))))))) estrofem verecekmiş önceki görüşmemizde öyle demişti akşam üstü beşte randevum var dönünce anlatırım neler yapacağımızı,sigarayı günde dörde indirmiştim zaten, hazırım tamamen bırakmaya :) duaların ve güzel temennilerin için çok teşekkür ederim, öpüyorum seni ve bebeşi...
canım tedavin başlamış sanırım. hayırlı uğurlu olsun... inşallah güzel haberlerini de alrız burdan....
canım artık hiç içme embriyonun gelişimini engelliyor sigara o kadar acı eziyet hormon yazık etme kendine içme
Selam kızlar, kontrolden geldim bugün adetimin 12. günüydü, rahim kalınlığım 11,9 çıktı veeeeee transfere hazırımyarın embriyolarım çözülecek, embriyolarımın durumuna günü ya 3. gün c.tesi yada 5. güne giderse eğer p.tesi transferim yapılacak inşallah :18: dualarınızı eksik etmeyin...
cnm çok sevindim inşallah sım sıkı tutunurlar yumoşların sana.cnm rahim kalınlıgın çok ii çıkmış bence benim transfer zamanları 12 yi geçiyordu sanırım dr 15 e kadar transfer yapıyoruz demişti.cnm sen içini ferah tut bol bol dua et transfer sırasındada allahın izniyle olucak bu defa.
İnşallah canım benim dikkat et kendine sende dualarını eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?