canım sıkıntı atlatmışsın... Allah yardımcın olsun, sıkıntısız sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah...
desteğin için çok teşekkür ederim, elimden geleni yapacağım valla, embriyolarım toplandığı zaman günde 1 tane içmiştim, dondurulmuşlarım var, şimdi de içmeyeceğim bıraktım bugünden itibaren transferi beklemeyeceğim bırakmak için, içersem ölürüm vicdan azabından kesin...
hanımlar, anneler ve benim gibi bekleyenler 2.adetimi olmuş bulunuyorum yarın doktor randevum var donduruşmuş bebişlerime kavuşacağım Allahın izniyle, bol bol dua edin olur mu, öpüyorum hepinizi, Allah annelerimizi nazarlardan korusun, sağlıkla sıhhatle yavrucaklarını doğurup büyütüp hayırlı evlat olduklarını görmeyi nasip etsin
Canımsın ya sanki aile gibi olduk wallahi birbirimizden haber alamayınca çok endişe duyuyoruz,çok sağol canım Rabbim hepimizin kucağına alacağımız günleri tez göstersin. Evet ya tombalak anneler olcez ama 20 kiloda olmaz sanırım ya:))) ben dukan diyetiyle 20 kilo verdim,dünyanın en zor işiydi benim için kilo vermek sadece bir defa diyet yaptım ve çok sağlıklı bir şekilde yürüyüşle bütün fazlalıklarım gitti o yüzden korkmuyorum sende korkma hele bebişleri ajuk emzirelim büyütelim o zaman diyet konuşucaz canım :) inşallah mide bulantıların yemek Yemen'e engel olmaz,doktor bu ara balığa ağırlık ver dei bana kilo kontrolü için bide light süt,yoğurt tüket dedi,meyve ve ekmeğide abarmazsak fit anneler oliciz:) tam tamları ve seni kojaman öpüyorummm
Selam kızlar, kontrolden geldim bugün adetimin 12. günüydü, rahim kalınlığım 11,9 çıktı veeeeee transfere hazırımyarın embriyolarım çözülecek, embriyolarımın durumuna günü ya 3. gün c.tesi yada 5. güne giderse eğer p.tesi transferim yapılacak inşallah :18: dualarınızı eksik etmeyin...
canımm hadi hayırlısı çok sevindim:)) kavuşuyorsun bebişlerine yaşasııınn. sımsıcak sarılıcaklar sana:) habersiz bırakma bizi, dualarımız seninle
hadi hayırlısı canım. Allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürsün. geçen doktoruma gittiğimde sohbet ettik, yakın zaman önce bir kongreye gitmiş ve kongre de dondurulmuş embriyolarla şansın daha fazla olduğu ile ilgili konuşmalar yapılmış. protokolu daha doğal ve stressiz olduğu için böyle olduğu düşünülüyormuş. umarım sana bir moral olur :)
merhaba kızlar neler yaşadım pazartesi sabahından beri bilseniz sabah 6.10 tam ezan okunurken lavaboya kalktım bide ne göreyim çamaşırım kan revan mahfolduk eşimle ağlaya ağlaya ezan okunurken evime en yakın hastaneye koştuk hemen doktor muayene etti bebek yaşıyo ama düşük riski yatış müşahade dedi. eşimle oboş sokkakta el ele ağlamamızı unutmıycam rabbim yaşatmasın birdaha 4 gündür yaiıyordum hast.de bugün dindi kanamam bebek iyi kanamam çok artarsa tekrar gitmem lazım inş. olmaz lütfen dua edin bana inanın hastane odasında hem ağladım hem dua ettim sizlerin isminide aklımda kaldığı gelmeyenler içinde hepsi diyerek dua ettim tekarrardan allah yüzümüzü güldürdü inş. bebeğim beni bırakmazözelliklede eşimn ağlaması gözümün öünnden gitmiyo bende daha kötü oldu rabbim hepimizin yardımcısı olssun sadece bebeğin tutması yetmiyo heran herşey olabliyormuş bunu iyice anldım üstelikte kendimi hiç yormamış iş bile yapmamıştım doktorum bu bebek sağlıklıysa merak etme düşmiycek ama sağlıklı değilse biz ne yaparsak yapalım yinede düşer moralini bozma inş. böyle iyi devam eder ddi
Çok sağol canım âmin inşallah bebeğimi kucağıma almak banada nasip olur, hepimize inşallah, senin nasıl gidiyor?
çok teşekkür ederim canım, sen neler yapıyorsun, uzun zamandır yoktun, iyi misin ,her şey yolunda mı? öptüm
Kızlar bebişlerin 12 tanesini çözmüşler :26: çok fazla çözmüşler sanki neyse hayırlısı :44: bugün yarışacaklarmış 4. Deneme olduğu için embriyoların 5. Güne gitmesini istiyorlar dua edin kızlar inşallah fazla embriyo bozulmaz :18:
merhaba kızlar neler yaşadım pazartesi sabahından beri bilseniz sabah 6.10 tam ezan okunurken lavaboya kalktım bide ne göreyim çamaşırım kan revan mahfolduk eşimle ağlaya ağlaya ezan okunurken evime en yakın hastaneye koştuk hemen doktor muayene etti bebek yaşıyo ama düşük riski yatış müşahade dedi. eşimle oboş sokkakta el ele ağlamamızı unutmıycam rabbim yaşatmasın birdaha 4 gündür yaiıyordum hast.de bugün dindi kanamam bebek iyi kanamam çok artarsa tekrar gitmem lazım inş. olmaz lütfen dua edin bana inanın hastane odasında hem ağladım hem dua ettim sizlerin isminide aklımda kaldığı gelmeyenler içinde hepsi diyerek dua ettim tekarrardan allah yüzümüzü güldürdü inş. bebeğim beni bırakmazözelliklede eşimn ağlaması gözümün öünnden gitmiyo bende daha kötü oldu rabbim hepimizin yardımcısı olssun sadece bebeğin tutması yetmiyo heran herşey olabliyormuş bunu iyice anldım üstelikte kendimi hiç yormamış iş bile yapmamıştım doktorum bu bebek sağlıklıysa merak etme düşmiycek ama sağlıklı değilse biz ne yaparsak yapalım yinede düşer moralini bozma inş. böyle iyi devam eder ddi
çok sevindim canım, umarım benim de öyle olur, dualarınız için teşekkür ederim...
kızlar benim daha çilem dolmamış, çünkü rahim kalınlığı sorunum varmış birkaç ay takip yapılacakmış estrofem verip kalınlaşmasını ölçecekmiş, eğer kalınlaşma olursa ocak-şubat gibi yapacakmış transferi, kalınlaşma olmazsa tekrardan rahim ameliyatı yapacakmış, mış mış da mış mışşşşş... ölme eşeğim bahar gele durumlarındayım, amannnnn benden haberler böyle
bu topikte bir arkadaş daha endimetrium yüzünden 4 ay beklemişti ama unuttum kim olduğunu, bir ses verse sevinirim :)))
harikasın at o paketi bebeğin için savaş neler yapmadıkki bebeğimiz için sigaramı içmeden duramayacaksın. Yürüyüş yap her akşam transfere kadar 1 saat heycanlasneinle birlikte bekliyoruz canım sen floryadaki ofisemi gidiyorsun doktorun
hayır canım Nişantaşı'ndakine gidiyorum, Florya'dakine 1 kere gelmiştim hoca orda daha pozitif, diğerinde artık günün sonu olduğu için yoruluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?