Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

harikasın at o paketi bebeğin için savaş neler yapmadıkki bebeğimiz için sigaramı içmeden duramayacaksın. Yürüyüş yap her akşam transfere kadar 1 saat heycanlasneinle birlikte bekliyoruz canım sen floryadaki ofisemi gidiyorsun doktorun

hadi hayırlısı canım. Allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürsün. geçen doktoruma gittiğimde sohbet ettik, yakın zaman önce bir kongreye gitmiş ve kongre de dondurulmuş embriyolarla şansın daha fazla olduğu ile ilgili konuşmalar yapılmış. protokolu daha doğal ve stressiz olduğu için böyle olduğu düşünülüyormuş. umarım sana bir moral olur :)

canımm gerçekten bir aile gibi olduk, hergün sizin yazdıklarınızı okumazsam içim rahat etmiyor.
kiloya gelince birşekilde vericez nasısa çok endişelenmiyorum. hele ben nasip olursa iki bebişle hayli hayli veririm diye düşünüp kendimi avutuyorum:) ben de light urunler yiyorum.dedigim gibi çok az yiyebiliyorum, ama doktorum 3. aya kadar önemli değil dedi.
süt içemiyorum dedim, içme ozaman dedi. ben şimdi sana zorla ye, iç desem 3. ayda yemen gerektiği zamanda iğrenir yiyemezsin dedi. dilerim bu zamanlarım biran önce geçer de eski zevkle yediğim zamanlarıma dönebilirim:))

canımm hadi hayırlısı çok sevindim:)) kavuşuyorsun bebişlerine yaşasııınn. sımsıcak sarılıcaklar sana:) habersiz bırakma bizi, dualarımız seninle

canımm hadi hayırlısı çok sevindim:)) kavuşuyorsun bebişlerine yaşasııınn. sımsıcak sarılıcaklar sana:) habersiz bırakma bizi, dualarımız seninle

Kızlar bebişlerin 12 tanesini çözmüşler :26: çok fazla çözmüşler sanki neyse hayırlısı :44: bugün yarışacaklarmış 4. Deneme olduğu için embriyoların 5. Güne gitmesini istiyorlar dua edin kızlar inşallah fazla embriyo bozulmaz :18:

Son düzenleme:

çok sevindim canım, umarım benim de öyle olur, dualarınız için teşekkür ederim...
kızlar benim daha çilem dolmamış, çünkü rahim kalınlığı sorunum varmış birkaç ay takip yapılacakmış estrofem verip kalınlaşmasını ölçecekmiş, eğer kalınlaşma olursa ocak-şubat gibi yapacakmış transferi, kalınlaşma olmazsa tekrardan rahim ameliyatı yapacakmış, mış mış da mış mışşşşş... ölme eşeğim bahar gele durumlarındayım, amannnnn benden haberler böyle
bu topikte bir arkadaş daha endimetrium yüzünden 4 ay beklemişti ama unuttum kim olduğunu, bir ses verse sevinirim :)))

merhaba kızlar neler yaşadım pazartesi sabahından beri bilseniz sabah 6.10 tam ezan okunurken lavaboya kalktım bide ne göreyim çamaşırım kan revan mahfolduk eşimle ağlaya ağlaya ezan okunurken evime en yakın hastaneye koştuk hemen doktor muayene etti bebek yaşıyo ama düşük riski yatış müşahade dedi. eşimle oboş sokkakta el ele ağlamamızı unutmıycam rabbim yaşatmasın birdaha 4 gündür yaiıyordum hast.de bugün dindi kanamam bebek iyi kanamam çok artarsa tekrar gitmem lazım inş. olmaz lütfen dua edin bana inanın hastane odasında hem ağladım hem dua ettim sizlerin isminide aklımda kaldığı gelmeyenler içinde hepsi diyerek dua ettim tekarrardan allah yüzümüzü güldürdü inş. bebeğim beni bırakmaz özelliklede eşimn ağlaması gözümün öünnden gitmiyo bende daha kötü oldu rabbim hepimizin yardımcısı olssun sadece bebeğin tutması yetmiyo heran herşey olabliyormuş bunu iyice anldım üstelikte kendimi hiç yormamış iş bile yapmamıştım doktorum bu bebek sağlıklıysa merak etme düşmiycek ama sağlıklı değilse biz ne yaparsak yapalım yinede düşer moralini bozma inş. böyle iyi devam eder ddi

Canım benim çok çok geçmiş olsun, inan çok üzüldüm neyse geçmiş olur geçmişte kalır inşallah, tüylerim diken diken oldu okurken, meşakkatli bir yol bu, sadece tutunması yetmiyor gerçekten asıl sonrasında başlıyor sorunlar, Rabbim bi daha yaşatmasın, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallah...

Çok sağol canım âmin inşallah bebeğimi kucağıma almak banada nasip olur, hepimize inşallah, senin nasıl gidiyor?

İnşallah canım, Allah yardımcın olsun...

çok teşekkür ederim canım, sen neler yapıyorsun, uzun zamandır yoktun, iyi misin ,her şey yolunda mı? öptüm

okul ev arasında mekik dokuyorum canım. okulum eve bayağı uzak. akşam geldiğimde çok yorgun oluyorum, pek girme fırsatım olmuyor topiğe. geçen hafta tedavi gördüğüm tüp bebek merkezinden aradılar. doktor görüşmek istiyormuş, tutunmamam sebeplerini araştıracakmış. benim pek gitmeye niyetim yoktu ama eşim gidelim diyor. adetin 2. günü gelin dediler. ben de bu akşam adet oldum cumartesi gideceğim artık ama yarıyıl tatilinden önce tedaviye başlayamam maddi olarak toparlanmam lazım. Bakalım zaman ne getirecek. hepinizi öpüyorum. Allah'ım şu mübarek cuma gecesi hürmetine yüzümüzü güldürsün. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

hadi hayırlısı canım inşallah yeterli sayıda 5.güne erişir.

Tatlım geçmiş olsun. Allah'ın izniyle bir şeycikler olmaz, hayırlısı ile bir avazda doğurup alırsın kucağına. tabii sağlıklı olacak o "organik" bir bebiş... sakin ol da bebiş de gerilmesin. Rabbim ikinizi de korusun inşallah...

canım zor biliyorum ben de tüp bebekten önce ameliyat vs geçirdim hep beklemek zorunda kaldım ama önemli olan sonu iyi olsun. inşallah ameliyata gerek kalmadan yeterli kalınlığa erişir

canımm okurken gözlerim doldu. Rabbim inşallah ne sana ne de hiçbir anneye böyle bir korku yaşatmasın. bizim korkularımız bebişlerimizi kucağımıza alana kadar geçmeyecek. ama bak bebişin seninle ve o güçlü bir bebek. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın. benim doktorum da aynı şeyi söylemişti, sağlıksız bebek oturup kalkarken bile düşebilir demişti. kendine çoook dikkat et, dualarım seninle bitanem, hebersiz bırakma bizi

cnm çok geçmiş olsun. allah kimseyi evladıyla sınamasın cnm çok zor bizim bu bebeklere hamile kalabilmemiz zaten zordu şimdi taşıyabilmek oda zor doguma kadar hatta kucagımıza alana kadar böyle korkularla yaşıcaz sanırım biz.her gece rüyalarım karma karışık oluyor benimde bi uyanıyorum elim hep karnımda.allahım yardımcımız olsun cnm.kendine çok dikkat et gerekiyosa yat hiç kalkma.dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok allah sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin cnm

hayır canım Nişantaşı'ndakine gidiyorum, Florya'dakine 1 kere gelmiştim hoca orda daha pozitif, diğerinde artık günün sonu olduğu için yoruluyor :)

günaydın kızlar ben yine erkenciyim bu arada akşam olunca en geç saat 9 da uyku öylebir bastırıyo ki sanki saati gelince narkoz veriyolar sabahta narkozun geçme saati sabah 7 hiç oynamıyor zaman arada wc ye kalkıyorum ama uyur gezer modda
bide bulantılar hafif geçmeye başladı sanki arada yokluyor ama bende mi anormallik var anlayamadım herkes gögüs uclarının acıdıgını söyler benim sag gögsüme sanki bıcak batırıyolar alttan alttan sol tarafta bişey yok transferden sonrada herkesin kasıkları agrırdı ya benim kaval kemiğim agrıyodu sanırım bende bi anormallik var dimi???

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]transferini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim, umarım dilediklerinize hayırlı bir şekilde kavuşursunuz...

hayır canım Nişantaşı'ndakine gidiyorum, Florya'dakine 1 kere gelmiştim hoca orda daha pozitif, diğerinde artık günün sonu olduğu için yoruluyor :)

Ya birde düşünsene güne bahçecide falan başlıyor yada bir doğuma gidiyor sabahın köründe, sonra floryaya geliyor ki çok şükür ben genelde ilk hastası oluyorum sabah 11 de sonra 15,30 da falan transfere yetişiyor ordanda artık nişantaşına gidiyorki kimbilir 5 de falan mı başlıyor bu adam 8 e kadar sürüyor herhalde maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…