merhaba kızlar neler yaşadım pazartesi sabahından beri bilseniz sabah 6.10 tam ezan okunurken lavaboya kalktım bide ne göreyim çamaşırım kan revan mahfolduk eşimle ağlaya ağlaya ezan okunurken evime en yakın hastaneye koştuk hemen doktor muayene etti bebek yaşıyo ama düşük riski yatış müşahade dedi. eşimle oboş sokkakta el ele ağlamamızı unutmıycam rabbim yaşatmasın birdaha 4 gündür yaiıyordum hast.de bugün dindi kanamam bebek iyi kanamam çok artarsa tekrar gitmem lazım inş. olmaz lütfen dua edin bana inanın hastane odasında hem ağladım hem dua ettim sizlerin isminide aklımda kaldığı gelmeyenler içinde hepsi diyerek dua ettim tekarrardan allah yüzümüzü güldürdü inş. bebeğim beni bırakmazözelliklede eşimn ağlaması gözümün öünnden gitmiyo bende daha kötü oldu rabbim hepimizin yardımcısı olssun sadece bebeğin tutması yetmiyo heran herşey olabliyormuş bunu iyice anldım üstelikte kendimi hiç yormamış iş bile yapmamıştım doktorum bu bebek sağlıklıysa merak etme düşmiycek ama sağlıklı değilse biz ne yaparsak yapalım yinede düşer moralini bozma inş. böyle iyi devam eder ddi
Günaydın kızlar
Öncelikle Edirne merhaba canım,yaşadıklarını çok iyi anlıyorum,aynılarını ben çok yaşadım bu gebeliğimde bile bırakmıyor korkular beni,korklarım hat safhaya çıkıp nefes almamı zorlaştırınca yani kanamam olunca hemen duaya başlıyorum sakinleşinceye kadar,Rabbim seni, bebeğini ve hepimizin bebeklerini korusun ama şu ne yazıkki acımasız bir gerçek,gideceğe dur diyemiyoruz ama bunuda düşünmüyoruz elimizden geleni yapıyoruz biz,ben resmen koltuğa bağımlı yatarak 3.ayımı biriyorum şükür bazen günlerce yemek bile yapmıyorum ama geçen gene lekelenmem oldu durdu,bebeğin kalbi attığı sürece içini ferah tutmaya çalış...
Menac canım doğru zamanda hayırlısı olsun senin için, ben birincisinden ikincisine rahim kalınlaşmadığı için 5 ay bekledim inşallah o kadar gerek kalmaz,ameliyatada gerek kalmaz,ben ilk 4 ay günde 4 er defa estrofem kullandım son ayda lucrin artı estrofemle oldu kalınlık....
Tubisch hadi bol şans canım,beşinci güne sağlıkla ulaşsınlar,ordan Rahmi'ne ,ordan da kucağına inşallah...
Hepinizi öpüyorum sağlıklı mutlu günler
canımm okurken gözlerim doldu. Rabbim inşallah ne sana ne de hiçbir anneye böyle bir korku yaşatmasın. bizim korkularımız bebişlerimizi kucağımıza alana kadar geçmeyecek. ama bak bebişin seninle ve o güçlü bir bebek. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın. benim doktorum da aynı şeyi söylemişti, sağlıksız bebek oturup kalkarken bile düşebilir demişti. kendine çoook dikkat et, dualarım seninle bitanem, hebersiz bırakma bizi
cnm çok geçmiş olsun. allah kimseyi evladıyla sınamasın cnm çok zor bizim bu bebeklere hamile kalabilmemiz zaten zordu şimdi taşıyabilmek oda zor doguma kadar hatta kucagımıza alana kadar böyle korkularla yaşıcaz sanırım biz.her gece rüyalarım karma karışık oluyor benimde bi uyanıyorum elim hep karnımda.allahım yardımcımız olsun cnm.kendine çok dikkat et gerekiyosa yat hiç kalkma.dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok allah sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin cnm
Günaydın kızlar
Öncelikle Edirne merhaba canım,yaşadıklarını çok iyi anlıyorum,aynılarını ben çok yaşadım bu gebeliğimde bile bırakmıyor korkular beni,korklarım hat safhaya çıkıp nefes almamı zorlaştırınca yani kanamam olunca hemen duaya başlıyorum sakinleşinceye kadar,Rabbim seni, bebeğini ve hepimizin bebeklerini korusun ama şu ne yazıkki acımasız bir gerçek,gideceğe dur diyemiyoruz ama bunuda düşünmüyoruz elimizden geleni yapıyoruz biz,ben resmen koltuğa bağımlı yatarak 3.ayımı biriyorum şükür bazen günlerce yemek bile yapmıyorum ama geçen gene lekelenmem oldu durdu,bebeğin kalbi attığı sürece içini ferah tutmaya çalış...
Menac canım doğru zamanda hayırlısı olsun senin için, ben birincisinden ikincisine rahim kalınlaşmadığı için 5 ay bekledim inşallah o kadar gerek kalmaz,ameliyatada gerek kalmaz,ben ilk 4 ay günde 4 er defa estrofem kullandım son ayda lucrin artı estrofemle oldu kalınlık....
Tubisch hadi bol şans canım,beşinci güne sağlıkla ulaşsınlar,ordan Rahmi'ne ,ordan da kucağına inşallah...
Hepinizi öpüyorum sağlıklı mutlu günler
cok gecmis olsunkorktugunuzla kalin insaallah.
dünyayada yiyecek ekmegi varsa hic bisey olmaz.ama gelde o korkuya bir care bul.galiba böyle korka korka gececek bizim gibilerin hamilelikleri.Allah korktuklarimizdan korusun.
canım yaaa, aslında sen olduğun aklımdaydı sonra ya yanlış hatırlıyorsam diye vazgeçtim sana yazmaktan, dilerim Allahtan sen de EDİRNE de bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız, inbşallah benim de bu son sınavımdır, öpüyorum hepinizi
canım benim çok geçmiş olsun sanada şimd igördüm yazını allahım inş. sıkkıntılarımızn karşılığını evlatlarımızla müjdeliycek bugün nasipse yasin okuycam hepimiz için
Kızlar merkezden aradılar eğer bir aksilik olmazsa p.tesi yapılacak transferim, umarım hakkımızda hayirlisi olur dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar merkezden aradılar eğer bir aksilik olmazsa p.tesi yapılacak transferim, umarım hakkımızda hayirlisi olur dualarınızı eksik etmeyin
canım inş. herşey yolunda gider dualarım seninle
Kızlar Selam, umarım herkes iyidir. Transferi olacaklara şimdiden bol şans. Dualarım hepinizle.
Dün benimkinin kalp atışlarını tekrar duyduk. Allah hepimize nasip etsin inşallah, daha ileri hamilelere de kolaylıklar versin. Herkesi çok öpüyorum.
Tubisch cim bundan bir 13 gün sonra kan testiyle birlikte Rabbim resmi olarak kağıtta yüzünü güldürsün ve annelik duygusunu hem sana hem de Herkese tattırsın inşallah,transferde bol şans,dualarımdasın...
AttAbebek ne heyecanlı değil mi ultrason günlerini beklemek benim 3haftada bir ama kanama olunca daha çabuk aman olmasında o ayrı 3 hafta bekleriz ama bitmek bilmiyor bir sonraki ultrason günü,çok sevindim yavrunu görmene,benimkinin de Rabbim izin verirse bu cuma ikili testi ve ultrasonu var bakalım çok heyecanlı
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?