Çok sağol tatlım yarın büyük gün 11 de transferim olacak Rabbim nasip ederse sizinde güzel haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorumdualarınizi eksik etmeyin :18:
cnm çok sevindim nasıldı tekrardan gittiğinde ilk gittiğine göre baya bi değişiklik olmuşmuydu.bende salı günü gidicem inşallah ama hiçbirşey hissetmediğim için çok heyecanlıyım bende acaba ne kadar büyümüş olucak diye?allah sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Tubisch cim bundan bir 13 gün sonra kan testiyle birlikte Rabbim resmi olarak kağıtta yüzünü güldürsün ve annelik duygusunu hem sana hem de Herkese tattırsın inşallah,transferde bol şans,dualarımdasın...
AttAbebek ne heyecanlı değil mi ultrason günlerini beklemek benim 3haftada bir ama kanama olunca daha çabuk aman olmasında o ayrı 3 hafta bekleriz ama bitmek bilmiyor bir sonraki ultrason günü,çok sevindim yavrunu görmene,benimkinin de Rabbim izin verirse bu cuma ikili testi ve ultrasonu var bakalım çok heyecanlı
Hepinizi öpüyorum
İnşallah canım benim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, bende dondurmalarımı alıp geleyim hayırlısıyla...bekleyişine değecek Allahın izniyle, şöyle bir hamileeeeyimmmmmmmmmmm diye bağıracaksın...
İnşallah canım benim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, bende dondurmalarımı alıp geleyim hayırlısıyla...
İnşallah canım benim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, bende dondurmalarımı alıp geleyim hayırlısıyla...
Canım, sen de gittiğinde her şey güzel olacak, en kritik günler bitti bitiyor. Biliyorum doğal olarak bir endişe oluyor, ama Allah bu kez yüzünü güldürecek :) Bu kez "oh be" diyeceksin, yavrunun kokusunu içine çekeceksin, her şeyi unutacaksın, Allah'ın izniyle.
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
Çok sağol tatlım yarın büyük gün 11 de transferim olacak Rabbim nasip ederse sizinde güzel haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorumdualarınizi eksik etmeyin :18:
Merhaba, aslında eminim bu konuyla ilgili konu başlıkları da vardır ama ben bildiğim kadarını söyleyeyim: Ultrason aletine zaten bir kılıf geçiriliyor, dolayısıyla bir hastadan diğerine doğrudan kullanma ihtimali olacağını sanmıyorum. Genel olarak bunların temizliği sterilize odalarda yüksek ısı ile yapılıyor (ameliyat gereçlerinde olduğu gibi). Bahsettiğin türde bir riski doktorun göze alamaz.
slm kızlar nasılsınız?
ben yarın kntrole gitcektim aslında ama yine dayanamadım bu akşam saat 5 te dr da randevum var kalp atışlarımızı inşallah tekrardan duyucaz dua edin bize teyzeleri
Bugünmüudü cnm senin transferinnnnnnn
eğer öyleyseeeeee hadi alda gel dondirikleriniiiiiiiiii
rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhhh:26:
cnm transferin hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah.sag saglim kucagına al inşallah cnm
canımm dualarım seninle hadi al gel bebişleri, sonra gün sayalım birlikte. 12 gun sonra daaa birlikte sevinelim:)))
Tubisch canım bugün ananas yemeyi,ayağını hafif dikerek üç gün sırt üstü gündüz,gecede bacak arana yastık alarak bebişlerinle sağlı sollu yan yatışla mışıl mışıl uykular diliyorum,bu aralar protein ve sebze ağırlıklı beslenmeyi unutma, kış geliyo tv.de harika programlarda var,ohhh bol bol keyif yap:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?