- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aldım geldim dondurmaları iki tane 5. Gün transferi yapıldı hakkımızda hayırlısı canım benim
çok sevindim canım, umarım benim de öyle olur, dualarınız için teşekkür ederim...
kızlar benim daha çilem dolmamış, çünkü rahim kalınlığı sorunum varmış birkaç ay takip yapılacakmış estrofem verip kalınlaşmasını ölçecekmiş, eğer kalınlaşma olursa ocak-şubat gibi yapacakmış transferi, kalınlaşma olmazsa tekrardan rahim ameliyatı yapacakmış, mış mış da mış mışşşşş... ölme eşeğim bahar gele durumlarındayım, amannnnn benden haberler böyle
bu topikte bir arkadaş daha endimetrium yüzünden 4 ay beklemişti ama unuttum kim olduğunu, bir ses verse sevinirim :)))
Aldım geldim dondurmaları iki tane 5. Gün transferi yapıldı hakkımızda hayırlısı canım benim
teyzoşlar geldik biz allaha şükür dr gayet ii dedi ayın 11 inde tahlillerim varmış kan idrar filan onları yaptırcakmışım .ama kafama bişey takıldı dr geçen gittiğimde 6+2 demişti bugün 8+0 olması gerekirken 7+5 dedi sizinde değişiyomu böyle günler ultrasona göre anlamadım ben bu işi?
tubish_tubish canım hdi hayıtlsıı bebeişlerini ve seni öpüyorum ananası unutma canım inş. hamile haberininde alırız cnm kafana takılan bişey olursa yaz bizee :X
ececim sen sat tarihini baz al ultrasonda gelişimine göre bakılyolar anladığım kadarıyla beblli olmuyo bende bikaç gün arayla baktırdım çok farklı çıktı tabi bunda ultrasonun çözünürlüğüde önemli
bende bugün doktoruma gittim bebişim 28 mm olmuş elleri falan bile belliydi rabbim neler yaratıyo .bana 12. hfatada ense kalınlığı ve burun köküne bakıcaz 2li test yerine 3lü testi yapıcaz dedi kanama odağıda duruyomuş az bi şekilde istiraha devam dedirabbim kimseye yaşatmasın o korkuları
Kızlar, ben bugün 2.deneme için görüşmeye gittim. Ocak gibi başlayacağız inşallah. Doktor "genetik test yapalım, işimizi sağlama alalım" dedi. Bugün kan verdik eşimle test için. Ama ben çok korkuyoru kötü bir şey çıkarsa diye. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
cnm benimde 2 gün filan oynadı normal gebelik yaşayan arkadaşlarım da aynı şeyi söyledi ilk kntrollerde tarihler oynuyomuş sonradan oturuyomuş.1,5 cm olmuş dedi dr.allaha şükür cnm minik kalbimiz güm güm atıyor cnm.allah isteyen herkese tez zamana yaşatsınCanım, arkadaşların dediği gibi doktor ultrasonda gördüğüne göre (sanırım en önemli ölçü bebeğin boyu oluyor) karar veriyor. benim de 1-2 gün oynadı. ona takılma boşver, önemli olan güzel güzel gelişiyor, her şey normal, minik kalbi güm güm atıyor, maşallah...
Kızlar, ben bugün 2.deneme için görüşmeye gittim. Ocak gibi başlayacağız inşallah. Doktor "genetik test yapalım, işimizi sağlama alalım" dedi. Bugün kan verdik eşimle test için. Ama ben çok korkuyoru kötü bir şey çıkarsa diye. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
tubish_tubish canım hdi hayıtlsıı bebeişlerini ve seni öpüyorum ananası unutma canım inş. hamile haberininde alırız cnm kafana takılan bişey olursa yaz bizee :X
ececim sen sat tarihini baz al ultrasonda gelişimine göre bakılyolar anladığım kadarıyla beblli olmuyo bende bikaç gün arayla baktırdım çok farklı çıktı tabi bunda ultrasonun çözünürlüğüde önemli
bende bugün doktoruma gittim bebişim 28 mm olmuş elleri falan bile belliydi rabbim neler yaratıyo .bana 12. hfatada ense kalınlığı ve burun köküne bakıcaz 2li test yerine 3lü testi yapıcaz dedi kanama odağıda duruyomuş az bi şekilde istiraha devam dedirabbim kimseye yaşatmasın o korkuları
teyzoşlar geldik biz allaha şükür dr gayet ii dedi ayın 11 inde tahlillerim varmış kan idrar filan onları yaptırcakmışım .ama kafama bişey takıldı dr geçen gittiğimde 6+2 demişti bugün 8+0 olması gerekirken 7+5 dedi sizinde değişiyomu böyle günler ultrasona göre anlamadım ben bu işi?
sagol cnm .sag saglim kucagımıza alalımda şu bebekleri bi rahatlayalım valla:)
cnm bizim ilk gittiğimizden bu güne o kadar çok büyümüş ki eşime diyorum ki hala inanamıyorum dr bana bişey diyo ben saf saf dr a bakıyorum herşeye ok diyip çıkıyorum.daha jeton düşmedi bizde.bu arada 61 ile tedaviye başlmaıştım ben 66 olmuşum ama drun tartısı yanlıştır inşallah diye umyorum çünkü hiç 66 kilo gibi durmuyorum bugün tartılıcam tekrar kendi tartımda.dr hamur işi,tuz ve ıvır zıvır eme dedi sadece.3 ay istirahat verdi cnm banada .allah sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin isteen herkesede nasip etsin inşal
çok sevindim canım gelişmesi zaten önemli olan .bende 70 tim 73 olmuşum dünde 72 çıktım inşallah senin doktorun tartısı yanlıştır .aman alsakta napalım sonra veririz doğumdan sonra yata yata şişiyoz mecbur napalım
Hayırrlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah... Güzel haberlerini de almayı umuyorum...
Hadi hayırlı olsuuuun :) 10 gün sonra güzel haberler almak dileğiyle...
canım beklemek oldukça yoruyor insanı ama inşallah güzel günler yakındır diyelim...En kısa zamanda bebeciklerine kavuşursun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?