Kızlar, ben bugün 2.deneme için görüşmeye gittim. Ocak gibi başlayacağız inşallah. Doktor "genetik test yapalım, işimizi sağlama alalım" dedi. Bugün kan verdik eşimle test için. Ama ben çok korkuyoru kötü bir şey çıkarsa diye. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kızlar kızlar kızlar:) uğurlu topikimin uğurlu canları hepinize çoook güzel bir gün diliyorum,bebisimle size kojaman pozitif enerjiler yolluyorum,Rabbim dünyadaki tüp bebekle uğraşan tüm kadınların dualarını kabul etsin,hepimizin birer ikişer üçer dörder kucakları bebişlerle doldursun...:) AMİN...[/QUOTE
Merhabaallaarrr ben ağustosun son günlerinde tedaviye başlamıştım o yüzden aranıza geç katılmıştım hani listeye girememiştim bir türlü :)) neyse ilk denememdi ve gebeyim dünde kese görmeye gittim ikiz olduklarını öğrendim o süreçte hep bu topicteydim uğurlu olduğuna inanıyorum ,dualarınada kocaman AMİN diyorum :)))
Kızlar kızlar kızlar:) uğurlu topikimin uğurlu canları hepinize çoook güzel bir gün diliyorum,bebisimle size kojaman pozitif enerjiler yolluyorum,Rabbim dünyadaki tüp bebekle uğraşan tüm kadınların dualarını kabul etsin,hepimizin birer ikişer üçer dörder kucakları bebişlerle doldursun...:) AMİN...[/QUOTE
Merhabaallaarrr ben ağustosun son günlerinde tedaviye başlamıştım o yüzden aranıza geç katılmıştım hani listeye girememiştim bir türlü :)) neyse ilk denememdi ve gebeyim dünde kese görmeye gittim ikiz olduklarını öğrendim o süreçte hep bu topicteydim uğurlu olduğuna inanıyorum ,dualarınada kocaman AMİN diyorum :)))
Canım hoşgeldin tekrar İYİKİ geldin,bilmiyorum bana inanır mısın ama sen hep benim aklımdaydın sadece nikini hatırlayamadım,senin listeye yazılman gereken zamanda liste yapıcımız Ece yeni transfer olmuştu ve annesinde kaldığı için İnternet'e giremiyodu ondan görmedi seni sonrada sen fazla gelmedin ama iyiki bizimlesin :)) ve oda yeni yeni giriyo nete ama ekler seni, eceeee afelisi listeye ekle canımmmmm :) Rabbim ikizlerini kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim,tebrik ederim , seni,şimdi kaç haftalık oldun canım,ikizlerle nasıl gidiyo hamilelik,birde mimozamız var oda ikiz anası,eminim ortak yönleriniz vardır,çok öpüyorum seni, sen ve minnaklarını Rabbim korusun...
bende bugün doktoruma gittim bebişim 28 mm olmuş elleri falan bile belliydi rabbim neler yaratıyo .bana 12. hfatada ense kalınlığı ve burun köküne bakıcaz 2li test yerine 3lü testi yapıcaz dedi kanama odağıda duruyomuş az bi şekilde istiraha devam dedirabbim kimseye yaşatmasın o korkuları
Sağol canım benim çok tsk ederim seninde bebisin büyüyor çok şükür sağlıkla kucağına alacaksın inşallahbende ananas yiyorum günde bir dilim yanlız hareketsizlikten dolayı kabız olmaktan korkuyorum :26: kaç gün yatmam gerekir siz neler yapmıştınız bu dönemde :44:
cnm hoş geldin aramıza lily ciğiminde anlattıgı gibi cnm ben pek giremiyodum nete ama şimdi burdayım cnm seni listeye hemen ekliyorum sen diğer bilğilerinide yazarsın bana bi onlarıda düzenlerim cnm bu arada çok sevindim cnm tebrik ederim alalh sag saglim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşalalh cnm
Ececik ,sen yokken afelis epey bi beni ekler misin demişti, bilgilerini bir güncellesin de ikız annemizide ekleyelim listeye... Öpüyorum seni ayrıca ultrasonda minnoşu gördün ün, allahım her ultrasonda yüzünü güldürsün canım,öpüyorum
lilycim cnm hemen ekliyorum şekerim valla o sıralar pek giremediğim için nete hiç farketmemişim ama şimdi eklicem cnm hemen.
cnm allaha şükür dünkü kntrolümüzde ii geçti.amanin cnm. 2.kez pıt pıtları duyduk allah isteyen herkese nasip etsin .dr 15 gün sonra tekrar çağırdı ama ben yine 15 gün dayanamam 10 gün sonra drun kapısını çalarım yine
perşembe günü içinde tahlil verdi onalrı yaptırcam genel bi tahlil yapalım dedi .sen nasılsın cnm bu arada? nasıl gidiyor? bizim hamilelikler allahtan kışa geldi dimi kızlar günler kısa çabuk geçer inşallah hayırlısıyla
Sağol canım benim çok tsk ederim seninde bebisin büyüyor çok şükür sağlıkla kucağına alacaksın inşallahbende ananas yiyorum günde bir dilim yanlız hareketsizlikten dolayı kabız olmaktan korkuyorum :26: kaç gün yatmam gerekir siz neler yapmıştınız bu dönemde :44:
Kesin dayanamazsın sen:) ay Ece keşke kocişler evlerimize ultrason makinesi aldırsa :))) hep aklıma geliyor gülüyorum brad Pitt Angelina için eve ultrason almış benim neyim eksik diyorum benimkine:) inşallah canım tahlillerin ve bütün ultrasonların mutlu geçer...gerçekten kışa geldiği için çok şanslınız ; günler kısa çabuk geçecek inşallah,en güzeldir nasip olursa inşallah Nisan Mayıs'a geliyor doğumlar,annem hep dersi bahar çocukları çok hızlı güzel büyürmüş:) yaşasııınnn minnaklarımız d vitamini alacak bol bol yaza toparlarlar denize havuza sokarız bıcı bacılarıay allahım o günler bi geleydi...benim şimdilik şükür bir yaramazlık yok, cuma günü ikili teste giriyorum her şey yolunda giderse de Rahmime dikiş atılacak bi o beni biraz düşündürüyor hani genel anestezi felan olucak ve nasıl olcak diye... Mide bulantıları, baş dönmeleri, azaldı ama acaip sık idrara çıkıyorum hala, bide sağ kasığıma batma oluyo arada o korkutuyor beni, onun dışında kilo almaya devam:) doktorum cuma günü dövecek beni:))
canım inşallah ikisi de tutunur annesine sımsıkı:) dualarım seninle.
buarada kabızlık için sormussun, ben her gün sabahları kuru kayısı yedim. hoşaf, su ve çorba çok içtim. Çok şükür hiç kabızlık sorunum olmadı. umarım sende de işe yarar. sormak istediğin şeyler olursa bizler burdayız:))
Canım beni biliyosundur belkim ben üç aydır hep yatıyorum ilk hafta ise gecen de yazdım sana transferden önce gün içinde en azından ilk hafta hep sırt üstü uzanırken ayaklarını hafif yukarı kaldır geceleri bacak arana yastık alıp yan yatış yap, ben hiç yüz üstü yatmadım, wc e giderken felan ağır çekimde yürür gibi git gel, ani bütün hareketlerden uzak dur, kabızlık için bol su, komposto , kayısı , kayısı suyu iç baktın çok zor oluyo duphalac kullan ama kabızlıktan çok korkma ben belki hatırlarsın hastanelik oldum o kadar dikkat etmeme rağmen paso protein sıvı tüketmeme rağmen ve o kadar ıkınmaya, lawmana rağmen bebeğim beni bırakmadı, anası ye, ve hep İnan , belirti arama ve pozitif ol:))
ben 4gün yattım saat başı odada tur attım 5.gün mecburen işe gittim ani hareketerden kaçın bol su iç bidekabızlık için duphalac içmiştim çok kötü kabız olmuştum çünkü
Canım benim dediklerini aynen uyguluyorum harfiyen ama yine de korkuyorumbelirti aramıyorum zaten daha dün oldu transferim canım bu defa diğer üç denemeden farklıyım belirti aramıyorum öyle aman aman bi heyecanım yok Rabbime tevekkül ettim hayırlısını istiyorum, bugünde bitti işte zamanda çabuk geçiyor şimdilik bakalım hayırlısı...
cnım bneim doğru söylüyosun bizim bebişler bahar çocukları olcak kısmetse çok şanslıyız inş. dikiş işleminde rahat ağrısız sorunsuz geçer canım kaç kilo aldın şimdiye kadar .ben 3 kilo aldım daha 3 ay bile dolmadan yandık valla göbeğim çok çıktı benşim sizin nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?