Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım bence yaptırmakla çok iyi yapmışsınız. inşallah bir sorun çıkmayacak ve içiniz rahatlayacak. diğer türlüyse (inşallah olmasın) en azından nedeni öğrenip ona göre hareket edeceksiniz. sen içini ferah tut , dualarımdasın

Kızlar kızlar kızlar:) uğurlu topikimin uğurlu canları hepinize çoook güzel bir gün diliyorum,bebisimle size kojaman pozitif enerjiler yolluyorum,Rabbim dünyadaki tüp bebekle uğraşan tüm kadınların dualarını kabul etsin,hepimizin birer ikişer üçer dörder kucakları bebişlerle doldursun...:) AMİN...

Ececik ,sen yokken afelis epey bi beni ekler misin demişti, bilgilerini bir güncellesin de ikız annemizide ekleyelim listeye... Öpüyorum seni ayrıca ultrasonda minnoşu gördün ün, allahım her ultrasonda yüzünü güldürsün canım,öpüyorum

canım senden de iyi haberleri aldım rahatladım valla. Allahım kimseye yaşatmasın bu korkuları.[/QUOTE]

Canımmm Allah'ın izniyle o odakta gidecek, Rabbim korkularını hep yok etsin, bebişinede sanada sağlık versin hep, kucağımıza alacağımız günlerde hemencecik gelsin, karınlarımız balon gibi olsun, öpüyorum çoook

Canım beni biliyosundur belkim ben üç aydır hep yatıyorum ilk hafta ise gecen de yazdım sana transferden önce gün içinde en azından ilk hafta hep sırt üstü uzanırken ayaklarını hafif yukarı kaldır geceleri bacak arana yastık alıp yan yatış yap, ben hiç yüz üstü yatmadım, wc e giderken felan ağır çekimde yürür gibi git gel, ani bütün hareketlerden uzak dur, kabızlık için bol su, komposto , kayısı , kayısı suyu iç baktın çok zor oluyo duphalac kullan ama kabızlıktan çok korkma ben belki hatırlarsın hastanelik oldum o kadar dikkat etmeme rağmen paso protein sıvı tüketmeme rağmen ve o kadar ıkınmaya, lawmana rağmen bebeğim beni bırakmadı, anası ye, ve hep İnan , belirti arama ve pozitif ol:))

Menac , ironik Rabbim sisinde yüzünüzü güldürecek ve burda hamile haberlerinizi inşallah en kısa zamanda alıp hep beraber sevinicem, dualarımdasınız...

lilycim cnm hemen ekliyorum şekerim valla o sıralar pek giremediğim için nete hiç farketmemişim ama şimdi eklicem cnm hemen.
cnm allaha şükür dünkü kntrolümüzde ii geçti.amanin cnm. 2.kez pıt pıtları duyduk allah isteyen herkese nasip etsin .dr 15 gün sonra tekrar çağırdı ama ben yine 15 gün dayanamam 10 gün sonra drun kapısını çalarım yine
perşembe günü içinde tahlil verdi onalrı yaptırcam genel bi tahlil yapalım dedi .sen nasılsın cnm bu arada? nasıl gidiyor? bizim hamilelikler allahtan kışa geldi dimi kızlar günler kısa çabuk geçer inşallah hayırlısıyla

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afelis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]18 ekim test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Kesin dayanamazsın sen:) ay Ece keşke kocişler evlerimize ultrason makinesi aldırsa :))) hep aklıma geliyor gülüyorum brad Pitt Angelina için eve ultrason almış benim neyim eksik diyorum benimkine:) inşallah canım tahlillerin ve bütün ultrasonların mutlu geçer...gerçekten kışa geldiği için çok şanslınız ; günler kısa çabuk geçecek inşallah,en güzeldir nasip olursa inşallah Nisan Mayıs'a geliyor doğumlar,annem hep dersi bahar çocukları çok hızlı güzel büyürmüş:) yaşasııınnn minnaklarımız d vitamini alacak bol bol yaza toparlarlar denize havuza sokarız bıcı bacıları ay allahım o günler bi geleydi...benim şimdilik şükür bir yaramazlık yok, cuma günü ikili teste giriyorum her şey yolunda giderse de Rahmime dikiş atılacak bi o beni biraz düşündürüyor hani genel anestezi felan olucak ve nasıl olcak diye... Mide bulantıları, baş dönmeleri, azaldı ama acaip sık idrara çıkıyorum hala, bide sağ kasığıma batma oluyo arada o korkutuyor beni, onun dışında kilo almaya devam:) doktorum cuma günü dövecek beni:))

Ececik bu arada benim listedeki ikiz minnakları kaldırabiliriz , şimdiye kadar nazar değer diye söylemedim ama şimdi topikimizdeki ikiz anneleri karışmasın, sen ben deki mıncırıkları mimozaya hediye etmek istiyorum oda ikiz anası ya:) inşallah bi dahakine bizimde ikizler hatta üçüzler olursa o zaman koyarız oynak bebişleri:) yalnız listenin ilk hamilesi olaraktan bir değişik ikon koyabilirsin gönlünce :)) öptüm

ben 4gün yattım saat başı odada tur attım 5.gün mecburen işe gittim ani hareketerden kaçın bol su iç bidekabızlık için duphalac içmiştim çok kötü kabız olmuştum çünkü

cnım bneim doğru söylüyosun bizim bebişler bahar çocukları olcak kısmetse çok şanslıyız inş. dikiş işleminde rahat ağrısız sorunsuz geçer canım kaç kilo aldın şimdiye kadar .ben 3 kilo aldım daha 3 ay bile dolmadan yandık valla göbeğim çok çıktı benşim sizin nasıl kızlar

Bende hosaf ve çorba içiyorum bol bol su içiyorum dün transferim olmuştu bugün tuvalete ciktim çok şükür ama yine de korkuyorum yatmaktan neyse hayırlısı bakalım...

Canım benim dediklerini aynen uyguluyorum harfiyen ama yine de korkuyorum belirti aramıyorum zaten daha dün oldu transferim canım bu defa diğer üç denemeden farklıyım belirti aramıyorum öyle aman aman bi heyecanım yok Rabbime tevekkül ettim hayırlısını istiyorum, bugünde bitti işte zamanda çabuk geçiyor şimdilik bakalım hayırlısı...

ben 4gün yattım saat başı odada tur attım 5.gün mecburen işe gittim ani hareketerden kaçın bol su iç bidekabızlık için duphalac içmiştim çok kötü kabız olmuştum çünkü

Bende evin içinde yürüyüş yapıyorum ama iki hafta izne ayrıldım bu defa her seferinde kendime kızıyordum yatmadim diye bu kez o vicdan azabı olmasın dedim en azından ben elimden geleni yapayim gerisi Allaha kalmış...

Bazen korkmamak elde değilsen ben mesela korka korka şükür üç ayı bitirdim darısı diğer altı ayı bitirmeye, yani hamile oluncada hep korku oluyo sen mümkün mertebe gönlünü ferah tut canım, Rabbim bu sefer ol desin olsun inşaala

Âmin canım inşallah, walla üç kilodayım 58 ile başladım şimdi 61 lerdeyim gecen hafta doktor su an için tek problemin kilo Alman 3 kilo fazla dedi böyle gidersen 20 kilo alırsın dedi:) ben de hep inşallah tek sorunum bu olur dedim, üç aydır resmen koltukla bütünleşmiş biriyim, hareket minimum günde en fazla taş çatlasın iki saat ayaktayım o kadar hormon ilacı bilmem ne, mide bulantısıyok, iştah hat safhada, sigarayı cort diye kesmişim , dukandan sonra 20 kilo verince ,salmşım şimdiye dek 100 kilo almadığıma şaşıyorum ama genede gecen haftadan beri beyaz ekmeği, şekeri, tatlıları, hamur işlerini, miniminnak yaptım gece yemelerinide kesmeye çalışıyorum şimdi öğünleri kısa kısa günde 6 ya çıkardım ve süt yoğurt light, ekmek en fazla 3 dilim oda tam buğday :))bakalım ne olacak sonum:)) bebişler sağlıklı olsunda bebişi pırtlatınca başlarım yine dukan diyetime:)) bu aradabenim göbişte yavaş yavaş çıktı,elbise giyince baya belli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…