Bazen korkmamak elde değilsen ben mesela korka korka şükür üç ayı bitirdim darısı diğer altı ayı bitirmeye, yani hamile oluncada hep korku oluyo sen mümkün mertebe gönlünü ferah tut canım, Rabbim bu sefer ol desin olsun inşaala
Kesin dayanamazsın sen:) ay Ece keşke kocişler evlerimize ultrason makinesi aldırsa :))) hep aklıma geliyor gülüyorum brad Pitt Angelina için eve ultrason almış benim neyim eksik diyorum benimkine:) inşallah canım tahlillerin ve bütün ultrasonların mutlu geçer...gerçekten kışa geldiği için çok şanslınız ; günler kısa çabuk geçecek inşallah,en güzeldir nasip olursa inşallah Nisan Mayıs'a geliyor doğumlar,annem hep dersi bahar çocukları çok hızlı güzel büyürmüş:) yaşasııınnn minnaklarımız d vitamini alacak bol bol yaza toparlarlar denize havuza sokarız bıcı bacılarıay allahım o günler bi geleydi...benim şimdilik şükür bir yaramazlık yok, cuma günü ikili teste giriyorum her şey yolunda giderse de Rahmime dikiş atılacak bi o beni biraz düşündürüyor hani genel anestezi felan olucak ve nasıl olcak diye... Mide bulantıları, baş dönmeleri, azaldı ama acaip sık idrara çıkıyorum hala, bide sağ kasığıma batma oluyo arada o korkutuyor beni, onun dışında kilo almaya devam:) doktorum cuma günü dövecek beni:))
cnım bneim doğru söylüyosun bizim bebişler bahar çocukları olcak kısmetse çok şanslıyız inş. dikiş işleminde rahat ağrısız sorunsuz geçer canım kaç kilo aldın şimdiye kadar .ben 3 kilo aldım daha 3 ay bile dolmadan yandık valla göbeğim çok çıktı benşim sizin nasıl kızlar
lilycim cnm hediyelerin yerine ulaştı cnm mimozacıma.cnm senin için koydugum ikonlarıda begenirsin inşallah .
Ececik bu arada benim listedeki ikiz minnakları kaldırabiliriz , şimdiye kadar nazar değer diye söylemedim ama şimdi topikimizdeki ikiz anneleri karışmasın, sen ben deki mıncırıkları mimozaya hediye etmek istiyorum oda ikiz anası ya:) inşallah bi dahakine bizimde ikizler hatta üçüzler olursa o zaman koyarız oynak bebişleri:) yalnız listenin ilk hamilesi olaraktan bir değişik ikon koyabilirsin gönlünce :)) öptüm
lilycim cnm hediyelerin yerine ulaştı cnm mimozacıma.cnm senin için koydugum ikonlarıda begenirsin inşallah .
Kesin dayanamazsın sen:) ay Ece keşke kocişler evlerimize ultrason makinesi aldırsa :))) hep aklıma geliyor gülüyorum brad Pitt Angelina için eve ultrason almış benim neyim eksik diyorum benimkine:) inşallah canım tahlillerin ve bütün ultrasonların mutlu geçer...gerçekten kışa geldiği için çok şanslınız ; günler kısa çabuk geçecek inşallah,en güzeldir nasip olursa inşallah Nisan Mayıs'a geliyor doğumlar,annem hep dersi bahar çocukları çok hızlı güzel büyürmüş:) yaşasııınnn minnaklarımız d vitamini alacak bol bol yaza toparlarlar denize havuza sokarız bıcı bacılarıay allahım o günler bi geleydi...benim şimdilik şükür bir yaramazlık yok, cuma günü ikili teste giriyorum her şey yolunda giderse de Rahmime dikiş atılacak bi o beni biraz düşündürüyor hani genel anestezi felan olucak ve nasıl olcak diye... Mide bulantıları, baş dönmeleri, azaldı ama acaip sık idrara çıkıyorum hala, bide sağ kasığıma batma oluyo arada o korkutuyor beni, onun dışında kilo almaya devam:) doktorum cuma günü dövecek beni:))
ayy çok güldüm şu eve ultrason cihazı olayına:)) ne güzel olurdu hergün bakardık hihihii:)) doktorum her hafta ultrason için gelebilirsin dedi bana, zor elde ettin bu bebişleri eminim çok merak ediyorsundur her hafta randevu falan almadan çık gel gel bakalım için rahat etsin dedi. bu hafta yine gidicem:))
lilycim ikili test kaçıncı haftada yapılıyor? dikiş olayı da genel anestezi ile olacakmış nasılsa, sonrasında için daha cok rahat edecek onu düşün emi canım
cnm e güzel ya drun dediğine bak cık cık gel benim drumda çok ii aslında hatta aile drumuz ama hiç çık çık her hafta gel demedi gerçi benim drumda haklı çık çık her hafta gel dese ben 2 günde 1 giderim adam 15 günde 1 gel diyo 10 günde 1 ben ordayım dr da haklı aslında bana böyle bişey dememekte dimi ama_?
ececim sen zaten her hafta gidiyosun gibi olmuşsun hihiihi:))) ee napalım merak edicez tabi ne yollardan sonra elde ettik bebişlerimizi kimse kusura bakmasın yaparım pimpirik:))
ayy çok güldüm şu eve ultrason cihazı olayına:)) ne güzel olurdu hergün bakardık hihihii:)) doktorum her hafta ultrason için gelebilirsin dedi bana, zor elde ettin bu bebişleri eminim çok merak ediyorsundur her hafta randevu falan almadan çık gel gel bakalım için rahat etsin dedi. bu hafta yine gidicem:))
lilycim ikili test kaçıncı haftada yapılıyor? dikiş olayı da genel anestezi ile olacakmış nasılsa, sonrasında için daha cok rahat edecek onu düşün emi canım
İkonlar için rica ederim,Uğur getirsinler sana hep:) miden de iyi olmuştur umarım...ikili test 11-14 hafta arası yapılıyor canım, aslında dikiş atılırken anestezi değilde o işlem sırasında Nadir'de olsa ciddi sıkıntılar olabiliyor çok can sıkıcı onlar beni korkutuyor bu cuma doktorla konuşucaz artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?