Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Kızlar günaydın. Hamile kalanlara hayırlı uğurlu olsun...
Bende tedaviye Ağustos'ta başlamıştım...3 denemem 5 embriyo donduruldu.
Eylül 15 de 2 tanesi transfer edildi. 28 Eylül hcg 130, 6 Ekim hcg 1750, 10 Ekim hcg 4250
dün vajinal ultrasyon yapıldı kese yok (((
Aynı durumu yaşayan varmı aranızda?

Günaydın ece sende benim gibi erkencisin

günaydın cnm aynen cnm sabah 7 engeç 7:30 ayaktayım sanki işe gidicem ama gündüz 1-2 saat uyuyorum akşamlarıda en geç saat 9-10 gibi bi uyku bastırıyo anlatamam.
bu arada benim drumun muaynanesine gidiyorum ama tahliller için siğorta hastanesine gönderiyo drum bugün siğortada tahlillerim vardı 6 tüp filan kan aldılar idrar tahlilide yaptılar yarın öğleden sonra çıkıcakmış sonuçlar bu arada oradaki dr da gel bende bi bakayım dedi orda da girdim ii geldi sabah sabah
senin nasıl gidiyor tubischcim bu arada adaşız biliyomusun?

Canım benim inşallah güzel çıkacak test sonuçların, fazla da yorma kendini ve bebisini bende aynı senin gibiyim sabah 1-2 saat uyuyorum ama akşam erkenden yatıyorum sabahın köründe uyanıyorum işe gidecekmiş gibi eşimle kahvalti yapıyoruz o işe gidiyor bende evde yatisa geçiyorum transferin 4. Günü evde yürüyüş yapıyorum ışte böyle adaşım

Canım benim inşallah güzel çıkacak test sonuçların, fazla da yorma kendini ve bebisini bende aynı senin gibiyim sabah 1-2 saat uyuyorum ama akşam erkenden yatıyorum sabahın köründe uyanıyorum işe gidecekmiş gibi eşimle kahvalti yapıyoruz o işe gidiyor bende evde yatisa geçiyorum transferin 4. Günü evde yürüyüş yapıyorum ışte böyle adaşım

canım dikiş olayı hakkında çok bilgim yok, ama sen o nadiren olanları düşünme. anesteziyi ben de çok seviyorum, ama şu kısa süreli olanları:) midem daha kötü oldu lilycim, dünden beri çok afedersin ne yesem çıkarmaya başladım. beslenememekten kendimi çok halsiz hissetmeye başladım. bir de dün lekelenmeler oldu, gerçi bu dönemlerde normal çok endişelenmedim ama yine de bir doktora gidelim bakalım kuzucuklarımıza diye düşündük.

Canım çok üzüldüm ama kesenin sonradan görüldüğü 1-2 durum okumuştum. Doktor tekrar gelmeni istedi mi?

Bu topikte sanırım bir kişinin hormon seviyesi yükselmişti ama bebeği tutunamamıştı.....

Benim yakın arkadaşımın basına geldi gittiler kese yok, bir hafta sonra tekrar gittiler kese var, inşallah sendede gözükür

Canım inşallah hep böyle devam etmez, ara öğünleri sevdiğin şeylerle tatlandır belki işe yarar en kötü 3.aydan sonra bitiyor bu kusmalar bide ilk üç ay bebek senin yediklerini değil önceki depolardan alıyormuş zaten sıkıntı yapma, lekelenme önemli değildir umarım haber verirsin dk dan gelince, ben de yarın ikili teste ve kontrole gidiyorum, çok heyecanlıyım , kuzumu çok uzun zamandır göremedim merak ediyorummm çok, güpgüzel haberlerle gelmek ümidiyle ,öpüyorum

Hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle inşallah... Bunlar herhalde kan testleri öyle mi?

Hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle inşallah... Bunlar herhalde kan testleri öyle mi?

Âmin canım inşallah,walla ilk bebeğimde ikli test yapılırken karından ultrasonla bebeğin ensesini görene kadar uğraşıyorlar o pozisyonu yakalamak için bir de kan vermiştim bu sefer nasıl olur ne olur bakalım anlatırım size,öpüyorum

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Kan pıhtılaşmasına da bakacaklar. söylediğin ilacı transferden sonra vermişlerdi zaten. İnşallah olumsuz bir şey çıkmaz. öpüyorum seni. bebiş de sen de sağlıklıcakla bu bekleyeşi bitirirsiniz inşallah...

canım ya inşallah bu kez bebeklere kavuşuruz... testler beni ürküttü ama şimdi biraz daha sakinim. güzel haberlerini bekliyorum canım benim. öptüm...

amin canım benim. sağolasın. elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıyorum. beni bu güzel temennilerimiz rahatlatıyor. çok teşekkür ederim... senin de ikizlerin olacakmış ne kadar güzel. ben de ikiz istiyoruuuuuuuuuum. ikiz olsun üçüz olsun bu zamandan sonra gelene dur demem vallahi...

Son düzenleme:
Menac , ironik Rabbim sisinde yüzünüzü güldürecek ve burda hamile haberlerinizi inşallah en kısa zamanda alıp hep beraber sevinicem, dualarımdasınız...

Allah razı olsun tatlım .sen de benim dualarımdasın... Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

merhaba güzel anne adayları
nasılsınız??ben çok iyiyim bugün kontrolüm vardı bebeğimizi gördük kıpır kıpır içimde el salladı annesine ve babasına kalp atışlarını dinledik 2.56 cm olmuşuz bile :)

Son düzenleme:
İnşallah tatlım ya... hamile kalalım hepimiz. topikte nufüs patlaması olsun... ama önce sende güzel haberler alalım. ikiz olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah....

sağol tatlım ikiz olursada başım üstüne ama bir olsun benim olsun fazlasında gözüm yok neyse Rabbime tevekkül ettim bekliyorum hakkımızda hayırlısı...

canım benimm ozaman ikiz annesi olarak sana bol bol dua edeceğim, Allah gönlüne göre versin inşallah:)

haberini aldık daha iyi olduk canım. demek kıpır kıpır yerim ben onu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…