merhaba güzel anne adayları
nasılsınız??ben çok iyiyim bugün kontrolüm vardı bebeğimizi gördük kıpır kıpır içimdeel salladı annesine ve babasına kalp atışlarını dinledik 2.56 cm olmuşuz bile :)
Pocapoca ,mimoza ultrasonların güzel geçmesine çok sevindim, darısı doğurana kadar tüm ultrason günlerinin başına,ben de şimdi geldim şükür her şey yolunda,ikil test yapıldı,kan testi yapıldı haftaya cuma telefonda alıcam sonuçları sonrada dikiş atılacak hayırlısıyla, benim kuzum çok komikti bugün ultrasonda kalp atışlarını dinleti önce doktor sonra uyuyodu bir ara çok korktum çünkü doktor ultrason aletiyle karnıma epey vurdu uyanmadı sonra bir kez daha eliyle vurdu tam kafasına denk geldi bir anda br uyandı ama çok komikti neye uğradığını şaşırdı elleri ayakları kıpır kıpır sonra hemen kafasını çevirdi rahat rahat ölçüyü aldı doktor ve hemen parmağını ağzına koyup uyumaya devam etti, ay kurban olayım ona ben yazık çok korktu:) uykucu minnakım,cinsiyeti içinde daha erken dedi...ben den bu kadar öpüyorum hepinizi,gününüz güzel geçsin havada çok sıcak eşlerinizle yada bebişlerinizld bol güneşli günler:)
Maşallah :) Demek ki keyfi yerinde, mışıl mışıl uyuyor oooh yatsın rahat rahat... :)))
cnm ii olmanıza çok sevindim artık hepimiz ii olalım valla...
cnm artık büyüyorlar maşallahları var bende dün tahlillerim için siğorta hastanesine ğitmiştim oradaki dr gel bi bakayım dedi ultrasonla ii dedim bende baktı pazartesi ğünüde kendi drum bakmıştı pazartesiden perşembeye 6 mm uzamış ne kadar çabuk ve hızlı büyüyolar insanın agzı açık kalıyo .allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayıda nasip etsin cnm inşallah
Pocapoca ,mimoza ultrasonların güzel geçmesine çok sevindim, darısı doğurana kadar tüm ultrason günlerinin başına,ben de şimdi geldim şükür her şey yolunda,ikil test yapıldı,kan testi yapıldı haftaya cuma telefonda alıcam sonuçları sonrada dikiş atılacak hayırlısıyla, benim kuzum çok komikti bugün ultrasonda kalp atışlarını dinleti önce doktor sonra uyuyodu bir ara çok korktum çünkü doktor ultrason aletiyle karnıma epey vurdu uyanmadı sonra bir kez daha eliyle vurdu tam kafasına denk geldi bir anda br uyandı ama çok komikti neye uğradığını şaşırdı elleri ayakları kıpır kıpır sonra hemen kafasını çevirdi rahat rahat ölçüyü aldı doktor ve hemen parmağını ağzına koyup uyumaya devam etti, ay kurban olayım ona ben yazık çok korktu:) uykucu minnakım,cinsiyeti içinde daha erken dedi...ben den bu kadar öpüyorum hepinizi,gününüz güzel geçsin havada çok sıcak eşlerinizle yada bebişlerinizld bol güneşli günler:)
haberini aldık daha iyi olduk canım. demek kıpır kıpır yerim ben onu:)
evet aynen hepimiz iyi olalım bebeklerimiz de bizimle iyi olsunlar :) gelişimleri çok hızlı hamileliğin 3 te 1 i nerdeyse bitmek üzere :))))
canım inşallah güzel sonuçlar gelecekuyusun da büyüsün bebişler ama ultrasonda uynanık olsunlar 15 günde bir görüyoruz zaten
canım benimm ozaman ikiz annesi olarak sana bol bol dua edeceğim, Allah gönlüne göre versin inşallah:)
kısa bı aradan sonra ben geldımmasallah dıyelım hamılılerımıze sorunsuz dewam eder ınş. pazartesı genetık test sonucumu alıyorum ordanda merkeze gıdıcem sonucu gostermeye umarım bı sorun cıkmaz ben dondurulmuslarımı kasımda denerım dıe dusunurken bu ay baslıcam gıbı gozkuyor cunku hala regl olmadım yazdıklarınızı okudum bıraz kotude oldum cunku benımde bı cogunuzla aynı ilerlicektı hamılelıgım napalım kısmet degılmıs ınş.dondurulmuşlarım yuzumu guldurcek yarım kalmıcak mutlulugum tabıı rabbım nasıp etmısse kendınıze cok ıyı bakın
ayy çok güzeldi gözümün önüne geldikçe gülümsüyorum..allahım herkese yaşatsın bu güzelliği duyguyu
canım sen ne kadarlık oldun şimdi son adetini bi de muhtemel doğumunu yaz sana bir çizelge hediye edeyim tabii istersen
çok saol canım benım umarım hersey yolunda gıder bu sefr dondurulmus deneyenlere bısey sorcmak ıstyrm galıba tubısh cnım sen dondurulmusları denedın malıyetı ne kdr oluyor muayne ucretımı alıyolar sdce bıde kac defa gıdıyosun canım umarım senınde guzel hbrlerını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?