çok saol canım benım umarım hersey yolunda gıder bu sefr dondurulmus deneyenlere bısey sorcmak ıstyrm galıba tubısh cnım sen dondurulmusları denedın malıyetı ne kdr oluyor muayne ucretımı alıyolar sdce bıde kac defa gıdıyosun canım umarım senınde guzel hbrlerını alırız
Az kaldı ece test gününe :18: :18: :18:
hayırlısı olsun cnm inşallah sakın belirti arama olurmu ben 9.haftadayım hala ne gögüzümde ne kasıgımda hiçbişey yok herkeste olmuyomuş gerçekten güzel haberlerini bekliyorum cnm.bide dilemim vardı ya onun sonucu ne oldu acaba onu merak ediyorum senin bi bilgin varmı?
Ay canım benim çok rahatladım ya çünkü herkes göğüste büyüme hassasiyetten falan bahsediyor bende hiç öyle bişey yok sadece kasık ağrım var, sende hiçbir değişiklik olmamışmıydı :26: bu arada dilemim negatif sonuçlandı malesef
cnm bende çok belirti arıyodum hergün delircek gibi ama yoktu hiç bişey arada sag kasıgım agrıyodu ama günde 1-2 kere anca çok hafif iğne batar gibi o kadar bende bi anormallik var ama galiba nedense sag bacagımın kaval kemiği çok agrımıştı benim ne alakaysa yatmaktan oldu sanırım birde ben claxcine 4000 vuruluyorum veya herhangi bi iğne vuruluyosan oda kasları rahatlatıyor olabilir onun içinde agrın olmuyor olabilir takılma cnm keyfini çıkart.bu arada dilemimi çok üzüldüm inşallah tez zamanda kavuşur bebegine.allah bu yolda ugraşan herkese yardım etsin.
o günleri bende iple çekiyorum şöyle ikisini de kıpır kıpır görsemm:) canım şuan 8+4 oldum ama adet tarihim çok karıştı, doktorumda adet tarihimi dikkate almadı zaten. ama muhtemel doğum tarihim 1 mayıs, yeterli olur mu?
http://lbdf.lilypie.com/2r1qp3.png
canım 1 mayıs a göre 11 haftalık çıkıyor 8+4 göre yaptığımda muhtemel doğumun 22 mayıs görünüyor..
senin çizelge 22 mayısa göre oldu dr muayenene göre tekrar yaparız olmadı tamam inşallah beğenirsin
linki kopyala profilini düzenle de çizelge bölümününe yapıştır.değişiklikleri kaydet de..
güle güle kullan
günaydınlar bu sabah uyandığımdan bei kendimi çok kötü hissediyorum öğlen birrden daynamayp ağlamaya başladım 3 hafta olcak buhaftaylaberaber evde sürekli yatıyom hiç biyere çıkmadan heralde ilçarında etkişsi bunaldım diyorum ................
lilicim bnede senin gibi forumları geziyorum ne almışlar nerden almışlar hep onlara bakıyorum ozamanlar inş. gelince beraber birbirimize fikir veririz
çok teşekkür ederim poca'cım, çok mutlu oldum:))) doğum tarihi konusunda haklısın, ikizlerde 37. hafta doğum haftası olarak alınıyor oyuzden çizelgeye uymadı, bende söylemeyi unuttum kusura bakma canım. aslında 1 mayısı bile bekleyemeyebiliriz hayırlısı :))
Canım seni çok iyi anlıyorum ben de 7 Ağustos transferden beri yatıyorum, insanlar tatillere,denizlere, havuzlara gitti,eşleriyle,çocuklarıyla,insanlar hafta sonları aileleriyle ne gezmeler ne keyifler yaparken ben belkide doğuma kadar hep böyle koltuğumda yatmaya devam edicem,insanlar hamileyim diye göğüslerini gere gere mutlu mutlu dolaşırken alışverişe giderken ben beyle ancak internetten bakarak olurum, her şeyin bedeli var eywallah ama benim gibi yatarak hamilelik geçirmek zorunda kalan herkese allahım sabır versin , hele bebeğimizi sağlıkla bir alalım kucağımıza o zaman çatır çatır bugünlerin acısını çıkarırız, wallahi leyleği havada gördüm misali, İngilizler gibi alicam kırkı çıkmamış bebeğimi koluma:) ohhh havada bahar yaz:) benim hayallere bak sen:) benim psikolojim iyice ziyan Zebil wallahi ,bide hep yalnızım, kociş haftanın 7 günü çalışıyor , ayyyy geçsin şu Günler gelsin korkusuz bebisli Günler edirnecimmm
canimm halimi merak etmissin sormussun Allah razi olsun.kusuruma bakma.yazmaya elim varmadi negatifi aldigimda sonradanda kaynadi gitti.
liste icin bilgilerim:
yas 35,3.deneme,sebepsiz infertilite.
4.denememi kasim yada aralikta yapacagim insaallah hayirlisiyla.Allaha emanet olun bebisinle ikiniz.
günaydınlar bu sabah uyandığımdan bei kendimi çok kötü hissediyorum öğlen birrden daynamayp ağlamaya başladım 3 hafta olcak buhaftaylaberaber evde sürekli yatıyom hiç biyere çıkmadan heralde ilçarında etkişsi bunaldım diyorum ................
lilicim bnede senin gibi forumları geziyorum ne almışlar nerden almışlar hep onlara bakıyorum ozamanlar inş. gelince beraber birbirimize fikir veririz
günaydın kızlar nasılsınız?
ii bir hafta geçiririz inşallah .ay bana yine yavaş yavaş ultrason krizi gelmeye başladı eşimde iş için istanbulda yarın gelicek çarşamba filan gitsem mi acaba dr beni görünce dumur olup kalıcak adamcagız.en azından bebekleri hissetmeye başlayıncaya kadar yumurta takibi yapar gibi arada çagırsalar ne ii olcak valla:)
kızlar dün sabah burnum kanamaya başladı netten baktım normalmiş kanıyo bi süre sonra durup sonra yine kanıyor hormonların yükselmesinden olabiliyomuş.mide dün miğdem çok yanıyodu
bugün daha az ama yanma var yine agzıma acılı ekşili bişeyler geliyor yogun bişekilde uyuyorumda hormonlar tavan yaptı sanırım sizlerde durumlar nasıl? çok öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?