günaydınlar herkes iidir umarım bu hafta çok daha güzel geçer bu arada salı günü zilhiccenin 1. günü amellerimize 700 kat sevap yazılıyomuş bol bol bebeklerimiz için kendimiz tüm anne adayları ve hamiş olmak isteyenler için dua edelim kızlar ...
ececim benimde 2 hftadır burnum nkanıyo normal merak etme progesterondan dolayı kanıyo benimde midem karışıyo kusma falan yok ama ilk dönemlerde et severken şimdi meyveye yöneldim özellikle elma nar peynir ayran kızımmı olcak ne
Ececim, mide rahatsızlığın için balın biraz yukarıda, birçok yastıkla yatmanı tavsiye ederim. Özellikle yemeğin üzerine tam sırt üstü yatınca reflü gibi oluyor...
Yepyeni bir hafta,yeni yeni umutlar,bu haftada hava sıcak gidiyor İstanbul da,ikili testimi almama 4gün kaldı hayırlı haberler getiririm inşallah,hepinize güzel bir gün ve hafta diliyorum kızlar
Yepyeni bir hafta,yeni yeni umutlar,bu haftada hava sıcak gidiyor İstanbul da,ikili testimi almama 4gün kaldı hayırlı haberler getiririm inşallah,hepinize güzel bir gün ve hafta diliyorum kızlar
selam kızlar genetık sonucum malesef ıyı cıkmadı vıtamınsızlık ve kan pıhtılasması cıktı..buyuk ıhtımal kımyasalın nedenıde bellı oldu doktrum kan pıhtılasmasından kaynaklanblcgını soledı
vıtaımın ıcın ıgne hap verdı pıhtılaşma ıcın bısey vermedı herhalde onuda hamıle kalırsam baslıcam doguma kadar kullnckmısım ıgne..en azından nedenını ogrendık dondurulmus oncesı ya ogrenmeseydım tutsaydı gene dusuk yapıcaktım bu arada 2000 lıra para ıstedıler dondurlmus ıcın dokturm bu ay sonu yokmus bende hala regl olmynca kasım ayınıda atlatıp aralıkta baslyıp buz bebeklerımı alıcam=)
sağlıklı bir şekilde gelsinler de varsın erken olsun :)) gelişim haftan tutuyorsa dr dediğiyle sorun yok zaten yüzde beşi zamanında doğuyormuş :))
selam kızlar genetık sonucum malesef ıyı cıkmadı vıtamınsızlık ve kan pıhtılasması cıktı..buyuk ıhtımal kımyasalın nedenıde bellı oldu doktrum kan pıhtılasmasından kaynaklanblcgını soledı
vıtaımın ıcın ıgne hap verdı pıhtılaşma ıcın bısey vermedı herhalde onuda hamıle kalırsam baslıcam doguma kadar kullnckmısım ıgne..en azından nedenını ogrendık dondurulmus oncesı ya ogrenmeseydım tutsaydı gene dusuk yapıcaktım bu arada 2000 lıra para ıstedıler dondurlmus ıcın dokturm bu ay sonu yokmus bende hala regl olmynca kasım ayınıda atlatıp aralıkta baslyıp buz bebeklerımı alıcam=)
inşallah lilcim bursada sıcak ama ben evde hareketsizlikten arada üşüyorum ama millet tişörtle geziyor ben uzun kollu badiyle .
cnm test sonucun inşallah güzel gelicektir ya bendemi var acaba bu kriz sadece anlayamadım içerde neler oluyor her dakikasını bilmek istiyorum bide 8.haftada şu olur 9. haftada bunlar oluyor yazıyor ya ne zaman oluyor her dakikayı görmek istiyorum allahım merak böyle bişey demekki
allahım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz kendine ve bebisine dikkat et benimde test gününe az kaldı dua edin banada bende aranıza katılayım
ececim ben de senin gibi sürekli üşüyorum. dışarıdan gelen biri inanamıyor halime ayağımda çorap, üstümde uzun kollu body. hareketsizlikten kanımız çekiliyor sanırım( ne zaman gidiceksin doktora:)
senınde guzel haberlerını beklıyoruz doktrda dondurulmuslar ıcın olumlu seler soledı içim rahatladı sansın daha yuksek dedı dondurulmuslarla sen guven onlara dedı
senın nasıl gıdıyor şafak kaç..inş.hamıleyımmmm dıe yazarsın banada moral olur walla cok var dondurulmuslarla hamıle kalan darısı bızm basımıza
bu son günler en zor günler biliyorum, inşallah sen de hayırlısı ile aramıza katılacaksın ve hepbirlikte bir mutluluk daha yaşayacağız:)
inşallah lilcim bursada sıcak ama ben evde hareketsizlikten arada üşüyorum ama millet tişörtle geziyor ben uzun kollu badiyle .
cnm test sonucun inşallah güzel gelicektir ya bendemi var acaba bu kriz sadece anlayamadım içerde neler oluyor her dakikasını bilmek istiyorum bide 8.haftada şu olur 9. haftada bunlar oluyor yazıyor ya ne zaman oluyor her dakikayı görmek istiyorum allahım merak böyle bişey demekki
allahım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz kendine ve bebisine dikkat et benimde test gününe az kaldı dua edin banada bende aranıza katılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?