Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

sagol cnm yarın bol bol dua edelim o zaman.
cnm dru aradım bi kulak burun bogaz druna gözükebilirsin dedi bide ben genizeti ameliyatı olmuştum onunlada alakalı olabilir dedi ama korkulacak bişey yok dedi dr su çek burnuna kanadıgı zaman geçer dedi.
cnm bende elma,peynir ,ayran,turşuya dadandım 2 gündür arada limon yediğim bile oluyor ya cnm yanlız nar yeme olurmu hamileliğin ilk 4 ayı narı önermiyolar abartıcak şekile yeme en azından canının çektiği zaman ye az az.kız erkek farketmiyormuş cnm gerçekten saglıklı olsun yeter

Ececim, mide rahatsızlığın için balın biraz yukarıda, birçok yastıkla yatmanı tavsiye ederim. Özellikle yemeğin üzerine tam sırt üstü yatınca reflü gibi oluyor...

sagol cnm bide dediğin gibi deniyeyim .yiyip içip şişip yatıyorum dogru söylüyosun miğdem onun içinde rahatsız oluyor olabilir cnm

Yepyeni bir hafta,yeni yeni umutlar,bu haftada hava sıcak gidiyor İstanbul da,ikili testimi almama 4gün kaldı hayırlı haberler getiririm inşallah,hepinize güzel bir gün ve hafta diliyorum kızlar

Yepyeni bir hafta,yeni yeni umutlar,bu haftada hava sıcak gidiyor İstanbul da,ikili testimi almama 4gün kaldı hayırlı haberler getiririm inşallah,hepinize güzel bir gün ve hafta diliyorum kızlar

inşallah lilcim bursada sıcak ama ben evde hareketsizlikten arada üşüyorum ama millet tişörtle geziyor ben uzun kollu badiyle .
cnm test sonucun inşallah güzel gelicektir ya bendemi var acaba bu kriz sadece anlayamadım içerde neler oluyor her dakikasını bilmek istiyorum bide 8.haftada şu olur 9. haftada bunlar oluyor yazıyor ya ne zaman oluyor her dakikayı görmek istiyorum allahım merak böyle bişey demekki
allahım isteyen herkese nasip etsin

İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz kendine ve bebisine dikkat et benimde test gününe az kaldı dua edin banada bende aranıza katılayım

selam kızlar genetık sonucum malesef ıyı cıkmadı vıtamınsızlık ve kan pıhtılasması cıktı..buyuk ıhtımal kımyasalın nedenıde bellı oldu doktrum kan pıhtılasmasından kaynaklanblcgını soledı
vıtaımın ıcın ıgne hap verdı pıhtılaşma ıcın bısey vermedı herhalde onuda hamıle kalırsam baslıcam doguma kadar kullnckmısım ıgne..en azından nedenını ogrendık dondurulmus oncesı ya ogrenmeseydım tutsaydı gene dusuk yapıcaktım bu arada 2000 lıra para ıstedıler dondurlmus ıcın dokturm bu ay sonu yokmus bende hala regl olmynca kasım ayınıda atlatıp aralıkta baslyıp buz bebeklerımı alıcam=)

Hadi hakkında hayırlısı canım dediğin gibi en azından sebebini öğrendin artık güzel haberlerini bekliyoruz buz bebeklerin

senınde guzel haberlerını beklıyoruz doktrda dondurulmuslar ıcın olumlu seler soledı içim rahatladı sansın daha yuksek dedı dondurulmuslarla sen guven onlara dedı
senın nasıl gıdıyor şafak kaç..inş.hamıleyımmmm dıe yazarsın banada moral olur walla cok var dondurulmuslarla hamıle kalan darısı bızm basımıza

canım şimdi nedenleri biliyorsunuz ve buna göre hareket edeceksiniz bu yönden çok iyi olmuş. yeni yılda güzel haberini alalım inşallah

ececim ben de senin gibi sürekli üşüyorum. dışarıdan gelen biri inanamıyor halime ayağımda çorap, üstümde uzun kollu body. hareketsizlikten kanımız çekiliyor sanırım( ne zaman gidiceksin doktora:)

evet havalar çok güzel ama ne yazık ki biz bu havaları evden izlemek zorundayız inşallah seneye bebişlerimizle geçireceğiz bu güzel havaları:)) testin de iyi çıksın inşallah

İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz kendine ve bebisine dikkat et benimde test gününe az kaldı dua edin banada bende aranıza katılayım

bu son günler en zor günler biliyorum, inşallah sen de hayırlısı ile aramıza katılacaksın ve hepbirlikte bir mutluluk daha yaşayacağız:)

evet canım aynen öle kromozomlarda sorun cıkmadı allahtan..onun tedavısı daha zormus..pıhtılasmayı kontrol altına alabılıyolar ıgnelerle o yuzden rahatım senın nasıl gıdıyor hamılelık

cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah ama genetiğinle ilğili problem çıkmamış allaha şükür pırtılaşmanın çözümü var vitamin takviyeleride var .inşallah bu defa kavuşursun cnm bebişlerine allah hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip etsin.

ececim ben de senin gibi sürekli üşüyorum. dışarıdan gelen biri inanamıyor halime ayağımda çorap, üstümde uzun kollu body. hareketsizlikten kanımız çekiliyor sanırım( ne zaman gidiceksin doktora:)

evet cnm valla dışardan gelenler şaşıp kalıyolar ,geçengün arkadaşlarım geldi davetiye onlar kısa kollu benim ayagımda kalın çorap üzerimde uzun kollu bady. şimdi böyleysek kışın ne yapcaz biz hiç bilmiyorum cnm.
cnm bana kalsa bugün gitcem ama geçen pazartesi ğitmiştim ayıp olcak adama diye kendimi cumaya kadar tutmaya çalışıcam inşallah tutabilirim tutamadıgım anda dra gidicem artık ne yapayım

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afelis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kasım veya aralıkta yeni tedavisine başlıcak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]18 ekim test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Güzel dileklerin için sağol tatlım, Şafak 1 :18: :18: :18: 18ekim test günüm ve hiçbir belirti yok

bu son günler en zor günler biliyorum, inşallah sen de hayırlısı ile aramıza katılacaksın ve hepbirlikte bir mutluluk daha yaşayacağız:)

Hemde nasıl zor anlatamam bi yandan hemen ayın 18 i olsun istiyorum ama bi yandanda olumsuz sonuçtan korkuyorum, böyle umutla beklemek bile güzel umarım size güzel haberler verebilirim dualarınıza çok ihtiyacım var...

Ayyy hepimizde var bence o diyorum ya imkanımız olsa evlerimize ultrason alırdık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…