selam kızlar genetık sonucum malesef ıyı cıkmadı vıtamınsızlık ve kan pıhtılasması cıktı..buyuk ıhtımal kımyasalın nedenıde bellı oldu doktrum kan pıhtılasmasından kaynaklanblcgını soledı
vıtaımın ıcın ıgne hap verdı pıhtılaşma ıcın bısey vermedı herhalde onuda hamıle kalırsam baslıcam doguma kadar kullnckmısım ıgne..en azından nedenını ogrendık dondurulmus oncesı ya ogrenmeseydım tutsaydı gene dusuk yapıcaktım bu arada 2000 lıra para ıstedıler dondurlmus ıcın dokturm bu ay sonu yokmus bende hala regl olmynca kasım ayınıda atlatıp aralıkta baslyıp buz bebeklerımı alıcam=)
evet havalar çok güzel ama ne yazık ki biz bu havaları evden izlemek zorundayızinşallah seneye bebişlerimizle geçireceğiz bu güzel havaları:)) testin de iyi çıksın inşallah
evet canım aynen öle kromozomlarda sorun cıkmadı allahtan..onun tedavısı daha zormus..pıhtılasmayı kontrol altına alabılıyolar ıgnelerle o yuzden rahatım senın nasıl gıdıyor hamılelık
canım sendedemı vardı pıhtılasma ama bana sımdılık bısey vermedı ıgne hap gıbı..hamıle kalıncamı verıyo ıgneyı yoksa tnsferden sonramı verır?
evet cnm valla dışardan gelenler şaşıp kalıyolar ,geçengün arkadaşlarım geldi davetiye onlar kısa kollu benim ayagımda kalın çorap üzerimde uzun kollu bady. şimdi böyleysek kışın ne yapcaz biz hiç bilmiyorum cnm.
cnm bana kalsa bugün gitcem ama geçen pazartesi ğitmiştim ayıp olcak adama diye kendimi cumaya kadar tutmaya çalışıcam inşallah tutabilirim tutamadıgım anda dra gidicem artık ne yapayım
canım benım ınş.saglıkla sıhhatle kuzucugunu kucagına alırsın senın yasadıklarında az buz degıl zor gunler gecırmısın ama allah mukafatınıda vermıs.. cok saolun kızlar ya hepınızı sevıyorum wallatadvıye basldgm zamanda gene burdayım baska yere gıtmem destegınız ıcın tesekkur ederım
rabbım yuzumuzu guldurur inş.bu sefer tubıs senın sonucunuda sabırsızlıkla beklıyorum belırtı arama canım benım stres yapma kendıne ınş.guzel haberler verıceksn
Hemde nasıl zor anlatamambi yandan hemen ayın 18 i olsun istiyorum ama bi yandanda olumsuz sonuçtan korkuyorum, böyle umutla beklemek bile güzel umarım size güzel haberler verebilirim dualarınıza çok ihtiyacım var...
canım benım ınş.saglıkla sıhhatle kuzucugunu kucagına alırsın senın yasadıklarında az buz degıl zor gunler gecırmısın ama allah mukafatınıda vermıs.. cok saolun kızlar ya hepınızı sevıyorum wallatadvıye basldgm zamanda gene burdayım baska yere gıtmem destegınız ıcın tesekkur ederım
rabbım yuzumuzu guldurur inş.bu sefer tubıs senın sonucunuda sabırsızlıkla beklıyorum belırtı arama canım benım stres yapma kendıne ınş.guzel haberler verıceksn
rabbım yuzumuzu guldurur inş.bu sefer tubıs senın sonucunuda sabırsızlıkla beklıyorum belırtı arama canım benım stres yapma kendıne ınş.guzel haberler verıceksn[/QUO
canım pıhtılaşmayı sorun etme bende clexan 0.4 sc göbekten yapıyorum vede coraspirin alıyorum tedavsi olan bir sorun enazından sebep biliniyo ona göre tedavini alıcaksın inş. bu sefer herşey çokdaha güzel olacak vitamin ialçalrınıda düzenli kullanırsan bu sorununda geçicek inş. sormak istediğin bişey olursa biz burdayız bilgimiz old. kadar yardımcı olmaya çalışırız sakın bırakma bizi biz hep beraber yola çıktık
beni eşim zorla götürmüştü o kadar korkuyordum test sonucundan. dün akşam dua ederken senin ve tekrar deneyecek tüm arkadaşların(hatırlayabildiğim kadarıyla)isimlerinizi saydım. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder
tubişçim sakın belirti arama biliyosun bizdede hiç belirti yoktu inş. güzel haberlerini bekliyoruz 18 ekimdemübarek kurban öncesi rabbim senide meleğine kavuştursun inş.
Sağolun kızlar iyiki varsınız, kafam karışıyor bazen herkes göğüste büyüme hassasiyet falan diyorlar bende hiççç yok öyle bişey sadece kasiklarda hafif ağrım oluyor o kadar amann hayırlısı ya düşün düşün çıldıracağım
Merhaba kızlar, benim de birkaç gündür ağrılarım yok olmuştu, Allah biliyor ya korktum, niye geçti diye :) Ama bugün ultrasonda kendisini gördük, yerinde duruyor, bize yandan bir poz verdi.
Doktoru beklerken bir kız gördüm, transferi olacakmış, sekreter söylerken duydum. Yüzü öyle tedirgindi ki... ve yalnızdı. Bir fırsatını bulup konuştum, hemen ağlamaya başladı, çok üzüldüm. 3. denemesiymiş, böyle biraz çaresiz bir hali vardı. Onu en iyi biz anlarız, umarım dertleşeceği biri vardır, kendi kendine koridorda yürüyordu. Adı Seçil'miş, dualarınızda onu da eksik etmeyin...
Allah isteyen herkese nasip etsin, hamile arkadaşlarımıza da sağlıklı gebelikler göstersin inşallah... Hepinizi öpüyorum.
ah tubischcim kafa karışması hiçbitmiyor arkadaşım belirti aram adiyoruz gerçi aramadanda olmuyor ama herkeste olmuyor belirti bide 10 günlük bi bebekten negibi bi belirti olabilirki anca yerleşirken bi kasık agrısı o kadar oda ilaçların etkisinden hissedebilirsen inşallah güzel haberlerini alıcaz cnm kendinede bebeginede ii bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?