Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Ah canım ya Seçil için o kadar üzüldüm ki anlatamam Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah, senin içinde çok sevindim canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin .
ay cnm benim maşallah bebegine cnm kaç cm olmuş söyledi dr ?
cnm allah seçilinde yardımcısı olsun inşallah bu ugurda ugraşan herkesinde cnm.

Sağol canım, benimki baş-ayak arası 3.3 cm olmuş, normal dedi doktor. Hareketli halini izlemek güzelmiş :)) Allah herkese nasip etsin.

canım bende pıhtılşma yoktu ama tahlilllerimde sınıra çok yakın hatta sınırda çıkmıştı onun için verdi büyük ihtimal doktorum riske atmamak istedi diye düşünüyorum

Sağol canım, benimki baş-ayak arası 3.3 cm olmuş, normal dedi doktor. Hareketli halini izlemek güzelmiş :)) Allah herkese nasip etsin.

maşallahı var cnm ben geçen hafta pazartesi gittiğimde 1,5 cm demişti dr perşembe günü gittiğim dr da 21 mm demişti çok çabuk büyüyorlar .cnm bugün için başka bir dr dan randevu alabilirsem öğleden önce eşim işe gitmeden bi bakıp gelmek isteyorum bebişe haftaya salı günü kendi drumda randevum ama bayrama yakın giderim artık onada bayramı rahat geçireyim
dün akşamdan beri sag kasıgım hafif hafif agrıyo dizime vuruyo agrısı sendede oluyomu hala kasık agrıları arada?

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afelis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kasım veya aralıkta yeni tedavisine başlıcak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]18 ekim test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

kızlar nerelerdesiniz bugün ? ben dayanamadım burda eve yakın bi hastaneden sabah randevu aldım hemen bi bebegimi görüp geldim allaha şükür saglıgı yerinde dedi dr 24.2 mm olmuş.alahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

:) kırk bin kere maşallah bebeğine,Rabbim hepimizin bebeklerini bize bağışlasın sağlıkla inşallah,ben de heyecanla ikili test sonucunu bekliyorum sabırla,başka doktora gidip cinsiyetini öğrenebilirim ama gitmicem,sürpriz olsun:)))

amin cnm benim allah herkesin evladını korusun sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin.cnm inşallah güzel çıkıcaktır ikili test sonucunda.bende ne bu sabırsızlık anlayamıyorum hep bi telaşedeyim şimdi bugün gittim dr haftaya bayrama girmeden kendi druma giderim bayramdan sonra artık benimde ikili test zamanım gelmiş olur.sag saglim olsunda cnm kız erkek farketmiyor zaten .ama insan yinede meraklanıyor tabi

lilycim bu arada dr biraz fazla kilo aldıgımız artık kısmam gerektiğini çünkü 12 haftadan sonra daha hızlı kilo alıcagımı söyledi.akşam yemeklerini 5-6 gibi ye dedi hamur işi,tuzlu,şerbetli tatlı yı yasakladı 67 kilo olmuşum çünkü baktıgımda kilo almışım gibi gelmiyo bana şişkinlik gibi geliyor ama 6 kiloda 9 haftada az değil buldugumu yemişim bariz ortada

dayanamazsın demiştiimmm:)) iyi yapmışsın şimdi için rahat. herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım

dayanamazsın demiştiimmm:)) iyi yapmışsın şimdi için rahat. herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım

dayanamazsın demiştin diyecegini biliyordum aklıma geldin cnm valla bu sabah.ay valla dayanamadım.evet cnm içim rahatladı bi sonraki randevum haftaya çarşamba o güne kadar dayanırım inşallah

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. seçil için de üzüldüm öyle bir durumda yalnız olmak ne kadar zor. Allah onu da en kısa zamanda bebişine kavuştursun

canlarım umarım herkes iyidir. 2 gündür midem biraz düzelmişti, nazar değdirdim heralde bugun yine çok afedersiniz kusmaya başladım. kendimi sürekli hasta gibi hissediyorum, hareketsizlikten heryerim ağrımaya başladı ben de bayram öncesi gidip göreceğim kuzucuklarımı, bakalım napıyolar:)
internetten çatlak kremi siparişi vermiştim, bugun onlar geldi. bu gidişle yakında kullanmaya başlarım heralde.

dayanamazsın demiştin diyecegini biliyordum aklıma geldin cnm valla bu sabah.ay valla dayanamadım.evet cnm içim rahatladı bi sonraki randevum haftaya çarşamba o güne kadar dayanırım inşallah

:)))) en önemli olan şey senin huzurlu olman, oyuzden için nasıl rahatsa öyle yapman gerek. bende haftaya gidicem, dayanırız artık birlikte:)

:)))) en önemli olan şey senin huzurlu olman, oyuzden için nasıl rahatsa öyle yapman gerek. bende haftaya gidicem, dayanırız artık birlikte:)

cnm miğdem benim pek bulanmadıgı için bilemicem arada bulandıgındada tuzlu bişeyler yiyip yattım hep.cnm bayram öncesi gitmek ii olur diye düşündüm bende bayramı rahat geçirelim allahın izniyle .cnm çatlaklarım başlamadı benim daha ama eli kulagında kaşınmaya başladı hafiften göbegim sanırım çatlıcam arkadaşlarım bana gögüs hisasından ayak bilegine kadar kakao yagı önerdi aldım ama daha kullanmaya başlamadım ii geldiğini söylediler aklında bulunsun.
öyle cnm biz huzurlu olalımda içerde bebişlerde rahat etsinler eve ultrason aleti almadıgımız sürece dayanmak zorundayız cnm dayancaz artık napalım allah sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım benim çok tsk ederim güzel dileklerin için sende dikkat et kendine biliyorum zor ama az çok birşeyler yemeye çalış bebislerin sana ihtiyacı var enerjik olmasın bende safra kesemi aldırdığım için çok bulantı problemi yaşamıştım leblebi, nane limon, çubuk kraker ve tuzlu ayran tavsiye ederim bende işe yaramıştı, sendede işe yarar umarım, kuzucuklarına iyi bak

ARKADASLAR hepinize merhaba.bende kasımda tüp bebek yaptıracağım ve merak ediyorum okuduklarıma göre hamilesiniz coğunuz lütfen hangi merkezlerde tedavi olduğunuuzu yazabilirmisiniz ben konya eurofertili düşünüyorum

Ececik ne yapalım bizim bünyelerde beyle kilo alıyor hemen demekki ben o kadar dikkat ediyorum yine alıyorum ama artık gerçekten umursamıcam ,çıkarmak yada hiç yememek daha zor,kilo vermekte gözümde hiç büyümüyor 5ayda 20 kilo verdim bebeğimi kucağıma alayım emzireyim gerekirse gene veririm hemen,ben de 4 kilo aldım ama bu hafta da hızla çıkıyor gibi ibre yukarı:))) kuzucuğunun iyi olmasına çok sevindim,bekleme ya imkanın varsa git gör Can'ın ne zaman isterse...

Mimozacım keske ben de sana bu konuda yardımcı olabilsem mide bulantısı yani inşallah en kısa sürede geçer de bir de doktoruna sor bakalım gidince ne yesen daha iyi

Tubischim yarın seninle kalplerimiz bir atacak,sonucun yüzünü güldürürde insallah bizde burda Bayram ederiz tatlım,öpüyorummm,bide merak ettim yani sen şimdi idrar testi yaptırmadın dimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…