Merhaba kızlar, benim de birkaç gündür ağrılarım yok olmuştu, Allah biliyor ya korktum, niye geçti diye :) Ama bugün ultrasonda kendisini gördük, yerinde duruyor, bize yandan bir poz verdi.
Doktoru beklerken bir kız gördüm, transferi olacakmış, sekreter söylerken duydum. Yüzü öyle tedirgindi ki... ve yalnızdı. Bir fırsatını bulup konuştum, hemen ağlamaya başladı, çok üzüldüm. 3. denemesiymiş, böyle biraz çaresiz bir hali vardı. Onu en iyi biz anlarız, umarım dertleşeceği biri vardır, kendi kendine koridorda yürüyordu. Adı Seçil'miş, dualarınızda onu da eksik etmeyin...
Allah isteyen herkese nasip etsin, hamile arkadaşlarımıza da sağlıklı gebelikler göstersin inşallah... Hepinizi öpüyorum.
amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin .
ay cnm benim maşallah bebegine cnm kaç cm olmuş söyledi dr ?
cnm allah seçilinde yardımcısı olsun inşallah bu ugurda ugraşan herkesinde cnm.
Sağol canım, benimki baş-ayak arası 3.3 cm olmuş, normal dedi doktor. Hareketli halini izlemek güzelmiş :)) Allah herkese nasip etsin.
kızlar nerelerdesiniz bugün ? ben dayanamadım burda eve yakın bi hastaneden sabah randevu aldım hemen bi bebegimi görüp geldim allaha şükür saglıgı yerinde dedi dr 24.2 mm olmuş.alahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
:) kırk bin kere maşallah bebeğine,Rabbim hepimizin bebeklerini bize bağışlasın sağlıkla inşallah,ben de heyecanla ikili test sonucunu bekliyorum sabırla,başka doktora gidip cinsiyetini öğrenebilirim ama gitmicem,sürpriz olsun:)))
kızlar nerelerdesiniz bugün ? ben dayanamadım burda eve yakın bi hastaneden sabah randevu aldım hemen bi bebegimi görüp geldim allaha şükür saglıgı yerinde dedi dr 24.2 mm olmuş.alahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Beni ancak siz anlarsınız zatenbi yanım hemen perşembe olsun istiyor bi yanımda olumsuz sonuçtan korkuyor böyle umutla beklemek bile güzel, aksi ispatlanana kadar bebeklerim benimle diyorum sonuçta
dayanamazsın demiştiimmm:)) iyi yapmışsın şimdi için rahat. herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım
Merhaba kızlar, benim de birkaç gündür ağrılarım yok olmuştu, Allah biliyor ya korktum, niye geçti diye :) Ama bugün ultrasonda kendisini gördük, yerinde duruyor, bize yandan bir poz verdi.
Doktoru beklerken bir kız gördüm, transferi olacakmış, sekreter söylerken duydum. Yüzü öyle tedirgindi ki... ve yalnızdı. Bir fırsatını bulup konuştum, hemen ağlamaya başladı, çok üzüldüm. 3. denemesiymiş, böyle biraz çaresiz bir hali vardı. Onu en iyi biz anlarız, umarım dertleşeceği biri vardır, kendi kendine koridorda yürüyordu. Adı Seçil'miş, dualarınızda onu da eksik etmeyin...
Allah isteyen herkese nasip etsin, hamile arkadaşlarımıza da sağlıklı gebelikler göstersin inşallah... Hepinizi öpüyorum.
dayanamazsın demiştin diyecegini biliyordum aklıma geldin cnm valla bu sabah.ay valla dayanamadım.evet cnm içim rahatladı bi sonraki randevum haftaya çarşamba o güne kadar dayanırım inşallah
canlarım umarım herkes iyidir. 2 gündür midem biraz düzelmişti, nazar değdirdim heralde bugun yine çok afedersiniz kusmaya başladım. kendimi sürekli hasta gibi hissediyorum, hareketsizlikten heryerim ağrımaya başladıben de bayram öncesi gidip göreceğim kuzucuklarımı, bakalım napıyolar:)
internetten çatlak kremi siparişi vermiştim, bugun onlar geldi. bu gidişle yakında kullanmaya başlarım heralde.
:)))) en önemli olan şey senin huzurlu olman, oyuzden için nasıl rahatsa öyle yapman gerek. bende haftaya gidicem, dayanırız artık birlikte:)
canlarım umarım herkes iyidir. 2 gündür midem biraz düzelmişti, nazar değdirdim heralde bugun yine çok afedersiniz kusmaya başladım. kendimi sürekli hasta gibi hissediyorum, hareketsizlikten heryerim ağrımaya başladıben de bayram öncesi gidip göreceğim kuzucuklarımı, bakalım napıyolar:)
internetten çatlak kremi siparişi vermiştim, bugun onlar geldi. bu gidişle yakında kullanmaya başlarım heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?