Ececik ne yapalım bizim bünyelerde beyle kilo alıyor hemen demekki ben o kadar dikkat ediyorum yine alıyorum ama artık gerçekten umursamıcam ,çıkarmak yada hiç yememek daha zor,kilo vermekte gözümde hiç büyümüyor 5ayda 20 kilo verdim bebeğimi kucağıma alayım emzireyim gerekirse gene veririm hemen,ben de 4 kilo aldım ama bu hafta da hızla çıkıyor gibi ibre yukarı:))) kuzucuğunun iyi olmasına çok sevindim,bekleme ya imkanın varsa git gör Can'ın ne zaman isterse...
Mimozacım keske ben de sana bu konuda yardımcı olabilsem mide bulantısı yani inşallah en kısa sürede geçer de bir de doktoruna sor bakalım gidince ne yesen daha iyi
Tubischim yarın seninle kalplerimiz bir atacak,sonucun yüzünü güldürürde insallah bizde burda Bayram ederiz tatlım,öpüyorummm,bide merak ettim yani sen şimdi idrar testi yaptırmadın dimi:))
İnşallah canım benim güzel haberler verebilirim size, yok yapmadım test hatta yarın bile yaptırasım yok çok korkuyorum
seni merak ettim.bi mucize oldu mu yada regl olabildin miß
Kızlar uğurlu topigim ilk haber size, Rabbim binlerce şükür HAMİLEYİM10. Gün değerim 67 nasıl sizce ?
bitanem cok sevındımm yaaaa degerın ıyı tadını cıkar ayy valla kendım kalmıs gıbı oldum desem yerıdır allah saglıklı sıhhatlı kuacagını almayı nasıp etsın dondurulmuslarla yuzun guldu darısı kasım veya arlıkta benım basıma=)
Kızlar uğurlu topigim ilk haber size, Rabbim binlerce şükür HAMİLEYİM10. Gün değerim 67 nasıl sizce ?
canim hayirli olsun. Cok seviindim rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsin...Ben sessiz sedasiz takip ediyorum topigi nedense icimde bi his vardi senin hamile oldugunu dair o yuzden test tarihin surekli aklimdaydi tekrardan hayirli olsun canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz ondan emin olalim(null)
Ececik ne yapalım bizim bünyelerde beyle kilo alıyor hemen demekki ben o kadar dikkat ediyorum yine alıyorum ama artık gerçekten umursamıcam ,çıkarmak yada hiç yememek daha zor,kilo vermekte gözümde hiç büyümüyor 5ayda 20 kilo verdim bebeğimi kucağıma alayım emzireyim gerekirse gene veririm hemen,ben de 4 kilo aldım ama bu hafta da hızla çıkıyor gibi ibre yukarı:))) kuzucuğunun iyi olmasına çok sevindim,bekleme ya imkanın varsa git gör Can'ın ne zaman isterse...
Mimozacım keske ben de sana bu konuda yardımcı olabilsem mide bulantısı yani inşallah en kısa sürede geçer de bir de doktoruna sor bakalım gidince ne yesen daha iyi
kızlar kilo konusunu kafanıza hiç takmayın lilycim ne güzel demiş, benim gibi yiyememek inanın daha kötü. neler yemek istiyorum ama içim almıyor. özeniyorum size :))
cnm miğdem benim pek bulanmadıgı için bilemicem arada bulandıgındada tuzlu bişeyler yiyip yattım hep.cnm bayram öncesi gitmek ii olur diye düşündüm bende bayramı rahat geçirelim allahın izniyle .cnm çatlaklarım başlamadı benim daha ama eli kulagında kaşınmaya başladı hafiften göbegim sanırım çatlıcam arkadaşlarım bana gögüs hisasından ayak bilegine kadar kakao yagı önerdi aldım ama daha kullanmaya başlamadım ii geldiğini söylediler aklında bulunsun.
öyle cnm biz huzurlu olalımda içerde bebişlerde rahat etsinler eve ultrason aleti almadıgımız sürece dayanmak zorundayız cnm dayancaz artık napalım allah sag saglim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım benim çok tsk ederim güzel dileklerin içinsende dikkat et kendine biliyorum zor ama az çok birşeyler yemeye çalış bebislerin sana ihtiyacı var enerjik olmasın bende safra kesemi aldırdığım için çok bulantı problemi yaşamıştım leblebi, nane limon, çubuk kraker ve tuzlu ayran tavsiye ederim bende işe yaramıştı, sendede işe yarar umarım, kuzucuklarına iyi bak
oleyyyyyy :)) sabah hemen actim haberini bekliyodum. çok sevindim canım benim. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Tebriklerrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm cnm ya
Rabbim tamamına erdirsinnnnnn ..10. güne göre iyi bi değerrrrrr...
canim hayirli olsun. Cok seviindim rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsin...Ben sessiz sedasiz takip ediyorum topigi nedense icimde bi his vardi senin hamile oldugunu dair o yuzden test tarihin surekli aklimdaydi tekrardan hayirli olsun canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz ondan emin olalim
oleyyyyyy :)) sabah hemen actim haberini bekliyodum. çok sevindim canım benim. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?