Kızlar uğurlu topigim ilk haber size, Rabbim binlerce şükür HAMİLEYİM10. Gün değerim 67 nasıl sizce ?
Zynopucum nerelerdesin acaba neler yapıyorsun :)
Hep desteğinizi hissettim canım benim iyiki varsınız, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kucaklarimizi boş bırakmasın, şimdi iki gün sonraki teste odaklandım inşallah ikiye katlar değerim, şimdiki değerim nasıl sizce, dualarınızı eksik etmeyin...
Ayyy canım benim bi de bana sor nasıl geçti o günler bitmek tükenmek bilmeyen 10 günçok şükür Rabbim yüzümü güldürdü, kalbin temizmiş hissetmişsin bak, senin bebeğin var mı bilmiyorum ama yoksa Rabbim sanada nasip etsin varsa Allah bağışlasın sessiz arkadaşım inşallah ikiye katlar değerim c.tesi günü şimdi ona odaklandım...
Benim test tarihi yazıyor hala tabloda niçün
Rabbim bugün tubischin dualarını,bizim dualarımızı kabul et...canımmm sonuç ne olursa olsun ama inşallahhhh pozitif olacak, hep yanındayız arkadasım.......inşallahhhh güzel bir beta hcg sonucu ile yüzünüz gülsün....
kakao yağını ben de duymustum, bir de badem yağı. ama benim göbiş biraz fazla büyük olacağından doğal şeyler yetmeyebilir diye düşündüm:)
Herkese merhabalar,
İş yoğunluğum artınca pek foruma giremez oldum.Sıkıntısız 3 ayı atlatmış bulunuyorum yemek yiyememeyi saymazsam
Darısı tüm bebek bekleyenlerin basına.
Lilycim senin nasıl gidiyor? hatırladığım kadarıyla haftalarımız birbirine çok yakındı.
Bu arada yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşayım. yapılan son tıp kongresinde Tüp bebek vakalarında ikili tarama testinin gerksiz olduğu ve yapılmaması konusunda bir karar alınmış.Ancak özel tüp bebek merkezleri test ücretinden olmamak için her hastaya bunu rutin olarak uyguluyorlar.Benim gittiğim tüp bebek merkezi de ısrarla 12.hafta gel ikili tarama testini yapalım dedi.Ücret olarak 150 TL civarındaymış.Ben tüp merkezini bana uzak olduğu için zaten bırakmıştım.Şimdi bulunduğum ildeki eski dr. gidiyorum.Kendisi yıllarca yurtdışında çalışmış birisi.Bu tip testler amniyosentez dahil yurtdışında uygulanmıyormuş bile.
İçinizin rahat etmesi için 18. hafta 4 boyutlu ultrason çekimi yapılarak bebek a dan z ye inceleniyormuş.
Bu arada 12.hafta ense kalınlığı ölçtürecek olanlara tavsiyem tok karnına şekerli bir şey yemiş olarak gidin.Bebek hareket etmeyince ölçüm yapamıyorlar.Ben yarı aç gitmiştim.Bebek hareket etmeyince meyve suyu içirip , kek yedirdiler.
Canım yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin maşallah değerin de güzel bu sefer senin de yüzün güldü çok sevindim gerçekten uzun süredir yazmıyordum ama arada bakıp takip ediyordum
tubischçim tebrikler canım gördünmü bak sana belirti arama diye boşuna demedik inş. cumartesi güzelce katlanır bebeğin güzelce gelişri dualarımseninle öptüm
bende çatlak kremi için mustela kullanmayı düşünüyorum .bu arada benim gittiğim tüp bebek merkezindeki doktorumda 2li test yapmıyo bunun yerine ense kalınlığı ve burun köküne bakıoymuş 3lü testi istiyomuş .bende o doğrultuda gidicem
normalde benim bayramdan sonra kontrolum ama dayanamadyıp yarın gitmeyi düşünüyoprum
Esracım canım benim nerdesin sen ya hep aklımdasın biliyormusun merak ediyordum senidarısı senin başına arkadaşım dualarım seninle lütfen ümidini kaybetme bak ben 4. Denemede aldım güzel haberi Rabbime binlerce şükür, tabi bu ilk kısmıydı yarın yine testim var umarım değerim ikiye katlar, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi, ortadan kaybolma güzel haberlerini bekliyorum...
Ya çıldırıcam şimdi ha,akşam oldu,doktor hanımefendi hala arayacak fırsat bulup ikili test sonucu için...pöfff
Mustela kullandım ben daha önce iyi bir marka , tavsiye ederim
sen arasana canım stres yapma ıyı cıkar ınş.sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?