Tubacım güzel. Haberi vermeden önce ve bugün iki defa tebrik ettim seni, bügünde dahil herkese cvp yazdın ama benimkini görmedin sanırım
Çok çok çok özür dilerim canım benim yaheyecanıma ver, tsk ederim uğurlu hamilemiz en tecrübelimiz olarak sana sorayım 10. Gün için 67 değeri nasıl sence, sizlerin ki kaç çıkmıştı kızlar ?
ben de lierac aldım. ablam dahil çevremde herkes onu kullanmıştı çok memnunlardı. mustelanın bebek ürünleri de çok iyiymiş diye duymuştum
canım sonucun nasıl cıktı aradılarmı
Mimozaaaa doğsalar ya hemencecik:)) yağlasak,ballasak,sarsak,sarmalasak,öpsek,koklasak,missssleri içimize çeksek....
ikili testim şimdi aradı doktor,temiz çıkmış şükür,darısı hepinizin başına
Pazartesi gidicem kontrole,kuzumu çok özlüyommm
Mimozaaaa doğsalar ya hemencecik:)) yağlasak,ballasak,sarsak,sarmalasak,öpsek,koklasak,missssleri içimize çeksek....
sevındım canım ıyı cıkmasına napım bende vıtamınsızlık ıcın hergun ıgne ılac kullanıyrum.aralıkta kısmetse baslıcam buz bebeklerımı alıcam..kasımdada ayvalıga gıdıcem annemın yanına orda bıraz kafamı dagıtıp morallı bı sekılde tedavıye baslamayı dusunuyorum..inş.canım kavusurum bende melegıme annem ben geldım der bu sefer benı hıc bırakmaz inş.. ama ıcımden bı ses hep olucak dıo sonucta ılk denememde tuttu ınş.bundada tutar dıe hep kendımı telkın edıyorum
Merhabalar ben de ağustosta tüp bebek denedim. Son adet tarihim 16 ağustostu ve 31 inde transferim oldu. Çok şükür hamileyim ama bir konuda kafam karıştı. Doktorum bana 10. Haftanın başında beni ara ilaçları azaltmaya başlayacağız dedi crinone jel ve estrofem kullanıyorum. Bugün 9+1 im aradım ama daha erken dedi. Size ne dediler bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
sevındım canım ıyı cıkmasına napım bende vıtamınsızlık ıcın hergun ıgne ılac kullanıyrum.aralıkta kısmetse baslıcam buz bebeklerımı alıcam..kasımdada ayvalıga gıdıcem annemın yanına orda bıraz kafamı dagıtıp morallı bı sekılde tedavıye baslamayı dusunuyorum..inş.canım kavusurum bende melegıme annem ben geldım der bu sefer benı hıc bırakmaz inş.. ama ıcımden bı ses hep olucak dıo sonucta ılk denememde tuttu ınş.bundada tutar dıe hep kendımı telkın edıyorum
Oh çok şükür canım hadi gözün aydın alıngan annehormonlar işte canım normaldir tekrar kusura bakma olur mu ?
Oh çok şükür canım hadi gözün aydın alıngan annehormonlar işte canım normaldir tekrar kusura bakma olur mu ?
lilycim canım çook sevindim:)) için nasıl rahatlamıştır. gör bakalım kuzucuğunu, bayramlaşsın annesiyle :))) valla günler geçmiyor sanki, biran önce gelsinler istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?